koliko je kod balica? je li tako nekako?oko 4 000 km bez lijekova?
ja ne znam dobru kliniku( maribor,reprofit-brno,pronatal -prag...)da su jeftinije, sve samo mogu biti skuplje.
kad bi bilo tih 6 000 KM,imale bi odlicnu uslugu(ipak je to jedna od najboljih evropskih klinika) a za malo para(jer gdje god idemo,platimo 4 000 postupak,2000 KM lijekove, smjestaj bar jos 300-400e,pa koliko se potrosi na hranu ,pa na prevoz....)
tih troskova ne bi imale,plus bi mogle ici na posao i biti u svojjo kuci,ne bi sjedile po hotelima(nikad necu zabpraviti januar u Pragu,vani duva,snijeg,mm i ja vec 9 dana u hotelu,sjedimo i ja ronims uze,jer mi je dosta i praga i hotela i sobe 3x3...)
meni bi bilo neprocjenjivo da sma tu...kod kuce...
opet ponavljam,postupka sa tako vrhunskim ljekarima, za 6 000 KM necmo imati nigdje(moja jetrva isla u MB prije 2 nmjeseca: 2 500 e postupka, 1 000 lijekovi,smjestaj,hrana i prevoz-sve oko 8 000 KM)!
neka,smao neka se klinika otvara.
ali,niko nem aprovjerene info kad ce.meni bili rekli u decembru i neki dan sam slala mail da pitam,niko nista niej odgovorio...stalno su mi ponavljali:bit ce u decembru ako ne bude administrativnih prepreka,a kako nam je slozena administracija....pitanje je st aje bilo.