IZVORNA PORUKA: malica_
hvala vam punoo, nisam isla doktoru cekam 7.jun da prodje jer tad treba da imam mjesecnicu, tacna je kao sat nikad ne kasni niti brza , nadam se da nece ni doc, iskreno u ubraku sam 3 mjeseca i toliko radimo na tome da imamo bebu, jako sam emotivna inace u zivotu i sve me lako pogodi, uradila sam 2 testa za trudnocu oba su bila negativna i vjeruj te da sad imam strah da ga opet uradim :(
Nadam se da mi moderatori neće zamjeriti što ću se udaljiti od teme.
Nije ti dobro da se toliko opterećuješ trudnoćom. (Ni ičim u životu,ali posebno zatrudnjivanjem.) Imala sam priliku da upoznam ženu koja je
22 godine bila u braku, išla na liječenje neplodnosti, primala hormonske terapije, elem sve i svašta. Na kraju se pomirila s tim da neće imati djecu, a zatrudnila je tek u 42. godini života, početkom rata, kada je kao izbjeglica završila u prihvatnom centru u Njemačkoj, i kada joj nije bilo do bebe i trudnoće po prvi put u životu.
Zato ti govorim, imaš svog mužića, još si friško u braku, opusti se i uživaj malo s njim u životu, izlazite, provodite se, beba će doći kad joj bude vrijeme. Nemoj da te razočaravaju testovi trudnoće.
Samo opušteno i bez brige.
< Poruku je uredio simply -- 6.6.2014 12:34:26 >