Ja donekle i mogu razumjeti anonimnu, jel naravno nismo svi isti, jel da jesmo nebi ni valjalo. Svak je krojač svoje sudbine, utiču na nju. Tako i žene u braku, koje imaju svoje porodice, grade je sa svojim partnerom, žive zajedno,dogovaraju se, slažu ili ne, jel to je pravi život. Jedna slika se predočava na okolinu, a kako je među četri zida to dvoje supružnika najbolje znaju.Što znači, niko nezna šta se unutar zidina dešava!!! Tipova žena i muškaraca ima raznorazni, neko nebi, a neko trpi nešto ili nekoga!!!, a to zavisi sve u kakvoj je sredini dotična/i živjeli, kakva socijalna sredina, okruženje, odgoj i sl. Ima žena koje kao anonimna "vole" svoga mm, iako ju stalno ponižava i maltletira, zbog čega ona pati i plače, a nemože se oduprijeti, okrenuti novi list, započeti novi život!, jel je teško iz jedne kolotečine kakavu je sagradila, da se pomiče, ruši i pravi novu uz puno napora i muka, pa veli dobro je "MENI", naravno da svak normalnog rezona će se protiviti tome stavu, ali opet kažem NISMO SVI ISTI. Ima žena jako mnogo, za koje nikada nebi posumnjali, da ih muževi tuku, ali one to "vole" jel to je bože iskazivanje njihove ljubavi prema njoj, da joj se kasnije izvinjava, kupuje nakit i ruže i sl. Poenta je da svega ima u Božijoj bašti i da će uvijek biti, i da smo svi krojači svoje sudbine.To je bar moje mišljenje....