IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
Ja ipak nisam ni za te lutke sa spolnim organima, ne znam, ali nekako mi prerano za objasnjavanje... Teacher, a to za more, ja sam uvijek curici oblacila kupaci i meni je tako prikladnije a i higijenski, ja ne volim vidjeti golo dijete kako sece po plazi. Vjerovatno bih joj nesto objasnila i skrenula paznju... A mislim da i nije dobro za djeciju mastu...
pa i moja su djeca u kostimima od rođenja na moru...al eminento nisu sva...i šta tada...da ugušim zaniteželju kako taj dječak obavlja malu nuždu na ''''to''''
i kako je moguće da je prerano za obajašnjavenje kako se piški
pa nisi valjda mislila da sma svojim curicama već rekla za što sve služe spolni organi kod dječaka i djevojčica...
U vezi s atim pratit ću razvoj svoga djeteta pa razgovarati...ali s atri godine savršeno je lako i s moje tačke gledišta normalno reći da dječaci piške tako a ti djevojčice mamina tako...zato ti imaš žensko ime a on ima muško ime...a sve ostalo je isto.
i da ova djevojčica koja je u pirči...mogla je mamu d apita kod svoga malađega brata dok ga mama presvlači šta je to...
dali bi mama isto postupila...nebi naravno...imala bi objašnjenje koje je prikladno dječijem uzrastu i mentalnom sklopu, zar ne
< Poruku je uredio Hanady RR -- 16.4.2011 23:17:09 >