IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Kada razmisljam o poklonu za useljenje...dvije su mi stvari u glavi...logicno o kome se radi, i sta je nekome potrebno...Imala sam situacija da sam znala da je koverta prigodniji i potrebniji poklon. Ako nesto moram kupiti, onda je to umjetnicka slika....ako sam bas sa nekim ultra mega giga dobra, onda pitam i kupim ono sto mi se kaze. I naravno domacici uvijek ide cvijece.
uglavnom ista sam... kada idem posjetiti nekoga tipa Hanady, ko voli da se potrudis, ko zna cijeniti i vrjednovati tvoj trud, ne bitno kolika je materijalna vrijednost poklona, onda uvijek biram neku sliku ili lampu, ili ako je u pitanju neko od vjerske raje, onda je to obavezno levha...
a ako je neko ko ima istancacn ukus i ko voli da mu svaki detalj bude po licnom izboru, onda radije kovertu...
a nedavno nam je prijatelj dobio stan, pa smo se skupili nas cetvero kupili mu tv i ves masinu, ali to smo naravno dogovorili, bliski smo i jednostavno smo ga pitali - imas li masinu i tv, on je rekao nemam, e nemoj ni kupovati imas od nas... i tako je i bilo...
znaci zavisi... uglavnom zavisi kome idem.... inace se vodim tim da kad kupujem poklon razmisljam sta bi taj neko volio i sta bi mu se svidjelo...
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0