Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
i kod nas je apotekarka slicna kombinacija, ja medicina on etf...sva sreca pa nije doktor...dvije budale na istom mjestu bilo bi previse
18.02.2011, 17:10
Anoniman
niti je idealan niti je najgori,nekad je lijep a nekad manje lijep al to smo MI i zasad nam dobro ide
18.02.2011, 17:11
Apotekarka
3918
Moj se zeza trebao je medicinu anatomiju bi na meni nauciovazda mi nesto
18.02.2011, 17:22
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: Mami Ali
Šta je za vas lijep živpt u braku? Šta vaš brak čini lijepim? Da li su to svakodnevne sitnice ili krupne stvari? Čime vas najvise usrećuje vaš muž?
uzajamno poštovanje, prećutna osjećanja, ona pokazana i razgovor iskren i uvijek samo naš. često puta sitnice su nam važne i istinski im se radujemo ali svkakoa i nešto krupno tipa rođenje djeteta, pokloni iznenadni u znak poštovanja jer poštujemo i one oko nas iz života prije nego sma zajedno bili sve to nama čini skladan brak i sretan. Mene suprug najviše usrećuje sojim poštenjem, radišnošću i ljubavi prema meni i djeci.
I sve zajedno sagledano...dobro je. sad za sad niti imama našto da se žalim a najčešće osjetim ni on pa fino ''guramo'' i grabimo dalje
18.02.2011, 17:26
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Moj se zeza trebao je medicinu anatomiju bi na meni nauciovazda mi nesto
zar nije jos
salim se
18.02.2011, 17:36
Apotekarka
3918
zar nije jos
salim se
jest donjeg dijela ali veli taj dio moze proci
18.02.2011, 17:40
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
zar nije jos
salim se
jest donjeg dijela ali veli taj dio moze proci
a pa ima i zapadno svega...recimu
18.02.2011, 17:44
Apotekarka
3918
ma on ti je zeno inzinjer i to elektro on samo prostudira gdje se sta moze procackati,prikljucti iskljuciti ostala anatomiju povrsna poznaje pa ja mu prepustim to u cemu je dobar dobit cemo ukor zachatavam temu
18.02.2011, 18:12
koka i po
7309
sve ovo do sada navedeno + dobra financijska potkovanost jeeeeeeeerrrrrrrrrrr...kad nema dovoljno novca i najharmonicniji brakovi trpe jeeeerrrrrrrrrrrr od ljubavi se ne zivi a kamoli hrane djeca.
18.02.2011, 19:21
sabinos
1236
...ali je najbolje kad u zivotu imas nekog s kim mozes ovako da sutis...
18.02.2011, 23:12
malena.
288
mislim da me najvise usrecuje njegov osmjeh kada dodje sa posla....taj njegov osmjeh mi govori milion rijeci...bas kao da se nismo vidjeli duze vrijeme...kao da osjecaji rastu iz dana u dan....a ne prolaze vremenom. cini me sretnom sto me razumije...sto zna sta reci u kom trenutku...sto zna da kada placem samo mi treba njegov zagrljaj... i cini me sretnom sto zna koju cokoladu volim...sto me uvijek pita za misljenje i uvazava ga...i sto smatra papcima one starinske muzeve...sto su kao oni glavni
18.02.2011, 23:17
Visnja RR
15102
Dobro je kad u zivotu za nesto se boris, rukama stvoris dobro je kad u zivotu nekoga volis, neko te voli
Dobro je kad u zivotu neko te sluti ti nekoga slutis ali je nabolje kad u zivotu imas nekog s kim mozes ovako da sutis
18.02.2011, 23:46
muaaa
2911
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Dobro je kad u zivotu za nesto se boris, rukama stvoris dobro je kad u zivotu nekoga volis, neko te voli
Dobro je kad u zivotu neko te sluti ti nekoga slutis ali je nabolje kad u zivotu imas nekog s kim mozes ovako da sutis
potpisujem!!!!!!!
19.02.2011, 16:51
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
19.02.2011, 19:38
sanela.asja
735
najvaznije je prije svega ljubav,pa postovanje pa uzajamna podrskaa i naravno poneka svadjica jer posle svade ljubiti je najsladje ..... bitno mi je da me muz voli i postuje da zna sta znaci biti zena i majka i kolika je to odgovornost..on meni kaze "lako jemeni otici raditi i istrest pare na stoo,al tebiii ti radis 24 sata..." i najvise volim onaj osjecaj kad legnemo kad mu spustim glavu na prsa i slusam otkucaje srca to mi je uspavanka...
19.02.2011, 20:06
ziki
1815
Ja sam svojim bracnim zivotom zadovljna. Imamo staza dosta, jedno drugom smo oslonac i podrska. Zajedno smo plakali kad smo gubili, prosli svasta. On je moje najbolji prijatelj i bez razmisljanja mogu sve da mu kazem jer znam da ce uvijek biti tu za mene. Inetersovanja su nam uglavnom zajednicka a i stuke nam se dopunjuju tako da imam njegovo razumjevenje kad je posao u pitanju. Radujemo se sitnicama, malim slatkim iznenadjenjima i neopterecujemo se krupnim stvarima, ne vagamo svaku rijec, ne opterecujemo se sumljama. Imamo nase navece blago i cekamo jos jedno, to je ono sto nas upotpunjuje jer smo daleko od svojih.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
19.02.2011, 20:27
veeseelaa
20552
helem svi smo zadovoljni
19.02.2011, 20:54
Lulu_08
350
Dok smo se zabavljali vracali smo se sa ljetovanja, voznja u busu je bila prilicno burna, i u jednom trenutku sam pogledala sa strane, ugledala krs/more i srtah me uhvatio. Uhvatila sam ga za ruku i rekla hvala Bogu da je on kraj mene, pa sta bude sudjeno bice.
To i danas osjetim i cini me zadovoljnom. Imam osjecaj da sam "kompletna" sa njim uz sebe, a da ne govorim o nasem djetetu.
Cini me sretnom i zadovoljnom sto nakon 7 godina jos uvjek otkrivam mnostvo detalja u nasoj vezi. A sex je takodjer veliki dio toga. Prije 7 godina sam mislila da je to vrh, tek sada vidim da svaki put nasi odnosi postaju intenzivniji i mocniji.
Sitnice, detalji, osjecaj da se najbolje poznajemo ali istovremeno da svaki put nesto novo saznajemo o nama me cini zainteresovanom a nas brak uzbudljivim!
19.02.2011, 20:55
Lulu_08
350
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
baš se pitam šta li bi rekli naši muževi na ovoj temi
Hahaha, sve sto sam napisala bi mozda pomislio ali bi rekao samo keks hahahaha....
19.02.2011, 21:16
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Djana
Hahaha, sve sto sam napisala bi mozda pomislio ali bi rekao samo keks hahahaha....
ma kratko i jasno, pustimo se šuplje
19.02.2011, 21:19
Lulu_08
350
IZVORNA PORUKA: Djana
ma kratko i jasno, pustimo se šuplje
Haha, mi to zene fol nesto sanjarimo, a svede se na dobar hmhmhm u krevetu hahaha..Ili van kreveta hahahahahaha.....
19.02.2011, 21:22
veeseelaa
20552
Haha, mi to zene fol nesto sanjarimo, a svede se na dobar hmhmhm u krevetu hahaha..Ili van kreveta hahahahahaha.....
ma ja to je temelj
19.02.2011, 21:25
Lulu_08
350
ma ja to je temelj
I dobra hrana
Kad smo gladni vala nismo ni za hmhmhm...heheheheheheh
19.02.2011, 21:29
frenkoza
1200
ON, Abdulah i ja u nasoj sobici 3.5 X 3.5... smijemo se, igramo se, njega skakiljamo i gnjavimo.... krisom se cmoknemo, pa opet se nastavimo smijati... to je ono sto nas bracni zivot cini lijepim i sto nam dopusta da pobjegnemo od svih briga, problema, nedaca, ljutnji koji nas brak ne cine lijepim....
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
19.02.2011, 21:30
frenkoza
1200
a evo jedna pametna o braku:
brak je kad dvoje ljudi rjesavaju zajednicke probleme kojih ne bi imali da nisu u braku....
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0