IZVORNA PORUKA: Visnja RR
vecina mama koristi hipp po savjetu pedijatra i patronazne (e one to rade jer ih Hipp sponzorira)... al treba sam odluciti... ja sam brzo presla sa hipp na aptamil po preporuci iskusnijih mama...
100% si u pravu, njima je vazno da se kupuje, jer oni onda dobijaju od hippa.
ja bi isto prije poslusala neke mame koje imaju iskustva, koje su koristile same i znaju neke koje su prije njeh koristile. a u to sta u bolnici govore, kao kod slucaja koji sam maloprije ovde procitala, da moraju roditelji kupit tu neku marku (koja naravno njih sponzuruje) jer inace nebi beba ima sta da jede! Ok ako bolnica daje dzabe tu hapu bebama dok su kod njih u bolnici, jer prave s tim reklamu i nadaju se da ce to ad vise roditelja kupiti, sto njihovom sponzoru dobro dolazi a u isto i njima, to inekako razumim, al kad jos citam, da se ta hapa, koju oni zahtjevaju mora svako sam kupiti,da bi se toj bolnici napunio dzep, jer ako ne, onda nema bebanu rucka. onda me stvarno zaboli glava, to je stvarno bezobrezno, jos bi samo falilo, da se samo od jedne jedine marke smije odjeca i obuca da nosi, i od jedne druge samo kosmetika koristi.Stvarno bezobrezno. A dali se iko od njih pita, dali svi roditelji mogu da snose te troskove? ja sam sigurna da bi svaka mama htjela i zeli svom bebanu sve najbole, samo extra klasu, da je sto bolje (jer nazalost se
cesto vec po cijeni prepozna kvalitet) al ima roditelja koji nemaju za to pare, pa je onda stvarno pitanje, dali neko drugo ad mlkeko upit koje manje kosta, al ga zato cesce na dan davat, toliko koliko se bebi trazi, ili skupo platit, a bebi stedit na jelu i samo jednom dnevno davat....