IZVORNA PORUKA: hatepsut
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: salmy
IZVORNA PORUKA: henna ze
IZVORNA PORUKA: salmy
Zenice koje je imate...
cula sam da ona mora imati dimnjak/prozor u wc??
Navodno ima para koju izbacuje...planiramo je kupiti al mi nista nije jasno...
u wc nemam prozor niti dimnjak...a potrebna nam je uzasno...
dobila sam popizditis od susenja u stanu...jer ovaj hebeni smog usmrdi sve sto valja
ne mora..postoje neke koje imaju crijevo za odvod i za to ti treba dimnjak..crijevo je kao za napu fi 100
imaju neke koje imaju kondenzacijski lonac..tu se para skuplja i pretvara u vodu..koju povremeno ispraznis...
a masina plus susilica je najbolje rjesenje..para ide u odvod gdje ide i voda..kod mene je tako..raspitaj se kad budes kupovala..
aha,znaci ima taj fazon..i ja kontam koje crijevo...a sigurno je to kao klima...ja imam na balkonu od nje crijevo i stavila u flasu koju redovno praznim...pretpostavljam da je slican fol
A kombinacija susenje/pranje sam cula da nisu dobre jer se brzo kvare...rado bih zamjenila 500 obrtaja za duplo vise...zanusi ima joj 12 godina
Ipak je najbolje u prodavnici pitati...pretpostavljam da je ta koja ima taj kondenzacijski fol skuplja
ne znam gdje si ovo čula...
al iz ličnoga iskustva nije istina....
moja indesit 2 u 1 trlja evo 5-tu godinu makismlano je koristim još niti jednom nismo servis zvale :)
dobar dio moje familije i prijetljica ima istu tu...i također nisu kvarljive...
prostor ne zauzima jer je staviš na mjetso one koju jesi imala samo za pranje...o pari ne brineš u odvodu koji očima ne vidiš sve se dešava ...
Pa zar nije logicno ?Ipak jedan motor radi 2 posla,ko ima mogucnosot i mjesto moja preporuka je posebno perilica posebno susilica.
meni ovo smješno...
meni je logičćno da porizvođač koji jeste radio 2u1 je vodio računa o ovome...
ja sma gorenje mašinu iznijela i unijela mašinu sa sušilicom...
nit vadim , prevadim, nit se zezam...
regularno u njoj mogu da ne sušim smao perem...
mogu da sušim dio opranoga izvadim što neću u sušilicu sa prethodnoga pranja...
nema kutija, nema pare, nema ništa...
staviš, podesiš je opere...sačekaš, povadiš...složiš što je za peglu, što nije direkt u ormare...
ne kontam gdje mi je logika da dežuram pored nje kad će oprati da prevadim u sušilicu...
ja njoj zadam...i odšetam daleko dalko dok ne završi :)