cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: prvi znaci trudnoce

clock-img

18.01.2009, 16:24

clock-img

mnn

pencil-img

1611

kupi test i javi...držim ti palčeve da bude user posted image ! ajde samo misli pozitivno...može ti biti malo stomak tvrd...meni je bilo nekako sve čudno...ali eto nisam se fizički promjenila puno...

ma samo ti kupi test da ne nagađamo tu...sretno!user posted image user posted image user posted image ...čarolije ti trudničke šaljemuser posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

clock-img

18.01.2009, 20:02

clock-img

anuska08

pencil-img

423

m_sel od srca ti želim da sutra ugladaš user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Javi rezultate!

clock-img

19.01.2009, 12:51

clock-img

new mammy

pencil-img

1

Pozdrav drage
zanima me da li je neka kao prve simptome trudnoce imama krvavicasti iscjedak
inace menstruacija mi je bila od 1.1. do 5.1.
sada imam sve simptome kao da cu dobiti, bolne grudi, bolove u donjem dijelu trbuha ali i taj krvavi iscjedak, to me je smelo, a mislila sam da sam MOZDA trudna ????

clock-img

19.01.2009, 20:43

clock-img

m_sel

pencil-img

10

drage moje .... trudna sam hihi .... jupiii ... eto samo da vam javim ;) mislim to mi je test pokazao :)

pozdrav,

clock-img

19.01.2009, 20:51

clock-img

mamy Sabina

pencil-img

1553

IZVORNA PORUKA: jelena018

mamy2,javlam se sa zakasnjenjem,imala sam spontani pobacaj :( tolikouser posted image

dušo moja tek sad vidjeh ovaj tvoj post,tako mi je žao
Iza mene su dvije izgubljene trudnoće i ne predajem se,
samo hrabro idemo dalje zajednouser posted image

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

clock-img

19.01.2009, 20:53

clock-img

mamy Sabina

pencil-img

1553

IZVORNA PORUKA: m_sel

drage moje .... trudna sam hihi .... jupiii ... eto samo da vam javim ;) mislim to mi je test pokazao :)

pozdrav,

Super!!!!
Da nam uživaš narednih mjeseci,miluješ svoju pupu i rodiš jedno lijepo zdravo bebče
Čestitke od srca!user posted image user posted image user posted image user posted image

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

clock-img

19.01.2009, 21:08

clock-img

mnn

pencil-img

1611

m_sel - ČESTITAM TI! SUPER!user posted image  user posted image

jelena018 - tako mi je žao draga, ajde ti si jaka nedaj se.glavu gore! Puno puno sreče ti želim! šaljem ti čarolije!user posted image user posted image  i tebi mamy2!

clock-img

19.01.2009, 22:00

clock-img

m_sel

pencil-img

10

hvala vam svima, i ja zelim vama sve najbolje ;) pusa :***

clock-img

20.01.2009, 01:23

clock-img

Dirka

pencil-img

4

Pozdrav drage moje user posted image

Pukom slucaja nadjoh ovu stranicu. Jednostavno sam ukucala "prvi znaci trudnoce" i evo ga... evo me medju vama user posted image ... Detaljno procitah ove postove prije mene i nemam razloga da pitam sta vise... Na sve to mogu samo da dodam: bole me grudi (uzas jedan!), promjenile mi se bradavice, stomak mi ko "nadut", boli me donji dio stomaka, kao da cu sad pa sad dobiti user posted image , bole me ledja, vise puta nego obicajno idem da mokrim, imam jak apetit... a na trudnocu i ne bi posumnjala da mi se danas nije pojavila i mucnina (i to tokom citavog dana! ajme majko user posted image ) ali eto....

U glavnom, po mojim izracunima menzus mi kasni vec 14 dana (prvi dan zadnjeg menzusa je 9/12/2008) . Prije nove godine napravila sam test i nije bio pozitivan (ocito je jos bilo rano)... Kao sto rekoh, danas me krenula ta mucnina i postalo mi vec stvarno sumljivo...Zaista mi svi ovi znakovi nisu bili poznati osim mucnine i bolnih grudi....

Sutra javljam sta i kako user posted image  Sutra nabavljamo jos jedan test, pa cemo vidjeti ko je user posted image  i ko nije user posted image  user posted image ...

A svima onima sto vec znaju, da su trudne zelim punooo punooo ljepih trenutaka i zdravlja u toku trudnoce...

A ostalima sto se trude: samo dalje i pozitivno :)

Pusa

clock-img

20.01.2009, 15:56

clock-img

Srculence

pencil-img

848

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Toliko sam se obradovala kad sam vidjela ovaj post.Čestitam ti i želim lijepu i mirnu trudnoću.Pusauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.01.2009, 17:13

clock-img

Dirka

pencil-img

4

Cao drage moje :)

Kao sto obecah... Javljam se nakon obavljenog testa, koji je pokazao user posted image  user posted image  

Znaci evo sad smo i mi u iscekivanju :)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdrav svima i nadam se da cemo se od sada redovno druziti.

Dirka

clock-img

20.01.2009, 17:17

clock-img

mamyca

pencil-img

1657

Dirka cestitam zelim ti laganu i lijepu trudnocu.user posted image user posted image user posted image user posted image

Hamza 11.3.2008.

clock-img

20.01.2009, 17:19

clock-img

Dirka

pencil-img

4

Hvala draga moja :)

punooo punooo hvala :) i tebi sve naj naj :)

clock-img

20.01.2009, 17:36

clock-img

marinči

pencil-img

138

IZVORNA PORUKA: mamyca

Dirka cestitam zelim ti laganu i lijepu trudnocu.user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitam

clock-img

20.01.2009, 18:09

clock-img

mnn

pencil-img

1611

IZVORNA PORUKA: marinči

IZVORNA PORUKA: mamyca

čestitam

clock-img

21.01.2009, 18:09

clock-img

medolino

pencil-img

207

dirka i m_sel
iskrene čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sve najbolje i da svee prođe u najboljem redu i imaš svoju malu user posted image user posted image user posted image

zdravu i živu

Mozda smo bili jedno drugom zaista sudjeni
al' sreca kofere spakova
od nas se odseli
sakricu suze za kraj
da mi ne pokvare sjaj
za jos koji tren dok ti nocas pripadam

clock-img

22.01.2009, 11:07

clock-img

chuci

pencil-img

804

čestitam svim trudnicama

clock-img

22.01.2009, 11:12

clock-img

Zoe

pencil-img

1553

svim novim trudnicama čestitam user posted image user posted image user posted image  i da imaju prelijepih user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

clock-img

22.01.2009, 18:25

clock-img

anuska08

pencil-img

423

Ajmeee, pa još dvije nove trudnice! M_sel i Dirka veelike čestitke! Baš mi je drago! Uživajte u narednih user posted image  mj! user posted image user posted image user posted image user posted image

Vjerujem u anđele jer jedan sniva u mom naručju!

clock-img

22.01.2009, 19:19

clock-img

e_na

pencil-img

8

Posto sam nova ovdje zelim prvo da vas pozdravim i da pozelim sve najljepse svim trudnicama..
slucajno sam naisla na ovaj forum..pa da podijelim svoj problem s vama
zadnji put sam dobila 13.12. sto znaci da mi kasni vec desetak dana.imam bolove u stomaku kao pred pms i stalno idem u wc..pojavio mi se bijeli iscjedak.
mislim da sam trudna..pa eto ako imate neki savjet dobro bi dosao!
bojim se da uradim test da se ne razocaram..

clock-img

22.01.2009, 19:22

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

Dobro nam dosla e_na  user posted image

S obzirom da ti kasni vec 10 dana,na tvom mjestu ja bih sutra odmah test uradila.
Odgadjala ti to ili ne,ako jesi trudna pokazace ti sigurno.
Drzim ti fige da ugledas svoj plusic i javi nam se sa lijepim vijestima. user posted image

clock-img

22.01.2009, 19:22

clock-img

mala curica

pencil-img

2077

E_na prvo dobro nam dosla   user posted image

Nemas se cega bojati,
kupi test i uradi ga
ako si trudna test ti moze pokazati
kada 2 dana kasni.
Uradi test,ali mislim da si ti user posted image
Javi nam lijepe vijesti

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

clock-img

22.01.2009, 19:32

clock-img

e_na

pencil-img

8

e pa hvala vam puno na lijepim rijecimauser posted image
pomislila sam na trudnocu jer mi do sada nikad nije ovoliko kasnilo,uvijek dva dana najvise.da li mogu navece da radim test
jer sam citala da se preporucuje ujutru..
ja bih bila najsretnija kad bih se trudnoca potvrdila..
hvala jos jednomuser posted image

clock-img

22.01.2009, 19:36

clock-img

mala curica

pencil-img

2077

Sutra trk u apoteku i kupi test........
Cekamo te s lijepim vijestima  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

clock-img

22.01.2009, 19:36

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

Ja sam uradila jedan navece,bio je pozitivan. Pa opet kad sam ustala,da se dobro uvjerim. user posted image user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img