Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ja peglam po potrebi odjecu, ionako se izguzva kako god da ga stavis..posteljina mi je ona sto se ne mora peglat, spas samo tako
31.01.2013, 11:51
bebaa
-11235
jjjoooooooooooojjj mrzim peglu...ali imam bebu i sad kao pa kazni moram malo prepeglat a i to kad treba dodje mi da placemmm...
31.01.2013, 11:58
Ramona11
189
Sve se manje i manje druzim s peglom
Malenom je preko godinu tako da njegove stvari vise i ne peglam, jedino ono sto se cini dosta poguzvanim jer se trudim da dobro rastresem ves nakon pranja i onda slozim da odstoji bar pola sata, a na striku ga razvlacim sto ravnije. Tako da nema neke extra potrebe za peglanjem. Sebi i mm-u ispeglam po potrebi, mada i to tretiram kako sam vec gore navela pa se vecina stvari ne mora peglati osim mm-ovih radnih majica A posteljine su mi sve od krepa i to me spasava
31.01.2013, 12:10
mayra
385
Ja peglam skoro sve, osim carapa i peskira, i sreca posteljine su mi od nekog teskog materijala da se isprave dok se suse. Bebacu peglam svaku krpicu, al bas svaku, jednostavno volim taj miris i osjecaj cistoce kad se ves ispegla i stvarno mi nije mrsko.