cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Pomoć - Restoran za malo vjenčanje

clock-img

28.02.2011, 07:10

clock-img

leli§

pencil-img

1201

ja cu dati par prijedloga a ostali neka malo prokomentarisu...ne znam bi li to bilo "to"

-vinoteka
-Jez
-Imidz (isto kao i kulin dvor izvan sarajeva)

a ova konoba sto je veselaa spomenula...izgleda super, i mislim da bi se mogli i dogovoriti za 40-ak stolica ako te muce klupice...
panorama---meni je malo "komunisticka", ne znam sve zavisi i sta ti trazis

u svakom slucaju sretnouser posted image

p.s. pod #1 gledaj kakava je hrana pa onda sve ostalo user posted image

< Poruku je uredio leli§ -- 28.2.2011 7:12:28 >

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

clock-img

02.03.2011, 14:57

clock-img

ajnur

pencil-img

773

Izvor na Stupuuser posted image Po meni najjace mjesto za proslave,hrana fantasticna,parking a nije ni aman skupouser posted image

Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s

A 18.10.2010 mamin djecak
A10.08.2012 mamina cura

clock-img

02.03.2011, 15:08

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Mala bašta
Velika bašta
Kulin dvor
Imidž
Light na Grbavici
Inat kuća

clock-img

02.03.2011, 15:12

clock-img

leona81

pencil-img

6373

4 sobe gospodje safije, izgleda malo ali se super moze organizirati...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

02.03.2011, 15:17

clock-img

Kivac

pencil-img

75

1. Fellini
2. Golf klub

Nora - Jan 13, 2009
Jan - Apr 14, 2011

clock-img

03.03.2011, 22:46

clock-img

Aiwa

pencil-img

8

Ja sam imala svadbu u Maloj Bašti iza velepekare, 40 nas je bilo, super je prostor, intimno, postoje dva dijela restorana, jedan manji i kamin sala koja prima do 40 ljudi, super je!  user posted image    mi smo dogovorili meni sa Arminom, gazdom i sasvim solidno prošli!

clock-img

03.03.2011, 22:49

clock-img

ivanasa

pencil-img

253

nase vjencanje je bilo u Felliniju..prelijepo,maleno,lijepa atmosfera,suuuuuper klopa!!!!

Moj andjeo maleni Filip Noa rodio se 13.01.2010

clock-img

06.03.2011, 12:45

clock-img

Radiodjeva

pencil-img

23

pola riješeno :) Radon plaza :) Hvala na sugestijama, idemo dalje... Još puuuuno sitnica :)

clock-img

22.03.2011, 23:04

clock-img

Tani

pencil-img

2

Imam istu dilemu, vidim da si ti rijesila svoje muke! Mozes li mi prenjeti svoje iskustvo oko cijena, kako se to uopste krece? I mi planiramo svadbu za oko 50 ljudi tako da bi volili nesto sto ima i bastu. Kakve su cijene u Radon Plazi?
Ako bilo ko zna kako se krecu cijene, kako se pregovara nek pise :)! Moje vjencanje je u junu aBd :)

clock-img

30.03.2011, 15:52

clock-img

zjakaaa

pencil-img

5

Eh, ovako posto cu i ja aBd biti iduce godine u takvim mukama i jako mi je super sto sam naletila na ovu temu, na ovom forumu, odnosno na ljude koji hoce da pomognu.
Kod mene ce isto biti oko 40 - 45 ljudi.

Ja sam vec nesto gledala i razgledala, da ne bi poslije trcala i trazila, kad bude pored toga jos veca frka oko ostalih detalja, sitnica.
Sto se tice radon plaze, ja sam negdje naletila i kazu da nije nesto hrana, a eto opet neko kaze da je super pa sad....
Medutim neki dan sam sa momkom bila kod " Majmuna " u Nahorevu i tako ih pitala za vjencanje, jer imaju super bastu, a i unutra ima prostora. Sad ono sto je mene fasciniralo sto se menija tice imaju 2 opcije, a to su :

1. Da jedes i pijes koliko hoces, a cijena 45 km
2. Opcija meni 22 km + posebno pice.
Meni se sastoji od :
- porcija ustipaka sa sirom
-hladna plata
-pita
-mjesano meso jagnjetina i teletina
-salata

Eh, sad ako uzmes u obzir da je po osobi 22 km, ako tome dodas + 10 sto je po neka 3 - 4 soka to je 32 + kafa. Znaci po osobi izade 35 km, ili 35x40=1400 km sto je super jer imas hranu, pice + kafa :) Jos mala napomena ovo sam racunala bez alkohola, jer kod mene nece biti, a sokovi se krecu svi 2,5 km osim red bula i orangine.

Sto se tice dekoracije stola ti mozes donijet svoje trake, masnice i ostalo da uredis kako hoces.

Nadam se da sam ti makar malo pomogla

clock-img

30.03.2011, 15:58

clock-img

D_K

pencil-img

2669

IZVORNA PORUKA: Tani

Imam istu dilemu, vidim da si ti rijesila svoje muke! Mozes li mi prenjeti svoje iskustvo oko cijena, kako se to uopste krece? I mi planiramo svadbu za oko 50 ljudi tako da bi volili nesto sto ima i bastu. Kakve su cijene u Radon Plazi?
Ako bilo ko zna kako se krecu cijene, kako se pregovara nek pise :)! Moje vjencanje je u junu aBd :)

ako se jos uvijek razmisljas gdje ces a trazis mirno mjesto sa odlicnom klopom a povoljno onda slobodno kod KULE (Kulin dvor) idi.. imaju i bastu koja ce u junu biti odlicna a hrana je extra.. reklama je samo zato sto smo mi tamo slavili nakon vjencanja i super nam je bilo. imas jos jedan restoran na isti fol u produzetku..

< Poruku je uredio D_K -- 30.3.2011 16:00:54 >

Onaj pogled :))))

clock-img

08.12.2011, 13:49

clock-img

dobby_79

pencil-img

11

Dragi moji,
malo pomoci. Planiram vjencanje za pocetak maja, u ponedeljak idem u Radon Plazu na pregovore, nemam predstavu o nekim cjenama pa me interesuje da li mi iko moze poslati svoja iskustva i sta je njima ponudjeno. Hvala vam puno! Naravno, nakon razgovora ostavljam na forumu podatke da znate kakvo je stanje u tom hotelu.Pozzz

clock-img

11.03.2012, 14:20

clock-img

Rosa Azul

pencil-img

1

Ja bih toplo preporucila svima

- Restoran Zelena dolina (http://restoranzelenadolina.com/site/zelenadolina.html)

clock-img

13.06.2012, 15:13

clock-img

centija

pencil-img

1

Po meni najboji je ovo najbolji restoran u Sarajevu pa provjeri, opusteno ti ga preporucujem!

clock-img

23.07.2012, 23:56

clock-img

triatlon

pencil-img

2

Pozdrav svima,
nova sam na forumu tako mi ne zamjerite ako u necemu slucajno pogrijesim:)
Treba da se udam za dva mjeseca i planiramo svadbu do 60 ljudi, malo sam zbunjena oko svega ne znam odakle da pocnem a dva mjeseca ce brzo proci. Ono sto me zanima jeste neki lokal u Sa koji nije skup a da poklopi hranu, piće i muziku uzivo (budzet nam je 4000 KM)

clock-img

24.07.2012, 12:44

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

IZVORNA PORUKA: triatlon

Pozdrav svima,
nova sam na forumu tako mi ne zamjerite ako u necemu slucajno pogrijesim:)
Treba da se udam za dva mjeseca i planiramo svadbu do 60 ljudi, malo sam zbunjena oko svega ne znam odakle da pocnem a dva mjeseca ce brzo proci. Ono sto me zanima jeste neki lokal u Sa koji nije skup a da poklopi hranu, piće i muziku uzivo (budzet nam je 4000 KM)

Restoran Lovac (kod Olimpijskog muzeja) ako je vrijeme lijepo (vani je divna terasa/bašta)...
Znam da je fino i u Imidžu i Kulin Dvoru u Semizovcu...Ima i Radon plaza (Dnevni avaz) (mislim da čak cijene i nisu pretjerano skupe), hotel Bosnia (uključujući njihovu baštu Kišobran)...To mi trenutno naumpada...

A vjerujem da su na temi dati još neki interesantni prijedlozi...

Sretno sa organizacijom i da bude sve kako treba :)

< Poruku je uredio Super Beba -- 24.7.2012 12:46:15 >

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

clock-img

24.07.2012, 23:18

clock-img

triatlon

pencil-img

2

Hvala najljepsa, raspitat cu se za ponudjene restorane

clock-img

10.09.2012, 21:17

clock-img

mr_Nice

pencil-img

1

konoba Padrini u nedzaricima odllican ambijent , imaju vise ponuda i sto je najbitnije nema ogranicenja za muziku tj. fajront jedini nisam siguran bas da ima kapacitet za 60 ljudi

clock-img

11.09.2012, 10:59

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ma dok ja ne zovnem muriju user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

11.09.2012, 11:07

clock-img

D_K

pencil-img

2669

IZVORNA PORUKA: mr_Nice

konoba Padrini u nedzaricima odllican ambijent , imaju vise ponuda i sto je najbitnije nema ogranicenja za muziku tj. fajront jedini nisam siguran bas da ima kapacitet za 60 ljudi

meni se cini da mogu komotno stati.. taman vjencanje za 2 mjeseca, bice odlicno.. mi smo ljetos bili i skuhali se jer nemaju klimu. za dva mjeseca ce sve biti perfekt.. ambijent je odlican, hrana dobra a gazde ljubazne i susretljive user posted image

Onaj pogled :))))

clock-img

30.04.2014, 11:58

clock-img

leki li

pencil-img

3

Meni je Kula u Semizovcu super restoran

clock-img

28.12.2017, 13:18

clock-img

Slonicatonica

pencil-img

5

Meni je super ova stranica di imaš ponudu više sali i restorana na jednom mjestu, sa slikama.

Zadnji članci

article-img