A sto neprobas sa guscijom masti, svaki dan po kasikica u mlijeko ili hranu.Imam ja broj covjeka u Hrasnici koji prodaje.100ml kosta 20KM
20.01.2012, 09:06
mila81
819
Nisam čula za ove štapiće, molim vas da mi malo pojasnite kako to frcera i šta????????
20.01.2012, 09:20
selebriti
1709
IZVORNA PORUKA: Mala Selma
Kako se zovu oni ćepići za izbacivanje šlajma?
Bronhopulmin-Slovenacki Ozopulmin-Italijanski
A sto neprobas sa guscijom masti, svaki dan po kasikica u mlijeko ili hranu.Imam ja broj covjeka u Hrasnici koji prodaje.100ml kosta 20KM
E, ne znam sta vise da radim. Jutros se toliko rasplakala da je pocela povracat slajm, a ne zna, to je bilo grozno. Eno sad vise i ne jede, nece ni mlijeko. Poslijepodne je vodim kod Dr. Azre, pa cu onda vidjet sta cu.
< Poruku je uredio selebriti -- 20.1.2012 9:21:49 >
20.01.2012, 09:21
selebriti
1709
IZVORNA PORUKA: mila81
Nisam čula za ove štapiće, molim vas da mi malo pojasnite kako to frcera i šta????????
Koliko ja znam, to su čepići kojima se izbacuje šlajm ... imaš ove neke koji idu tek od tri godine, a imaju i ovi za mlađe. Nemaju se kod nas kupiti...
20.01.2012, 09:22
palachinken
5397
Koja je donja dobna granica za te čepiće?
20.01.2012, 09:32
Mala Selma
779
Meni je mama2009 donijela bronhopulmin i on ide od 30 mjeseci.To su cepici od borovih iglica koji se stavljaju u guzu i na taj naci valjda se izbacuje slajm Svi ih hvale.
Selebriti, mozes joj stavljati i kozju mast (loj(, rastopis u mlijeku ili hrani, imam ja, ako hoces zovi me popodne. Nama je najbolje djelovao denivit plus, izbaci na stolicu, kao i krema od dr.tajsa.Nikada nije povratio slajm, uvijek ga je izbacio putem urina ili stolice. Mi smo koristili po preporici dr., bisolvon kapi i bronhobos sirup, kao i flumikan (valjda se ovako zove), razmuti se u vodi i pije.
20.01.2012, 09:36
selebriti
1709
Selima... čujemo se poslijepodne.. Hvala...
Palachinken, ak nabavim ove sto je za mlađe, pogledaću koja je dobna granica....
20.01.2012, 12:10
Mya_81 RR
5531
Palachinken, cepici imaju i dosta nuspojava i nisu bas najbolje rjesenje. Pisalo se o tome, naravno na bebama. Uglavnom, to je bas onako zadnje rjesenje kad vec nista drugo ne pomaze i za djecu koja su sklona upalama. Negdje sam ti vec napisala da mu slobodno mozes dati onaj caj od luka i jabuka koji je stvarno djelotvoran, a ja ga mijesam s nekim gustim sokom (mislim da i sok od breskve mozete vec piti).
20.01.2012, 12:41
palachinken
5397
Mya, dajem ja njemu čaj, a za čepiće čisto informativno i za ne daj Bože. Prvo idem prirodnim lijekovima.