Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
treba mi poklon koji putuje u Ameriku....snaha nam iz Rijeke radi u Italiji.....znaci nesto sto ce prezivjeti putovanje...nakit i pare nedolaze u obzir zele uspomene od porodice....tipa neka fensi slika,posluzavnik.....al gdje kupiti jedino mi Vicko pada napamet...za galerije sam bekan pravi znam za Paletu jedino al nista im se nesvidza tu...znam da u Kralja Tomislava ima jedna al nisam otisla jos iz razloga sto neznam sta da trazim bitno je da je crno bjelo
09.09.2013, 07:33
mala86
2755
ja kasnim sa jednim pokonom za useljenje vec skoro godinu a bas se intezivno druzimo... planiram ovaj mjesec to rijesit a u planu mi je lampa ali veca jer znam da joj to treba i bit ce narandjasta jer je sav boravak u tom tonu
cak sam se kontala dat i novac ali nesto me "strah" da ne potrose,pa danas sutra nemaju nista od kume
29.09.2013, 14:43
Medoxba
7
Jedan lijep poklon, vidim da se mogu napraviti slike kakve hoćete, ja sam ovo poklonila svom dragom, i to sam napravila dvije koje se uklapaju jednaa i durgu i stavila na zid i ispalo je jako lijepo: