cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: peglanje vesa

clock-img

16.10.2010, 00:57

clock-img

nikita

pencil-img

1945

sareno perem na 40 a bodice, pelene , rucnike na 60 i sve peglam dok je moja jetrva sve prala na 90 i nije peglala...
peglat cu njegove dojnje bodice uvijek isto kao sto peglam i svoje potkuslje i sl

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

clock-img

16.10.2010, 01:10

clock-img

kolacic

pencil-img

491

vidis, ja i sarene pidzamice bebine perem na 60, uopste na razdvajam bebin sareni od bijelog vesa, ve na 60 perem jer se uglavnom radi o malenoj bebici koja ima gegice, bodicie i stramplice male...znaci trebala bih odvajati ipak?? peglam sve osim carapa, moja kolegica ne, kao da se dijete ne navikneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.10.2010, 01:13

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

IZVORNA PORUKA: nikita

sareno perem na 40 a bodice, pelene , rucnike na 60 i sve peglam dok je moja jetrva sve prala na 90 i nije peglala...
peglat cu njegove dojnje bodice uvijek isto kao sto peglam i svoje potkuslje i sl

Isto ovako, s tim sto nekad bijelo ako je bas prljavo ukljucim na 90... Sto se krpa tice njih prvo operem u vreloj vodi sa praskom, pa isperem i tek onda stavim recimo s peskirima(ima ih premalo da bi se prale same pa ih zato prvo operem na ruke pa onda mijesamuser posted image )....
A mene samo zanima ove zene sto ne peglaju, kako???? Meni recimo majice mm budu tako zguzvane iako ih lijepo stavim na susilo i opet se moraju pegladi... Da ih ne opeglam ni na sta nebi licile...
Bijeli ves recimo peskire nekad ne opeglam kad mi se bas ono neda, a inace peglam sve, pa i gaceuser posted image user posted image

clock-img

16.10.2010, 01:17

clock-img

dzeni_nl

pencil-img

1326

ja perem sve na 40 zajedno u jednu masinu, al 40 sto odkuhava. a peglam sve od malene, cak i posteljinu u kojoj spava. i dekice peglam, ma sve.

sto se tice naseg, svoje gledam da sto manje peglam, posebno sto nosim po kuci to ne peglam. od mm sve peglam sem carapa. potkosulje, gacice, peskire, kuhinjske krpe, posteljinu, zavjese obavezno peglam. volim leci u fino ispeglanu posteljinu i vidjeti fino popeglane zavjese na prozorima. mislim da bi mi nesto  bilo kada bi stavila poguzvanu zavjesu na prozore, ja to ne mogu gledati. mm sve zna raditi sto se kucanskih poslova tice samo ne zna peglati i sad kako sam se porodila kaze ja cu sve da cistim i radim, al ti samo peglaj, jer ja to stvarno ne znamuser posted image

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

clock-img

16.10.2010, 01:54

clock-img

melly__

pencil-img

695

Meni zavjese pegla mm...i sve sto oblaci sam sebi pegla user posted image naucila ga mama user posted image svaka joj cast sto se toga tice user posted image

17.06.

clock-img

16.10.2010, 01:58

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

i sve sto oblaci sam sebi pegla user posted image naucila ga mama user posted image svaka joj cast sto se toga tice user posted image

'vako i moj, ja još ponešto moje i Ajšino ubacim, inače mrzim da peglam

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

16.10.2010, 02:06

clock-img

dzeni_nl

pencil-img

1326

IZVORNA PORUKA: melly__

Meni zavjese pegla mm...i sve sto oblaci sam sebi pegla user posted image naucila ga mama user posted image svaka joj cast sto se toga tice user posted image

mog bogme nije, a nije dala ni meni da peglam dok smo bili zajedno. nevjeruje zena nikom sem sama sebi. ja sam peglala svoje i od mm, a ona je peglala svoje i zavjese

clock-img

16.10.2010, 02:08

clock-img

melly__

pencil-img

695

Joj i ja mrzim peglanje strava user posted image ali sad od bebija sve moram peglati,da ne bi i njegovo josuser posted image nek pegla sebi user posted image

17.06.

clock-img

16.10.2010, 02:11

clock-img

melly__

pencil-img

695

Meni moja jednom za zavjese nesto prigovorila sto su mi bile "poguzvane" i od tad ih ja vise nikad nisam ispeglalauser posted image iz protestauser posted image a njemu sam rekla ako ti smetaju i tvojoj mamici isto bujrum peglajuser posted image

17.06.

clock-img

16.10.2010, 02:14

clock-img

kolacic

pencil-img

491

ja imam malu bebu tako da mi pranje sarenog od bijelog i razdvajanje nema smisla, jer je u pitanju 5 bodica, par majica, pidzamica koja i tako..nisam kupovala puno jer beba brzo raste, bolje da joj kupim kasnije, a i na babine mi svako nesto donese.. a sto se tice peglanja, do bebe sam peglala sve, a sad samo bebino sveuser posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

16.10.2010, 02:15

clock-img

Anoniman

Bijelo perem na 90 stepeni, sareno 60 i zavisi kakav je materijal nesto i na 40....A bodice perem na 90,  njemu sve peglam i koristim prasak bez mirisa, parfema...Kod mene se sve pegla....Ne bih mogla leci u neopeglanu posteljinu nema sanse...Gleam a sto manje koristim susilice jer ne svidja mi se ves susen u njoj...Kad je lijepo napolju susim vanka a ako nije nesto u kuci a nesta u susiliciuser posted image
Volim peglati,user posted image user posted image

< Poruku je uredio MarinaDK -- 16.10.2010 2:16:15 >

clock-img

16.10.2010, 02:20

clock-img

kolacic

pencil-img

491

koji koristis deterdzent marina?? i usput jesi li procitala za uspavljivanje bebe sta sam ti napisala??

clock-img

16.10.2010, 02:23

clock-img

dzeni_nl

pencil-img

1326

IZVORNA PORUKA: kolacic

koji koristis deterdzent marina?? i usput jesi li procitala za uspavljivanje bebe sta sam ti napisala??

pa ni ja ne odvajam, masina mi od 6 kg. i sad kada bi njeno odvajala, nebi se 3-4 stvari prale u masini, zato perem sve zajedno. a ja koristim persil za bebe. samo poskup je, a mala flasica.

clock-img

16.10.2010, 02:24

clock-img

kolacic

pencil-img

491

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Bijelo perem na 90 stepeni, sareno 60 i zavisi kakav je materijal nesto i na 40....A bodice perem na 90,  njemu sve peglam i koristim prasak bez mirisa, parfema...Kod mene se sve pegla....Ne bih mogla leci u neopeglanu posteljinu nema sanse...Gleam a sto manje koristim susilice jer ne svidja mi se ves susen u njoj...Kad je lijepo napolju susim vanka a ako nije nesto u kuci a nesta u susiliciuser posted image

koji koristis deterdzent, ja sam bila na arielu, pa sad predjoh na faks, jer ga dobih gratis uz masinuuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.10.2010, 02:26

clock-img

kolacic

pencil-img

491

omeksivac koristis li dzeni??' ja silan za bebe.. bijeli...mada mi kazu da je najbolje sam deterdzent

clock-img

16.10.2010, 02:28

clock-img

dzeni_nl

pencil-img

1326

omeksivac koristis li dzeni??' ja silan za bebe.. bijeli...mada mi kazu da je najbolje sam deterdzent

ja ne koristim omeksivac za njenu odjecu, jer sam cula da moze izazvati alergiju. a ni ovaj persil nema neki bas miris, jer je dosta razrijedjen, bas prilagodjen bebinoj kozi.

clock-img

16.10.2010, 02:33

clock-img

kolacic

pencil-img

491

IZVORNA PORUKA: dzeni_nl

ja ne koristim omeksivac za njenu odjecu, jer sam cula da moze izazvati alergiju. a ni ovaj persil nema neki bas miris, jer je dosta razrijedjen, bas prilagodjen bebinoj kozi.

koliko kosta taj persil za bebe?

clock-img

16.10.2010, 02:35

clock-img

melly__

pencil-img

695

Imas ovaj persil sensitive on je oko 10 km 3 kg ..i ja ne koristim omeksivac,zbog alergije jer mi je user posted image tome sklona user posted image

17.06.

clock-img

16.10.2010, 02:54

clock-img

Anoniman

koji koristis deterdzent, ja sam bila na arielu, pa sad predjoh na faks, jer ga dobih gratis uz masinuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Marka se zove Neutral...Citavu kolekciju koristim, kremice, za guzu, tijelo. omeksivac, prasak, sklon je alergijama tako da nema potrebe da ga izlazem vecem riziku

clock-img

16.10.2010, 03:02

clock-img

kolacic

pencil-img

491

IZVORNA PORUKA: melly__

Imas ovaj persil sensitive on je oko 10 km 3 kg ..i ja ne koristim omeksivac,zbog alergije jer mi je user posted image tome sklona user posted image

pa nije taj skup, ariel je skuplji ali nije bas za bebe...

clock-img

16.10.2010, 10:28

clock-img

mama Nataša

pencil-img

354

Ja sam na ovaj post samo zinula od čuda, ja MRZIM da peglam, nema mi goreg posla, radije bi krečila nego peglala, užas!
U skladu s tim - peglam samo ono što se mora, košulje isl a i to jednom mjesečno ako i toliko, katastrofa zaista!user posted image

veliki dječak 16.10.2004.
i mali dječak 16.08.2009.

clock-img

16.10.2010, 10:31

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

ja sam prije peglala posteljinu
sad sam došla tobe user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

16.10.2010, 10:34

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

ne peglam skoro nista a kamoli vesuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

16.10.2010, 11:06

clock-img

nikita

pencil-img

1945

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Isto ovako, s tim sto nekad bijelo ako je bas prljavo ukljucim na 90... Sto se krpa tice njih prvo operem u vreloj vodi sa praskom, pa isperem i tek onda stavim recimo s peskirima(ima ih premalo da bi se prale same pa ih zato prvo operem na ruke pa onda mijesamuser posted image )....
A mene samo zanima ove zene sto ne peglaju, kako???? Meni recimo majice mm budu tako zguzvane iako ih lijepo stavim na susilo i opet se moraju pegladi... Da ih ne opeglam ni na sta nebi licile...
Bijeli ves recimo peskire nekad ne opeglam kad mi se bas ono neda, a inace peglam sve, pa i gaceuser posted image user posted image

na 90 kad se pere svi bakcili uginu tako da ne treba peglat radi toga jedino ako je zguzvano a ja nikad svoju masinu nisam ukljucila na 90, ne znam zasto...tako i nase perem bijelo na 60 sa predpranjem a sareno na 30 ili 40, posteljinu ne peglam nikad , ves jesam itd
koristim Tide , a kad bebino perem ne stavljam omeksivac

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

clock-img

16.10.2010, 11:10

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

na 90 kad se pere svi bakcili uginu tako da ne treba peglat radi toga jedino ako je zguzvano a ja nikad svoju masinu nisam ukljucila na 90, ne znam zasto...tako i nase perem bijelo na 60 sa predpranjem a sareno na 30 ili 40, posteljinu ne peglam nikad , ves jesam itd
koristim Tide , a kad bebino perem ne stavljam omeksivac

valjda je kod vas nikita bolja voda,kod mene bijelo na 60 izadje sivouser posted image sve na 90 i ne peglam..sareno na 30,40 i peglam sta je zguzvanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nebi ni to da me nije stiduser posted image

Zadnji članci

article-img