Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
bebaa zamisljam se vazda u kuhinji sa pregacom i kuhacom sve se oko nje pusi....supa se kuha,pita se pece a mikser priprema za kolace a ona se izmedju svega toga oblizuje beboo izvini morala sam
10.12.2014, 15:09
Penelope82
264
Pitam se kako nikada prije nisam vidjela ovu temu?
Ću da pišem kad budem imala više vremena....,ali evo brzinski-hanabanana(ima li te zene uopste na forumu?)-strogoca,autoritet,malo pise,puno toga kaze,cesto pomogne,ali zna i iznervirati brate tvrdnje uvijek argumentovane-respect
10.12.2014, 23:24
bebaa
-11235
yoko eto.....
da te nema trebalo bi te izmisliti...ne znam jesu li druge svjesne ali se desila ogromna promjena sa tvojim povratkom......više smijeha,zeze,šale....unijela si jednu novu notu koja će nadat se potrajati...dakle čista si pozitiva.... možda što te ne smaraju ovaj smog i niske temperature....
10.12.2014, 23:48
veeseelaa
20552
ja se pitam dal se kroz postove bilo čije može uopće neka relevantna ocjena dati?
11.12.2014, 08:53
Angelica
282
IZVORNA PORUKA: bebaa
yoko eto.....
da te nema trebalo bi te izmisliti...ne znam jesu li druge svjesne ali se desila ogromna promjena sa tvojim povratkom......više smijeha,zeze,šale....unijela si jednu novu notu koja će nadat se potrajati...dakle čista si pozitiva....
Tacno, al zna se ona i naljutiti, jadan onaj ko joj na zivac stane , inace je dobrica za razliku npr. od krofnice i full moon njima je bolje tri put razmisliti pa tek onda nesto reci...Mi se uspjesno druzimo i zezamo od 2009 g.; znale smo do sabaha bit na forumu i zaista je forum nekako uspavan od kad nisu bile tu... Hvala im na svemu
11.12.2014, 19:30
krofnica Mo
137
Anđo grozna si ja i f.moon smo baš mile i fine nego sjećaš li se ti kad ja i yoko zakrvišmo na jednoj temi pa obe dobišmo po opomenu
11.12.2014, 19:32
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: krofnica Mo
Anđo grozna si ja i f.moon smo baš mile i fine nego sjećaš li se ti kad ja i yoko zakrvišmo na jednoj temi pa obe dobišmo po opomenu
11.12.2014, 19:39
krofnica Mo
137
11.12.2014, 19:42
Hanady RR
18727
bila su to vremena...
a tek kako ja nahebah što te branim pa mislim stavrno...halal i opomene
11.12.2014, 19:48
krofnica Mo
137
jest vala halal i opomene
11.12.2014, 22:53
Angelica
282
moras me prosvijetlit nije bas da se to jednom desilo
11.12.2014, 23:02
krofnica Mo
137
IZVORNA PORUKA: Angelica
moras me prosvijetlit nije bas da se to jednom desilo
oprosti nas dvije smo se samo jednom posvađale zaprave
11.12.2014, 23:03
Angelica
282
Je li ono bi vezano za toalet papir , morat ces me prosvjetlit kad se vrnes na forum ne rade mi vijuge gledala sam opet Johnija
14.12.2014, 07:55
yoko eto
98
IZVORNA PORUKA: bebaa
yoko eto.....
da te nema trebalo bi te izmisliti...ne znam jesu li druge svjesne ali se desila ogromna promjena sa tvojim povratkom......više smijeha,zeze,šale....unijela si jednu novu notu koja će nadat se potrajati...dakle čista si pozitiva.... možda što te ne smaraju ovaj smog i niske temperature....