IZVORNA PORUKA: misica
Moje zenice evo citajuci ovu temu da vam se pozalim. Mi svog sina ne mozemo nikako natjerati da legne ranije zna sjediti cak do 12 sati neide u vrtic nego smo ja i mm suprotne smjene tako da ga mi cuvamo i pomaze nam deda. Problem je u tome sto kad je kod dede oni lijezu u 10 a, on nikako ne moze da zaspi ranije. Ima sest godina i strasno je tvrdoglav pokusa nas premuntati na sve nacine. Ima svoju sobu koju smo napravili po njegovoj zeli a, on konstantno hoce da spava kod nas a mi nikako ne mozemo leci ranije npr. kada sam ja druga smjena dolazim najdalje u 10 i 30 tako dok se spremim za spavanje to traje uz sve to ja i moj mm tesko nalazimo vremena za nas. Kako da promjenim te ruzne navike spavanja? imate li kakav savjet za mene?
Ja mislim da nema nekog čarobnog recepta za to!
MOj stariji je toliko težak na snu da čak i kad je prtemoren toiko da bi trebao u sekundi zaspati -on sto puta iz kreveta ustane!Spavca sam u sobi,a mali s nama u krevetiću!
Ovaj veliki i sada nekada spava po danu,jedva zaspi,. ali kada zaspi -spava po tri sata! Onda smo probali izbaciti to dnevno spavanje, misleći da je ono krivo što naveče nemože da zaspi ranije-ali nije! Moja mama kaže:idite i vi leći, pa će i on,ali jok,ja zaspim,a on još priča! A to što neće u svoju sobu-mi smo sa svojim napravili dogovor:zaspi u našem krevetu,a kad mi dolazimo u krevet njega nosimo u nj krevet-nije to varanje,svjestan je da je u svom krevetu,nego eto njemu za ljubav(ali nije ovako svaku noć)! Ima djece starije od njega da još spavaju a roditeljima u roditeljskom krevetu,pa može i on još malo da se mazi,još je moja mala mrva!