cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: podvezan jezik

clock-img

30.10.2008, 13:22

clock-img

hana

pencil-img

73

Pozdrav. I moja djevojcica je imala podvezan jezik, i mi smo taj problem rijesili kad joj je bilo mjesec i po, privatno kod dr Geze, i od tada smo dobro i ona i ja. Naime, ja sam konstantno imala ogromne probleme sa dojenjem, a pedijatrica kojoj smo otisli isto privatno se zacudila kako dijete ikako doji jer je imala do kraja svezan jezik, kojim nije mogla potiskivati mlijeko i rekla da se to hitno uradi. Mi smo sutradan otisli i rijesili problem, moglo bi se reci da nije ni osjetila, odmah je poslije dojila i od tada je sve ok. A pedijatrica iz doma zdravlja ne bi ni primjetila da joj ja nisam rekla za taj problem i ona bi to odgadala do beskonacnosti. Mogu zamisliti kakvi bi nas problemi cekali kasnije. Zato je moj savjet uraditi to sto ranije.

clock-img

30.12.2010, 15:40

clock-img

colito

pencil-img

147

i moja bebica ima isti problem,ima 2mjesec14 dana.a dr kaze nije to nista samo sto ce navodno tepati kad  podze pricati,user posted image pa smo mislili da ga odvedemo drugm dr da vidimo sa njim sta kako ,i ja mislim da je najbolje da se rijesi sto prije,jer i pipu doji  (a stalno mu ispada)ludnica kad mu ispaden ,nemoze bez nje, pokusala sam da ga odvadim ali nista od toga nece da zaspi bez nje.cim mu pipu stavim  on odma zazmiri

clock-img

03.01.2011, 12:33

clock-img

colito

pencil-img

147

i moja bebica ima isti problem,ima 2mjesec14 dana.a dr kaze nije to nista samo sto ce navodno tepati kad  podze pricati, pa smo mislili da ga odvedemo drugm dr da vidimo sa njim sta kako ,i ja mislim da je najbolje da se rijesi sto prije,jer i pipu doji  (a stalno mu ispada)ludnica kad mu ispaden ,nemoze bez nje, pokusala sam da ga odvadim ali nista od toga nece da zaspi bez nje.cim mu pipu stavim  on odma zazmiri

clock-img

03.01.2011, 12:59

clock-img

tekja

pencil-img

1957

colito, moj ti je savjet rijesi to bebi sto prije, veci se samo vise istrumiraju, a svejedno ces morati kad ti jednom ne bude mogao pravilno pricati...imali smo i mi, uradili sa 7-8 mjeseci, na ORL na Kosevu, ma za minut bilo gotovo... user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

clock-img

03.01.2011, 13:07

clock-img

mama_debeljuca

pencil-img

908

Moj dječak ima podvezan jezik, mm također user posted image Dječak ima 4,5 god. Hirurg koji ga je sunetio je predlagao da mu to prekinemo, ali nismo. On je počeo jako rano da priča, istina glas R je malo prije 4.rođendana počeo pravilno izgovarati, sve priča čisto i jasno, ne tepa. Sisao je godinu i po, varalice i flašice nije nikada htio. Eto to je naše iskustvo sa podvezanim jezikom.

:-)

clock-img

03.01.2011, 22:37

clock-img

colito

pencil-img

147

Moj dječak ima podvezan jezik, mm također user posted image Dječak ima 4,5 god. Hirurg koji ga je sunetio je predlagao da mu to prekinemo, ali nismo. On je počeo jako rano da priča, istina glas R je malo prije 4.rođendana počeo pravilno izgovarati, sve priča čisto i jasno, ne tepa. Sisao je godinu i po, varalice i flašice nije nikada htio. Eto to je naše iskustvo sa podvezanim jezikom.

IZVORNA PORUKA: tekja

colito, moj ti je savjet rijesi to bebi sto prije, veci se samo vise istrumiraju, a svejedno ces morati kad ti jednom ne bude mogao pravilno pricati...imali smo i mi, uradili sa 7-8 mjeseci, na ORL na Kosevu, ma za minut bilo gotovo... user posted image

e hvala vam na odgovroima ,puno mi znaceuser posted image user posted image .sad samo  vidjeti  sa pedijatrom gdje da ga odvedem da aBD zavrsim sa tim ,da ne razmislajm .i nadam se da cemi htijeti pipu jer bez nje nemoze da zaspi user posted image

clock-img

20.02.2013, 10:40

clock-img

ABC

pencil-img

5

Gez

Mi idemo, ako Bog da, u petak. Isto kod dr. geze. Amaru je 3 i pol mjeseca. MOLIM VAS, svaki me detalj zanima vezano za to. Ja sam sva isprepadana... Koliko traje, boli li puno bebu???

Zadnji članci

article-img