Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ja podržavam i našminkane i nenašminkane porodilje. Ja sam bila skroz blago našminkana ali u suštini mi ništa nije ljepše od nenašminkane mame uz osmijeh i lijepe zube (zubi su pola ljepote, zar ne ). Znači kad je neko lijep, lijep je i poslije poroda sa šminkom ili bez. Ja sam se ipak malo našminkala . E sada vezano za odjeću pravo je neumjesno komentarisati kako je ko izašao, u ogrtaču ili ne, neka oblači šta ko hoće, kako se ko osjeća u tom momentu, u ostalom šta ima da obuče i sl. Ja mogu komentarisati svoj izgled, ali izgled drugih, pogotovo porođene žene u negativnom kontekstu, neka hvala.
24.11.2010, 12:18
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dinkica
Ja podržavam i našminkane i nenašminkane porodilje. Ja sam bila skroz blago našminkana ali u suštini mi ništa nije ljepše od nenašminkane mame uz osmijeh i lijepe zube (zubi su pola ljepote, zar ne ). Znači kad je neko lijep, lijep je i poslije poroda sa šminkom ili bez. Ja sam se ipak malo našminkala . E sada vezano za odjeću pravo je neumjesno komentarisati kako je ko izašao, u ogrtaču ili ne, neka oblači šta ko hoće, kako se ko osjeća u tom momentu, u ostalom šta ima da obuče i sl. Ja mogu komentarisati svoj izgled, ali izgled drugih, pogotovo porođene žene u negativnom kontekstu, neka hvala.
24.11.2010, 12:19
Anoniman
Hanady...prelijepa fotografija
24.11.2010, 12:20
Hanady RR
18727
evo slika i nakon prirodnog poroda...znači sutradan... 26.6.2006. godine, dan koji je porglašen najtoplijim danom u posljednjih 50 godina u BiH... dan akada je mom pokojnom ocu rođendan bio... ali ja sam svoju bebu iznijela i trudila se u svojoj boli s akoncima i svim da izgledam najbolje što mogu... imam i kilograme viška, i blijeda sam ali nasmijana sam i s aponosom svojim bebama sada ove slike pokazujem....
prvo sam babici pomagala bebu da mi obuče jer sam željela da ona bude najljepša kada svojoj nani kući dođe
i evo me sa bolnim osmijehom ali smijem se i našminkala sam se...to što se sve na meni topilo nije mi smetalo da sa ponosom fotografišu me sa mojom malom porodicom tada
24.11.2010, 12:21
veeseelaa
20552
(zubi su pola ljepote, zar ne ). Znači kad je neko lijep, lijep je i poslije poroda sa šminkom ili bez.
24.11.2010, 17:35
aida.
2177
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
(zubi su pola ljepote, zar ne ). Znači kad je neko lijep, lijep je i poslije poroda sa šminkom ili bez.
24.11.2010, 17:50
Apotekarka
3918
Evo i nas 24 h nakon poroda bez sminke mama,nikakva podbula imam i svjezu iz porodilista ali jev nemam tu na poslu
24.11.2010, 17:51
Apotekarka
3918
Hanady ti si mi predivna ko da nisi tu ni rodila vidi mene
24.11.2010, 17:56
vila.vilica
501
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: vila.vilica
a koja je poenta da se nasminkas za slikanja, a dole budes u ogrtacu jer ne mozes ni pomisliti da navuces nesto drugo na sebe
a zašto u ogrtaču ja sam i nakon prirodnog i nakon craskog reza izašča obučena u garadrobu koju sam pripremila da mi se donese nakon poroda.... Znam nije se nekome lako obući...ali u februaru u ogrtaču iz bolnice mi bilo besmisleno izlaziti... istini na volju nikada nisma vidjela porodilju koja je u orgtaču napustila bolnicu.
pa recimo mojoj rodici je bila misaona imenica da obuce bilo sta na sebe osim ogrtaca ne kazem da ja necu moc u farmerke odmah..ali bilo bi mi smijesno da sam je vidjela tip top nasminkanu a dole cirkus
< Poruku je uredio vila.vilica -- 24.11.2010 18:04:00 >
24.11.2010, 17:59
vila.vilica
501
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Evo i nas 24 h nakon poroda bez sminke mama,nikakva podbula imam i svjezu iz porodilista ali jev nemam tu na poslu
sta ce ti sminka bona ne bila, vidi kako si lijepa!!!
24.11.2010, 19:28
juni
1102
Sreca pa je dadada sve napisala kao sto i ja mislim pa ne moram pisati Nisam se sminkala, lijepa sam i bez sminke
24.11.2010, 19:47
samedi
1047
Ja se nisam sminkala niti sam ponijela sminku u porodiliste,jednostavno nije mi bilo do toga,jos kad sam vidjela sta su mi donijeli da obucem,kad se nisam rasplakala. JA fino spremila sve sta ce mi ponijeti a moj muzic da me obraduje poslao sestru da mi kupi sve novo,nista mi nije moglo,usko,katastrofa. Nisam se ni slikala
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
24.11.2010, 20:15
acudesa
7725
Sminkala sam se kad sam krenula doma...ta slika mi je jedna od najdrazih, pored svih onih u bljedilu poslije porodjaja Ja sam u izasla kosuljici, hlacicama, a na nogama-bljestavo roze kucne papuce..
24.11.2010, 20:23
Visnja RR
15102
sreća na licu lijepe žene ...i uspavani slatki mrvuljak
24.11.2010, 22:36
new mama
2578
IZVORNA PORUKA: juni
Sreca pa je dadada sve napisala kao sto i ja mislim pa ne moram pisati Nisam se sminkala, lijepa sam i bez sminke
e bas tako
24.11.2010, 23:12
bebbe RR
2004
E, ja nisam prirodno dovoljno lijepa, pa sam išla i na manikuru i na pedikuru i frizeru i kozmetičaru i na masažu dan pred porod (dogovoreni carski), i našminkala sam se ujutro kad sam krenula u bolnicu, kao i svako naredno jutro... A sutra su tačno dvije godine od tog divnog poroda.
24.11.2010, 23:15
Anoniman
Predivna slika....Toliko srece i topline.
24.11.2010, 23:16
teacher75
5394
mene je porod iznenadio jer sam rodila ranije ,a da nisam bar bih oprala kosu noc prije i pripremila odgovarajucu sminku uz odgovarajucu haljinu...
24.11.2010, 23:21
Anoniman
Ticer, ne kontam to sminku uz odgovarajucu haljinu. Mogla si bez sjene ako je to u pitanju. Ja ionako rijetko stavljam neke upecatljive sjene. A ostalo je valjda univerzalno..
24.11.2010, 23:26
bebbe RR
2004
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Ticer, ne kontam to sminku uz odgovarajucu haljinu. Mogla si bez sjene ako je to u pitanju. Ja ionako rijetko stavljam neke upecatljive sjene. A ostalo je valjda univerzalno..
I ja sam pomislila isto:)
24.11.2010, 23:28
teacher75
5394
haljina je bila u smedjim nijansama a olovka za oci koju inace stavljam umjesto sjene plavo-siva a ja inace ne koristim nista osim te olovke i maskare, tako da je to bilo to
< Poruku je uredio teacher75 -- 24.11.2010 23:29:17 >
24.11.2010, 23:30
bebbe RR
2004
IZVORNA PORUKA: teacher75
haljina je bila u smedjim nijansama a olovka za oci koju inace stavljam umjesto sjene plavo-siva a ja inace ne koristim nista osim te olovke i maskare, tako da je to bilo to
Onda je sve bilo super!
24.11.2010, 23:33
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: bebbe RR
IZVORNA PORUKA: teacher75
Onda je sve bilo super!
ma kako super kad inace uz tu haljinu koristim zlatno smedje sjene?
24.11.2010, 23:35
myb@by
1644
Meni kada je pukao vodenjak, otisla sam u kupatilo istusirala se, malo popravila depilaciju i decentno se nasminkala. Sminka mi se na porodu nnije razmazala. Sminkala sam se zbog sebe, jer jednostavno uzivam u tim stvarima. Dan prije sam bila kod frizera na feniranju a par dana prije poroda sam otisla na geliranje noktiju. U bolnici sam ostala dva dana i oba sam se sminkala i tusirala. Ja razumijem i zene koje se ne sminkaju, to je stvar izbora. Šminkanje i držanje do sebe je jednostavno dio mene i u tako divnom trenutku nisam se htjela toga odreci
24.11.2010, 23:36
bebbe RR
2004
Ticerko, dobila si Lanu. A sve mi znamo da se u tom čarobnom trenutku sve boje slažu, ili ne slažu, a svejedno je:) Dobila si najdragocijeniji "ukras" pred kojimm se sve ljepote koje je do tada svijet poznavao mogu samo poklopit ušima:) Eto tako sve super!