cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Izuvanje prije ulaska u kucu?

clock-img

26.10.2010, 04:48

clock-img

Ella_H

pencil-img

1264

ja ludog laptopa ovo skroz ofskroz gore treba ici na temu polazak
u vrtic izvinjavam se user posted image

clock-img

26.10.2010, 05:27

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

IZVORNA PORUKA: Ella_H

ja ludog laptopa ovo skroz ofskroz gore treba ici na temu polazak
u vrtic izvinjavam se user posted image

hahahah Ello,ovo treba prebaciti na Vas blam :D.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

26.10.2010, 08:37

clock-img

Dinkica

pencil-img

1038

Podsjeti me tema da napišem, prošli vikend sa malenom bili kod oftalmologa u privatnoj ordinaciji u vidu stana ali baš onako napucanoj, između ostalog u predsoblju i čekaoni imaju i staze i ćilimi ali se naravno ne izuva. I sad mi došli, skidamo jakne kad se moja Adna, duša mamina sage i poče skidati cipele user posted image , svi smo padali od smijeha. Zaključak, kod nas se izuva, u hodniku ima dio pločica i tu se ostavlja obuća tako da nema obuće ispred vrata, čak i kod rodtelja koji imaju kuću obuća se slaže u hodniku, ništa ne ostavljamo oko kuće jer psi i slučajni prolaznici vrlo lako raznesu. 

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

clock-img

26.10.2010, 09:05

clock-img

bebbe RR

pencil-img

2004

Izuvanje, svakako.

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

clock-img

26.10.2010, 09:23

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Izuvanje, bez imalo razmišljanja i suvišne rasprave. 

clock-img

26.10.2010, 10:07

clock-img

Anoniman

Draga Ilhana ima dosta danaca koji se ne izuvajuuser posted image user posted image  i nema mi nista gore nego kad udjem kod nekoga pocnem izuvati cipele a on kaze ne ne , mi se ne izuvamo....Tad citava posjeta mi prodje u osjecaju da sam nesto pogesno uradilauser posted image user posted image

clock-img

26.10.2010, 10:34

clock-img

Medić*

pencil-img

29

Izuvanje i to ispred vrata od stana dakle u hodniku zgrade, tu stoji stalaza za obucu kao i kod ostalih stanara jer je hodnik jako prostran pa niko nikome ne smeta. Obavezno kad neko dodje moze dobiti papuce ako zeli ali ulazenje sa cipelama ne dozvoljavamo, tako je kod cije rodbine i prijatelja, mada jos nikada nisam naisla na situaciju da nekom idem a da se ne izuvaju.

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

06.02.2011, 23:17

clock-img

Anoniman

Izuvanje, bez imalo razmišljanja i suvišne rasprave.

Tako je i kod nas...svi se izuvamo iliti skidamo obuću user posted image

clock-img

06.02.2011, 23:22

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

Kod nas je isto izuvanje obavezno, pa ko zna kakvih se sve bakterijijica i virusa nakupi na cipelama, a meni dijete stalno na podu... Ne volim kad dodu "kulturni" gosti kod kojih izvanje nije obicaj, pa im se tesko skinuti... 

clock-img

06.02.2011, 23:45

clock-img

bebbe RR

pencil-img

2004

Naravno da po stanu ne hodamo u obući za vani. Bez svake priče.

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

clock-img

07.02.2011, 07:35

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Izuvanje i to ispred vrata od stana dakle u hodniku zgrade, tu stoji stalaza za obucu kao i kod ostalih stanara jer je hodnik jako prostran pa niko nikome ne smeta. Obavezno kad neko dodje moze dobiti papuce ako zeli ali ulazenje sa cipelama ne dozvoljavamo, tako je kod cije rodbine i prijatelja, mada jos nikada nisam naisla na situaciju da nekom idem a da se ne izuvaju.

hm kod mene u haustoru bi veci bio problem sto gosti a i mi nebismo zatekli cipele na stalazi nakon nekih 10 minuta

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

07.02.2011, 08:22

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Izuvamo se, cipele se skinu ispred vrata stana i unesu na za to predviđeno mjesto. Jedino nemirko proleti bez izuvanja al i to dovodim u red.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Zadnji članci

article-img