IZVORNA PORUKA: scarlett
To je ova sušilica DC 1160 koju upravo reklamiraju na tv da je na sniženju, 555,-KM
Da li su moja očekivanja prevelika- obzirom na cijenu - ili inače tako sušilice funkcionišu? Sumnjam
scarlett imam ja istu. Bila prije godinu i pol 600KM kad sam ja uzimala. Sad sam vidjela da je cijena pala cak na 499KM
Fol ti je sto sam i ja na pocetku bila malo razocarana iz istih razloga al ja sam se sa svojom susilicom poslije brzo sprijateljila. hehe
Ja ubacim citavu masinu vesa u nju (uopce ne gledam na upute-ono koliko kg i svidja mi se sto je izdrzljiva) i okrenem na 150 min i mirna (obicno nedjeljom perem kad je jeftinija struja), u kupatilu imam venitilaciju i upalim i mirna
Zavisi sta susis, ako susis sareni ves, ne previse debeo onda ti moze vec na 100 osusiti. Bijelo i peskire susim obavezno na najjacoj.
Sa mirisom se poselami. A taj neugodni miris ces izbjeci ako DOBRO osusis ves i odmah ga izvadis. Nemoj ga ostavljati u susilici.
Ma dobra je susilica, izdrzljiva, okreni na duze al ubaci koliko ti je volja vesa izdrzace ;)
Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.