cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Poklon za useljenje

clock-img

08.09.2013, 20:15

clock-img

ajla86

pencil-img

1198

treba mi poklon koji putuje u Ameriku....snaha nam iz Rijeke radi u Italiji.....znaci nesto sto ce prezivjeti putovanje...nakit i pare nedolaze u obzir zele uspomene od porodice....tipa neka fensi slika,posluzavnik.....al gdje kupiti jedino mi Vicko pada napamet...za galerije sam bekan pravi znam za Paletu jedino al nista im se nesvidza tu...znam da u Kralja Tomislava ima jedna al nisam otisla jos iz razloga sto neznam sta da trazim user posted image user posted image user posted image user posted image bitno je da je crno bjelo user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.09.2013, 07:33

clock-img

mala86

pencil-img

2755

ja kasnim sa jednim pokonom za useljenje vec skoro godinu user posted image
a bas se intezivno druzimo...
planiram ovaj mjesec to rijesit a u planu mi je lampa ali veca jer znam da joj to treba i bit ce narandjasta jer je sav boravak u tom tonu user posted image

cak sam se kontala dat i novac ali nesto me "strah" da ne potrose,pa danas sutra nemaju nista od kume

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

29.09.2013, 14:43

clock-img

Medoxba

pencil-img

7

Jedan lijep poklon, vidim da se mogu napraviti slike kakve hoćete, ja sam ovo poklonila svom dragom, i to sam napravila dvije koje se uklapaju jednaa i durgu i stavila na zid i ispalo je jako lijepo:

http://www.citydeal.ba/deals/slika-na-platnu-30x40-cm-uz-50-popusta_847.html

Zadnji članci

article-img