cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Glavobolje kod djece

clock-img

20.03.2011, 23:32

clock-img

N_N

pencil-img

1860

Vjerujem..... ja sam po struci nastavnik razredne nastave i da radim taj posao ne znam kako bih se postavila i ne krivim učitelje, nastavnike, profesore.... njima se daje vruč krompir u ruke koliko sam bijesna na Ministarstvo obrazovanja user posted image  Pa samo ova novina da je obavezno predškolsko ob. sa 5 god. user posted image  Više nam djeca nemaju djetinjstvo user posted image  Svi su nekakvi jadni rasijani user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

clock-img

20.03.2011, 23:38

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

Pa to i kazem nastavnici rade onako kako ministarstvo trazi od njih...ja bas neki dan citam novine koja djeca su obavezna da se upisu u skolu racunam i tjesim sama sebe kako ce moj Vildan imati 6.5 godina kad krene u skoluuser posted image To mi opet nekako dodje ok nego da krene sa 5,5 zauhar mu jos jedna godina rahatlukauser posted image

clock-img

20.03.2011, 23:39

clock-img

N_N

pencil-img

1860

Joj to sam i ja neki dan računala, kad B krene koliko će imati user posted image user posted image

Izvinjavam se za OT user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

clock-img

20.03.2011, 23:41

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

IZVORNA PORUKA: N_N

Joj to sam i ja neki dan računala, kad B krene koliko će imati user posted image user posted image

Izvinjavam se za OT user posted image

I ja i jauser posted image

clock-img

25.02.2013, 05:58

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

Slucajnost, BR u vrijeme kada je postavila post radilo se o njenoj curici koja je tada imala 5 godina. Moja curka puni 5 za mjesec i pol, jucer je sve bilo OK, bile u kuci pa u igraonici i do marketa kasnije. Oko 7 odjednom pocinje se zaliti na glavobolju, u celu, i to bas je ne popusta, vide se tamni podocnjaci. Okupam je, dam joj paracetamol i na spavanje. Greskom zaspi u toplijoj pidzamici i carapicama. U 5 me muz budi kaze da je vruca, ja tamo ona se probudila vruce joj i boli je glava, topla oko 38,2 tura. Dam joj Paracetamol kad kroz 15 minuta povrati (kiselina, mozda od paracetamol sirupa), umijemo je i raskomotimo i dam petit keksic posni da pokupi kiselinu, i kroz par minuta temperatura spade i kaze ne boli je glava?! Svakako oko 7 odosmo pravac DR ali eto da vidim ima li neko iskustva?

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

25.02.2013, 07:46

clock-img

Ben 10

pencil-img

907

Moji cim kazu da ih boli celo ,to je prvi znak da imaju ili ce ubrzo dobiti temperaturu.

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

clock-img

25.02.2013, 08:26

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

Lulu_08 jeste li šli dr.?
Kakvoje stanej sa temp?

Poslije ovog mog prvog posta, kika je imala još nekoliko puta možda 2-3 puta glavobolju, i svaki put je ili imala kasnije temp. ili je taj dan imala mnogo stresa (uzbuđenja).

Obično je glavobolja nastupala u predvečernjim satima, i nisam joj nitša davala, nego sam mokar hladan ručnik joj stavljala na čelo.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

25.02.2013, 12:58

clock-img

hanabanana

pencil-img

4435

IZVORNA PORUKA: Lulu_08

Slucajnost, BR u vrijeme kada je postavila post radilo se o njenoj curici koja je tada imala 5 godina. Moja curka puni 5 za mjesec i pol, jucer je sve bilo OK, bile u kuci pa u igraonici i do marketa kasnije. Oko 7 odjednom pocinje se zaliti na glavobolju, u celu, i to bas je ne popusta, vide se tamni podocnjaci. Okupam je, dam joj paracetamol i na spavanje. Greskom zaspi u toplijoj pidzamici i carapicama. U 5 me muz budi kaze da je vruca, ja tamo ona se probudila vruce joj i boli je glava, topla oko 38,2 tura. Dam joj Paracetamol kad kroz 15 minuta povrati (kiselina, mozda od paracetamol sirupa), umijemo je i raskomotimo i dam petit keksic posni da pokupi kiselinu, i kroz par minuta temperatura spade i kaze ne boli je glava?! Svakako oko 7 odosmo pravac DR ali eto da vidim ima li neko iskustva?

Moja S. dobro podnosi tem.
Ali kad kaže: BOli me glava!
To znači da je tem već preko 38/5.

Zadnji članci

article-img