cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: šminka na porodu:)

clock-img

30.11.2010, 09:08

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Aquarius

Meni je poslije poroda kosa (duga do pola leđa i jako gusta, haman može pokriti dvije glave) bila kompletno mokra od znoja, da ne govorim šta bi se desilo sa šminkom da sam bila našminkana. Tako da ja ne preporučujem ženama da se šminkaju prije poroda jer vjerujte šminka vam sigurno neće biti na umu. A poslije kako želite i kako se budete osjećale, sve zavisi od težine poroda. Neko je odmah na nogama a neko Bm nije ni poslije par dana. Vaš izbor. user posted image

user posted image

clock-img

13.02.2011, 20:39

clock-img

Rimljankaa

pencil-img

1878

Ja kad sam posla u bolnicu sam pregledala omiljenu emisiju,istusirala se,nasminkala,lijepo obukla i s muzekom krenula kao d ame pregledaju pa cu vidjeti sta ce mi dalje reci. Bilo je to 21.30h. Tu noc su me i ostavili u bolnici..Sminku sma tamo skinula,na pord otisla nenasminkana...
Posle mi nije na kraj pameti bila sminka...

Ali sutradan kad sam trebala izaci,iako me sve boljelo i nije mi bas bilo do sminkanja,nasminkala sma se,pocesljala i dotjerala koliko sma mogla,a hodala sma pogrbljena kao starica od 70god. i sve sa bolovima...

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

clock-img

15.02.2011, 22:31

clock-img

rose

pencil-img

8709

prva stvar koju sam uradila kad mi je pukao vodenjak je bila da sam skinula sminku user posted image  i u bolnicu otisla nenasminkana...ponjela sam ali toliko me rana bolila da sam se jedva pocesljala i oprala zube cekajuci ih da dodju po mene ...u peti mi nije bila sminka user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

15.02.2011, 23:00

clock-img

joni

pencil-img

119

meni je bilo bitno dole da sve sredima gore niko ni ne gleda al kad sam izlazila onda jesam malo oči i sjaj na usne

clock-img

15.02.2011, 23:50

clock-img

Hannan

pencil-img

135

Nisam ni u bolnicu otisla nasminkana, niti sam se po izlasku iz bolnice sminkala, jer smatram da beba treba da osjeti moj miris, da je mogu rahat poljubiti i prisloniti uz sebe a da je ne zakacim tim  preparatima...

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

clock-img

15.02.2011, 23:51

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

IZVORNA PORUKA: Hannan

Nisam ni u bolnicu otisla nasminkana, niti sam se po izlasku iz bolnice sminkala, jer smatram da beba treba da osjeti moj miris, da je mogu rahat poljubiti i prisloniti uz sebe a da je ne zakacim tim  preparatima...

potpisujemuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

15.02.2011, 23:59

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: joni

meni je bilo bitno dole da sve sredima gore niko ni ne gleda al kad sam izlazila onda jesam malo oči i sjaj na usne

ja dole bila sredjena, taj dan isla na ctg i ginekoloski, prebacila 6 dana user posted image

clock-img

16.02.2011, 00:03

clock-img

Anoniman

sto kazete bitno mi je bilo da sam dole cakum pakum, a sminka mi nije ni na kraj pameti pala. Koliko me rana boljela i koliko sam bila iscrpljena posle tri dana nespavanja izasla sam i u spavacici iz bolnice, samo da mi je kuci bilo doci, a sminku nisam ni nosila sa sobom.

clock-img

16.02.2011, 00:17

clock-img

rose

pencil-img

8709

ja je ponjela ko eto da malo izbrisem umor s lica bar maskarom i sjajem za usne...ma nije mi pala na pamet, svezala kosu, jedva sisla da se presvucem i to mi od djevera djevojka navlacila carape, helanke i cipele jer se ja nisam mogla saget...jos da se sminkam user posted image

clock-img

16.02.2011, 00:32

clock-img

Mjeseceva Pratilja

pencil-img

975

Od kuce i natrag sam kulirala suncanicama. Mozda 3-4 dan sam stavila maskaru..
Bila sam sama sebi lijepa.
Mnogo mi je vaznije bilo biti istusirana, svjeza, izdepilirana..

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

clock-img

16.02.2011, 00:45

clock-img

N_N

pencil-img

1860

Oba puta sam izašla iz bolnice našminkana user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

clock-img

16.02.2011, 08:53

clock-img

taurus

pencil-img

3578

ne znam da i jedna žena u porođajnoj sali bude našminkanauser posted image
ja sam oba puta iz bolnice izašla lijepo obučena i sa kompletnom šminkom
ali opet sve zavisi kako se čovjek osjeća, normalno ako je porod bio težak i epiziotomija velika da ti šminka ne može ni pasti na pamet

clock-img

16.02.2011, 09:00

clock-img

anitaMO

pencil-img

1384

meni ni najkvalitetniji puder nije mogo pomoćiuser posted image user posted image user posted image user posted image
u očima kapilari popucali sve krvave bile,a po licu da i ne govorim.joj sad kad se sjetim.

LAURA 5.1.2008.

clock-img

16.02.2011, 09:37

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Hannan

user posted image user posted image

clock-img

16.02.2011, 10:43

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Ja sam bila kao sto bi moja mama rekla "k'o grob slatke duse", podocnjaci do brade, oci natecene od nespavanja...molila sam mm da mi ponese neseser da bar malo zivota nabacim na lice, i ponijeli su ga ali ostavili u autu kad su dosli u bolnicu user posted image user posted image user posted image user posted image , kaze pa zar se neces u autu nasminkati user posted image user posted image ...svasta....kako je to zamislio pojma nemam...
A ja mislila da se malo uredim dok nisam sisla...e hebi ga...bit ce aBd drugi put user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

16.02.2011, 22:31

clock-img

malena.

pencil-img

288

mislim da je prosto nemoguce biti nasminkan na porodu...koliko zbog znoja...cupanja kose...zabijanja glave u jastuk,suza...jos nesto? a poslije poroda nije mi palo na pamet zbog bolova...a vala nisam ni nosila sminku u bolnicu...samo labelo i kremu za lice...i pribor za licnu higijenu

mamina princeza stigla na svijet 24.8...i od tada mami uljepsava dane...
:-)))))

clock-img

16.02.2011, 22:44

clock-img

Banana

pencil-img

1825

ženice, samo se vi opustite i šminka se neće razmrljat user posted image

Ja Hadi, Ja Mudžibu...

3 IUI -

user posted image došlo samo

i drugo user posted image došlo samo

clock-img

16.02.2011, 22:49

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Banana

user posted image

clock-img

16.02.2011, 22:53

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: Banana

pa naravno draga moja, samo opušteno i uz Božiju pomoć sve će biti u redu
Osim toga biće onako kako je zapisano bez obzira na naše želje

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

16.02.2011, 22:54

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: malena.

mislim da je prosto nemoguce biti nasminkan na porodu...koliko zbog znoja...cupanja kose...zabijanja glave u jastuk,suza...jos nesto? a poslije poroda nije mi palo na pamet zbog bolova...a vala nisam ni nosila sminku u bolnicu...samo labelo i kremu za lice...i pribor za licnu higijenu

niti sam čupala kosu, niti zabijala glavu u jastuk a niti sam se znojila
Za druge neznam

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

16.02.2011, 23:05

clock-img

vila.vilica

pencil-img

501

ja se za porod necu sminkat pa stagod da je zapisano user posted image user posted image user posted image

a po izlasku...e to cu da ocijenim prema vlastitom stanju.

Snježnog dana stigla mi je pahuljica mala...
02.03.2011.

clock-img

16.02.2011, 23:08

clock-img

Banana

pencil-img

1825

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Za druge neznam

ah draga, šta ti to imaš među nogama user posted image

Ja Hadi, Ja Mudžibu...

3 IUI -

user posted image došlo samo

i drugo user posted image došlo samo

clock-img

16.02.2011, 23:09

clock-img

Anoniman

Za druge neznam

Nisam ni ja

< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 16.2.2011 23:11:08 >

clock-img

16.02.2011, 23:13

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

Za druge neznam

ni ja cak nisam imala ni vemena poorodila se za neverovatnih 3-5min:)user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

16.02.2011, 23:14

clock-img

Anoniman

Ja dok sam zaista skontala da se poradjam beba krenula van i svih 10 cm bila otvorena. Valjda je do muzauser posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img