IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam
Bili jutros kod jako dobre pedijatrice znaci trece misljenje.
Slaze se sa dijagnozom orl i kada uradimo ove nalaze za sluh vidjet ce prijedlog za magnetnu r ili uha ili mozga.
Po njima je to urodeno uzak kanal kuda prolazi taj zivac i prilikom svake upale uha ga pritisne ,molim Boga da bude to .........
Sutra idemo ovdje nadleznoj pedijatrici pa cemo i sa njom porazgovarati a za dalje cemo postepeno.
djana pitala si me za visinu 98 cm je visoka
Najiskrenije se nadam da ce naci uzrok i tretirati ga kako bi se ovo izlijecilo i ako Bog da sprijecala nova pojava u buducnosti.
Sto se tice visine, ne znam kako se krecu standardi, nesto nisam pratila da budem najiskrenija, Luna nije ni najvisa ni najmanja, nedavno sam uzela joj "mjere" i ima 99cm a teska je 14kg, za mjesec dana ce joj biti pune tri godine.
Da li cete raditi te pretrage za hormon rasta to ce vam sigurno pedijatrica reci, mislim da je moje misljenje tu bas nestrucno pa da ne komentarisem bezveze, jer zaista ne znam kakvi su standardi.
Ja se samo od srca nadam da malenu ne boli puno, i da ce joj uskoro biti u potpunosti bolje, srculence malo...