Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
uh hanady skupo zaista,ja izbrojah oko 1800km sve te dođe.pa zar nije kod stolara jeftinije?!
u sve komlet ja sam super prošla vjeruj mi... ovoliko komada namještaja gdje imam i madrace i krevte na kojima spavati može četvoro...vjeruj mi džaba sam prošla
samo krevet okvir vez madraca i dole kaset_e i dvokrilni ormar u cileku je tada bilo 1000 Km
a stolar...bome mlinium ne znam kad si im zadnji put usluge koristila i kako je to kod vas uopće cjenjeno al ja sma radni stol masno platila jer sma ga crtala i slagala u bojama ove sobe tako da gdje sam na drini dobila 2009 na popustu u kupovini živom lovom tu na ćupriji izgubih kod stolara 2012
< Poruku je uredio Hanady RR -- 1.11.2012 22:20:29 >
Milenium ja sam uzela ovaj kutni ormar. Ovaj kutni dio mi je super, iskoristen max. Dvokrilni je sa vješanjem, i ima tri police, dvije dolje, onda ide vješalica, i iznad još jedna polica. Uz to sam uzela i jedokrilni sa četri police, plus tri ladice. U ladicama držim donji veš i čarape. Takav ormar zadovoljava potrebe moje dvije djevojčice. Gardarobu im šaltam. Sad sam u kutni poredala njihove ljetne stvari, a u dvokrilni i jednokrilni izvadila zimske stvari. Vjerujem da će ovakvo rješenje zadovoljiti i vaše potrebe.
ovaj kutni je super... ja sma gledala d anjega ubacim...ima porstora fakat i vrlo iskrišteno...ali ja nemam mjesta za njega nikako...soba jeste velika al su dva kreveta...pa porzor, radijator, vrata dvoja u toj sobi...nikako ga nisma mogla ugurati
01.11.2012, 22:21
neki x
704
IZVORNA PORUKA: selebriti
Šta mislite koliko bi stolar uzeo da napravi krevetić poput Leoninog recimo, ili od Salmy i Anidle, samo sa ladicom?
Nas je samo ladica dosla oko 100KM,mislim da je to tu negdje... Angazovali smo stolara,jer smo vec odavno imali krevet za starijeg sina,a nismo mogli cekati mjesec dana da nam dostave ladicu za mladjeg...
Prezadovoljni smo ovom idejom kreveta
01.11.2012, 22:29
milenium
6133
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ovaj kutni je super...
ja ne kontam ovaj kutni nikako.šta je lijevo iza ova dva krila a šta desno iza ova druga dva krila,kakav je raspored unutra?
01.11.2012, 22:32
hanabanana
4435
Imamo kutni, dvokrilni ormar ( sa tri police, plus vješalica ) i odabrali smo jednokrilni ( sa četri police i tri ladice ).
01.11.2012, 22:32
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: milenium
ovaj kutni je super...
ja ne kontam ovaj kutni nikako.šta je lijevo iza ova dva krila a šta desno iza ova druga dva krila,kakav je raspored unutra?
pa ugaono na trokut je... i onda unutra imaš porstora ko mali špajz da imaš
ima negdje slika kod nekohga na dječijim sobama kako je unutra... sad ne ne smijem zaketi al mislim da LULU ima kiki porgram ugaoni dio... i N_N je radila sas tolarom sobu istu kao kiki...mislim d ai ona ima ugaoni negdje na slikama
01.11.2012, 22:36
hanabanana
4435
IZVORNA PORUKA: milenium
ovaj kutni je super...
Kutni ima jedna vrata. Unutra, desno je vješalica koja ide duž čitavog ormara. Širine pola metra, na nju se naslanjaju police od vrha do poda. Naprijed, je ravno je prazan prostor u kojem se mogu poredati igračke, ako su u kutijama, recimo. Ja tu drzim klavijature, gitaru, njihove ruksake. Dobili smo još jednu šipku koja se može montirate, ali je još nismo montirali.
01.11.2012, 22:39
Hanady RR
18727
milenium evo zgooglaj kutni ormar i idi na slike...ima otvorenih svakakvih al ima i ovaj ops hanabane... vdijet ćeš baš je super ima mjesta ua svašta u njemu... mene dojmio dvašta sma bila zamislila
01.11.2012, 22:45
hanabanana
4435
Nama je zaista ovaj kutni ormar bio pun pogodak. Njihova soba ima oblik pravougaonika, tako da nam je ovaj kutni ormar bio pravo rješenje. Moram reći da ja lično smatram da imaju i previše gardarobe, ali sve staje. Isto tako ja sam tražila da dubina ormara bude 60 cm, tako da mogu redati i u dva reda, ali za tim nema potrebe jer im gardarobu koja nije u dziru drzim u kutnom ormaru.
Nama je zaista ovaj kutni ormar bio pun pogodak. Njihova soba ima oblik pravougaonika, tako da nam je ovaj kutni ormar bio pravo rješenje. Moram reći da ja lično smatram da imaju i previše gardarobe, ali sve staje. Isto tako ja sam tražila da dubina ormara bude 60 cm, tako da mogu redati i u dva reda, ali za tim nema potrebe jer im gardarobu koja nije u dziru drzim u kutnom ormaru.
Uguram i ja nekako al kutni je super...snimah ja njega al avaj nema kud s anjim u ovolikoj sobi
milenium...super ideja vjeruj mi...predobar ako imaš mjesta
03.11.2012, 23:00
milenium
6133
hanabanana gledala sam kutni ormari raspored unutra nije baš kao ovaj na slici što si ti postavila gdje se vidi unutrašnjost. unutra kad otvorim lijevo su police ali duge neke police u širinu,možeš 3-4 hlače poredat jedne do drugih,i tako te police idu sve do dna.ali teško doći do njih jer nije baš s ruke za dobavit,malo je zanešeno u desno pa nekako mi nakrivo,jer nije okrenuto prema meni,jedino ako bi ušla u ormar a ono što vidim pred sobom kad otvorim ormar u lijevom krilu je samo jedna mala šipka za vješanje,za 2-3 komada odjeće.
< Poruku je uredio milenium -- 3.11.2012 23:11:29 >
04.11.2012, 02:37
milenium
6133
IZVORNA PORUKA: leona81
IZVORNA PORUKA: Lady26
Hoce li mi neko reci, cca cijena madraca? Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiz
mi smo svoj platili 100 u jysku i odlican je...bilo je i jeftinijih...
leona koja visina madraca mora biti? ne bih sad da je madrac nizak i da ono drvo viri iznad njega da djete ne može ni sjedit na krevetu.ako me kontaš.ove što sam gledala u jysku svi oko 7-9 cm visine.je li to malo?
i kakav madrac uopće za djete odabrati,tvrd,mek,s pjenom,bez pjene tj s oprugama ili...? ovaj što sam ja gledala košta 250 km od memori pjene,tvrd dosta pa me strah da to nije dobro za djetetovu kičmu
04.11.2012, 08:46
hampsi
303
Mi smo 3 puta bili u JYSK-u- 3 prodavaca+ 3 ponude- 3 razlicite cijene! Mi nasli taj neki od 75 KM, oni kazu ne valja, ponude neki od 200 sa oprugama, 2 noc taj sa pjenom 220, 3 noc opet sa oprugama 250 .... Mislim .... Jedni kazu da su dobri memori a drugi ovi sa oprugama. Mi smo kupili sa oprugama I u Belloni imaju madrace, za djecu su 170 KM
< Poruku je uredio hampsi -- 4.11.2012 8:47:59 >
04.11.2012, 11:24
milenium
6133
je li za djecu onda bolje spavati na mekšem ili tvrđem?
04.11.2012, 11:55
Marija13
-611
Treba biti oprezan sa tom pjenom, kvalitetna i prava se sigurno ne moze kupiti u ysku-u, jer sve ove jeftine verzije se brzo izoblice i ne sluze nicemu, onda bolje dodje uzeti madrac sa zicanim jezgrom.
04.11.2012, 12:00
milenium
6133
ovaj što sam ja gledala,zavirila sam unutra ispod navlake i vidjela spužvu,kao onu za suđe,a madrac je bio užasno težak.nije mi jasno od čega je tako težak ako je ono spužva.madrac inače nosi naziv nešto memory...ja imam jastul od memory pjene ali je sasvim drugačiji materijal tj drugačija spužva od onog što sam vidjela na madracu.samo me strah da ne bude tvrd djetetu a inače kontam nebi trebao biti loš s obzirom da je preko 200 km.
04.11.2012, 12:02
leona81
6373
mi smo uzeli s oprugama
04.11.2012, 14:26
leona81
6373
kazu da ne treba biti ni premekan ni pretvrd i da ih treba mijenjati svakih 5 do 7 godina najbolje je da imaju presvlaku koja se moze prati
04.11.2012, 16:18
selebriti
1709
Leona, koje su dimenzije vašeg madraca, dječijeg?
04.11.2012, 19:22
leona81
6373
IZVORNA PORUKA: selebriti
Leona, koje su dimenzije vašeg madraca, dječijeg?
200 sa 90