Ja peglam po potrebi odjecu, ionako se izguzva kako god da ga stavis..posteljina mi je ona sto se ne mora peglat, spas samo tako
31.01.2013, 11:51
bebaa
-11235
jjjoooooooooooojjj mrzim peglu...ali imam bebu i sad kao pa kazni moram malo prepeglat a i to kad treba dodje mi da placemmm...
31.01.2013, 11:58
Ramona11
189
Sve se manje i manje druzim s peglom
Malenom je preko godinu tako da njegove stvari vise i ne peglam, jedino ono sto se cini dosta poguzvanim jer se trudim da dobro rastresem ves nakon pranja i onda slozim da odstoji bar pola sata, a na striku ga razvlacim sto ravnije. Tako da nema neke extra potrebe za peglanjem. Sebi i mm-u ispeglam po potrebi, mada i to tretiram kako sam vec gore navela pa se vecina stvari ne mora peglati osim mm-ovih radnih majica A posteljine su mi sve od krepa i to me spasava
31.01.2013, 12:10
mayra
385
Ja peglam skoro sve, osim carapa i peskira, i sreca posteljine su mi od nekog teskog materijala da se isprave dok se suse. Bebacu peglam svaku krpicu, al bas svaku, jednostavno volim taj miris i osjecaj cistoce kad se ves ispegla i stvarno mi nije mrsko.