cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: masina za susenje vesa

clock-img

05.12.2013, 21:27

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

e Hanady sad ti zavidim al fakat hocu i jaaa da mi tako fercera

jesi probala da ne ideš odmah pranje i sušenje...
već opereš, pa onda na 11 staviš i okreneš do ormara il manje veša do pegle...

ma vjeruj da sam ga znala poslije pranja izvaditi i protresti ves i fino ponovo manje ubaciti

i kod mene nema da zadam zaredom program, nego uvijek prvo zavrsi pranje pa moras staviti susenje, tj obrnuti "tockice"

e moja ima...ja stavim bijelo...uključim na keca , pa na 90 i tamo ono zadnje na oramr okreneme i ona sve4 u cugu odradiuser posted image

ma ema veze al me ta tvoja nervira...moram doć da to vidim majkemi...
znaš kako ja svoju volim..
pa majo ja ljeti stavim peškire mahir hoć da me ubije kaže da sma luda a oni izaću ko plišane igračke...user posted image

e dodji slobodno i ima da obrnemo turu vesa da vidis govneta

a i nisam cak ni pranjem nesto zadovoljna, bijeli ves, dobar deterdzent, jos i maramice za izbjeljivanje, na 90 i ne opere dobro kako bih ja htjela

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

05.12.2013, 21:38

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Hanady otidji do Maje sredi joj tu masinu ....da znam na cemu samuser posted image

clock-img

05.12.2013, 21:42

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: salmy

Hanady otidji do Maje sredi joj tu masinu ....da znam na cemu samuser posted image

user posted image user posted image user posted image

tačno hoću odavno mislim da su joj fabričku grešku podvalili

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

05.12.2013, 23:46

clock-img

Selminja

pencil-img

284

Majo, ja imam istu i zadovoljna sam user posted image kod mene je 1200 obrtaja. Bijeli ves je fantazija, samo motam iz masine.

Sad, otkako se odvikavamo od pelena vise puta dnevno pici program 13, za pola sata osusi i opere pola kg vesa, tj par upisanih gaca i helanki user posted image

clock-img

06.12.2013, 07:50

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

salmy, jesi li gledala tu masinu mimo Gorenje prodavnica?

Kolegica rece da je razlika u cijeni i do 150 KM, uz isti period garancije...

Je li to moguce?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

06.12.2013, 09:09

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

e pa ja cu se roknuti sto meni uvijek nesto podvaljuju

ndavno sam imala zezanciju sa cizmama

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

06.12.2013, 09:40

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

a jel mora biti gorenje, ja sam uzela beko i zadovoljna sam, samo još čekam račun, hahahahha

clock-img

06.12.2013, 09:55

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: R&T@

salmy, jesi li gledala tu masinu mimo Gorenje prodavnica?

Kolegica rece da je razlika u cijeni i do 150 KM, uz isti period garancije...

Je li to moguce?

Moguće je.
ja sam Gorenje šporet platila jeftinije za oko 100 KM (isti model naravno) u nekoj lijevoj prodavnici.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

06.12.2013, 09:57

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

meni se činio da su mi rekli da u DOMNDU to je opnaj bivši EŠ Companx ima indesit mašina jeftinija nego general servisu u E-Šehovića...
ali garancija je tu 3 godine...

al porvjeri ti to salmy...svi daju na rate kartice i sve...za svoje novce možeš kupiti gdje želiš, ha ja...
nije mala razlika do 100-150 KM

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

06.12.2013, 10:09

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

hanady, znaš da sam ja u vogošći i odem pogledam u domog sušilicu, kao 680 KM a na akciji je 620, istu takvu u beko shopu u vogošći platim 545 na akciji, a oko 600 je bez akcije, tako obić se mora barem nekoliko radnji,

clock-img

06.12.2013, 10:29

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

mama_alma, kad te vec krenulo, nadji mi perilicu posudja po dobroj cijeni...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

06.12.2013, 10:37

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

do koliko para, ja i tu imama Beko, kupljenu prije haman 8 godina i zadovoljna sam šta te interesuje do koliko para

clock-img

06.12.2013, 10:39

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

mi smo kupili prije nekoliko godina polovni siemens 250 Km, ne da je dobra nego predobra, suši a ne gužva

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

06.12.2013, 10:42

clock-img

canim

pencil-img

4126

Maja, a jesi probala da smanjis broj obrtaja pilikom pranja vesa, da ti ne ide do 1200 vec 1000 ili 800 i slicno.

Mi smo do prije par mjeseci imali Beko susilicu, zaista sam prezadovoljna bila, ves izadje bas onako fin suh, mekan. Sad imamo Gorenje, i nisam zadovoljna, uvijek nadjem nesto vlazno user posted image doduse mozda i ja negdje nesto grijesim, jer sam je tek pocela koristiti ali nesto ne vjerujem.

< Poruku je uredio canim -- 6.12.2013 10:46:08 >

clock-img

06.12.2013, 10:46

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

IZVORNA PORUKA: mama_alma

do koliko para, ja i tu imama Beko, kupljenu prije haman 8 godina i zadovoljna sam šta te interesuje do koliko para

I ne skontah da te ne pitam na chat temi...user posted image
Pukla sam...user posted image

clock-img

06.12.2013, 10:46

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

IZVORNA PORUKA: canim

Maja, a jesi probala da smanjis broj obrtaja pilikom pranja vesa, da ti ne ide do 1200 vec 1000 ili 800 i slicno.

Mi smo do prije par mjeseci imali Beko susilicu, zaista sam prezadovoljna bila, ves izadje bas onako fin suh, mekan. Sad imamo Gorenje, i nisam zadovoljna, uvijek nadjem nesto vlazno user posted image doduse mozda i ja negdje nesto grijesim, jer sam je tek pocela koristiti ali nesto ne vjerujem.

jesam i to stavljala sam na 600 obrtaja

clock-img

06.12.2013, 10:48

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

majo, osusi li dobro i "nepoguzvano" kad je malo vesa?

Da nije problem u kolicini...

clock-img

06.12.2013, 10:50

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Odlucili smo se za Gorenje jer daju popust na kes30% i nose nasu staru masinu jako bitna inf..tacno ne znam sta bih sa njom,i oduzmu 50 KM od cjelog iznosa

clock-img

06.12.2013, 10:54

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

o, salmy to je super info, odlično nek je sa srećom, sad slijedi učenje kako ne smanjiti i ne pobojiti veš koji je na programu sušenja

clock-img

06.12.2013, 11:01

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

i kad ne stavim i kad stavim puno ili malo vesa ista stvar potpuno, ostane blgo vlazno i poguzvano

clock-img

06.12.2013, 11:04

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

i kad ne stavim i kad stavim puno ili malo vesa ista stvar potpuno, ostane blgo vlazno i poguzvano

očito, majo da ima neka greška sa tom masinom, prvo hanady nek to pogleda, ako je ona ne dovede u red, onda ne znam bogami, kad već nije pod garancijom, šta ti ječiniti

clock-img

06.12.2013, 11:07

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

očito, majo da ima neka greška sa tom masinom, prvo hanady nek to pogleda, ako je ona ne dovede u red, onda ne znam bogami, kad već nije pod garancijom, šta ti ječiniti

ma hajde nek radi koliko radi vec sam se ohladila od nje, a bila sam razocarana neki period hehehe

clock-img

06.12.2013, 11:49

clock-img

salmy

pencil-img

5830

o, salmy to je super info, odlično nek je sa srećom, sad slijedi učenje kako ne smanjiti i ne pobojiti veš koji je na programu sušenja

hvala ti draga..jedva cekam..posteljinu presvukoh i slozih...

clock-img

06.12.2013, 11:53

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: škorpija

mi smo kupili prije nekoliko godina polovni siemens 250 Km, ne da je dobra nego predobra, suši a ne gužva

I ja imam siemens, kupila od nekog lika polovnu iz Njemačke, ima joj skoro 6 godina kako je kod mene, platila je 150 KMuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

06.12.2013, 13:44

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

IZVORNA PORUKA: MicoTico

IZVORNA PORUKA: škorpija

I ja imam siemens, kupila od nekog lika polovnu iz Njemačke, ima joj skoro 6 godina kako je kod mene, platila je 150 KMuser posted image

user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Zadnji članci

article-img