IZVORNA PORUKA: Anoniman
i da se ne lažemo većina nas bira drugarice za sjest u društvo sa suprugom po osnovu fizikog izgleda čim je žena lijepa mi joj nadjemo (većina) 100 mana i ko bajagi nemamo s njom ništa zajedničko.... hahaha a u stvari ne možemo podnijeti da naš muškarac bude ne do Bog fasciniran njenom ljepotan.... e takve smo mi žene
joj što si ti neka teško ljubomorna žena...
mislim sve je ok pisati to ovdje i smješakti se ...al u stvarnom životu ovakvi stavovi ti mogu baš porbelme bezvezne na vrat natovariti.
nikada nisma birala drzštvo po fizičkom izgledu...
Pa čovječe ja kad je žena zgodna zovem njega da je vidi i pogeda fino....
a mom muškarcu nema ljepše do mene...mislim samopouzdanje sama sebi gradiš...ako ti smatraš da neka ljepša je tebi prijetanja...zapitaš se fino što ta ljepša nije pristala ženom mu biti nego tebe odabra.
dvašta....
moj suprug radi privatno i komunicira sa ženama, neke do njih 7 godina su u kontaktu sa njim...ja sma te žene na telefon milion puta čula al nikada vidjela....
uopšte me ne zanim jesu li mlađe, ljepše, bogatije i tome slično...kave to veze ima sa mojim brakom, mužem, povjerenjem