ja sam 2006 godine svome prijatelju na babine kupila u skedneriji tu krevetac drveni sa komodicom pored...ono sve u jednom punih 206 km...
isti taklav krevetac sam našla u fisu kada sam svojoj bebi kupovala za normalnih 120 km....
e sad da ne poredim tada nosiljku da se beba iznse 75 km...plava sa žutim medama...a ista takva u robotu bila 24 km...
i sada su im cjene strava...
kolica quinni koštala su im 350 km dok su naše mostarke ista ta u vrijednosti do 100 km kupile...a ista takva i boja i tri točka u bingu 120 km bila
neki...
ja sam svojoj curici kupila sobiocu kiki porgram u domaviji...ali mi je krevet uz nju bio nekako bezveze klimav...samo špera pa sam posebno u udobnosti našla krevet puno drvo sa još jednom dole ladicom za još jedna jogi kad neko dođe kod nje da spava sa njom...platila sam ga 165 km...a divan je...
nisma sigurna jel imama sada sliku u kompiću al slikat ću ti sutra...krevet je i lijep i zaista kvalitetan...