IZVORNA PORUKA: Visnja RR
rekla sam da cu se udati za Zdravka Čolica... a kasnije sam ipak odlučila da to bude Sandokan
ja sam se potajno nadala da ce to za mene biti Boris Novkovic (kada je gostovao u porodici milic) i bila sam jako ljuta sto ja nisam Tamar
a
Kad sam bila mala - sam Audiciju (onu stand up komediju) naucila napamet pa sam sa majicom na glavi dedi i nani izvodila simunidu puhalo i ostalu kompaniju
Kad sam bila mala - najdraza serija mi je bila Prljavi Harry, sve dok u jednoj epizodi nije bio slucaj u kojem je ubica ubijao crvenom trakom za poklone i ispostavilo se da je prerusen u klovna... cijelu noc nisam zaspala od straha, a od tada klovnove zaista ne volim
Kad sam bila mala - mislila sam da je Italija najgora zemlja na svijetu (jer je bio aktuelan dom za vjesanje i neka jos afera sa kradjom djece) pa sam se krisom isplakala ko godina kada je tata trebao ici na poslovni put u italiju
svojoj doktorici kod koje sam se udomacila kada mi je u sali rekla da bi mi mogli biti "nesto u rodu", sam rekla da je DEBELA. kada me mama presjekla pogledom da se "iskupim" sa rekla "ma joj doktorice pa vi ste DEBELI zato sto ste STARI"
jadna mama
Kad sam bila mala - najveci fol mi je bio sa drugaricom po 100 puta u 10 minuta otici na trafiku i kada teta kaze "izvolite" da pitamo "ima li kefira"
Kad sam bila mala - nisam nista slusala i majka mi je govorila da sam "sejtan na kanafi"...ovo "na kanaFi" mi nije bilo jasno dugo vremena i mislila sam da je to losi dio ovoga kudjenja
Kad sam bila mala - sa 4 godine sam dosla kuci poslije sedmice provedene kod majek i dede i mami izjavila da sam zbunjena
jer majka (iz hercegovine) kaze Djeca, dedo (iz srbije) kaze Deca a mama i tata govore Djeca. i zahtjevala da me prestanu buniti
Blowing with the wind of change..."