cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju

clock-img

07.11.2012, 11:53

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

Da, mogu doći sve zainteresirane žene, ne moraju biti ni trudne niti da su ikad u životu dojile user posted image Muške ne primamo zato što želimo opuštenu atmosferu za dojenje.

Djeca su više nego dobrodošla!

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

clock-img

09.11.2012, 12:17

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

Da podignem temu, sutra od 11h druženje na temu "Ishrana trudnice i dojilje-teme i dileme".

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

clock-img

11.09.2013, 12:38

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

Ove subote 14.09., u 11:30 susret na temu "Dojenje sa preprekama, male zamke i njihova rješenja".
Namjera nam se osvrnuti na neke uobičajene pojave tokom uspostave i uspješnog dojenačkog staža koje nas zabrinu, uplaše i učine dojenje privremeno problematičnim, kao što su skokovi u razvoju, štrajkovi dojenja, večernje nervoze.
I kao i uvjek tu smo za sve vaše nedoumice, pitanja, a posebno za podijelit vaše uspjehe i uživanje u dojenju.
Posebno opet pozivamo trudnice, pa ako imate neku prijateljicu koja još nije članica grupe, a buduća je majka povedite je sa sobom.
Prijave možete ostaviti u komentaru ispod, ili na SMS-om telefon 061 538 467. Vidimo se u Ndežde Petrović b.b, Dobrinja.!

P.S. Uputstva kako nas naći možete naći na karti
user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

clock-img

11.09.2013, 18:13

clock-img

ena0002

pencil-img

8723

Je li se nesto posebno mora prijavljivati....ja bih volila da dodjem ali nisam bas 100% sigurna hoci li moci

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

clock-img

12.09.2013, 12:56

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

IZVORNA PORUKA: ena0002

Je li se nesto posebno mora prijavljivati....ja bih volila da dodjem ali nisam bas 100% sigurna hoci li moci

Evo ja sam te "upisala". Ako ne dođeš, jedan ti je u dnevnik user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

clock-img

13.09.2013, 11:10

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

Da podignem temu i da vas podsjetimza sutra.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

clock-img

13.09.2013, 11:27

clock-img

Ayen

pencil-img

21

user posted image ovo mi bas izgleda zanimljiva tema pogotovo sto sam prvorotka i nista zivo ne znam kolko god da citam i ucim o tome , zanima me da li ima jos neka trudnica da bi isla pa da zajedno odemo ja sam Malti nekako mi se neda da sama tamo hodam i trazim salu user posted image user posted image

Reci: "Ja se samo Gospodaru svome klanjam, i nikoga Njemu ravnim ne smatram." ( El Džin, 20)

14.04.2014 se rodila jedna prelijepa djevojcica i jedna mama

clock-img

13.09.2013, 11:41

clock-img

sabinos

pencil-img

1236

ja se nadam da cu stici sutra user posted image

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

clock-img

13.09.2013, 11:52

clock-img

ZuZuM

pencil-img

73

Ako bude lijepo vrijeme obavezno prosetamo user posted image

"Za život treba mnogo napora i za svaki napor nesrazmjerno mnogo hrabrosti."
Ivo Andric

clock-img

13.09.2013, 14:30

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

IZVORNA PORUKA: ZuZuM

Ako bude lijepo vrijeme obavezno prosetamo user posted image

Čuj ako bude lijepo vrijeme user posted image , pa nismo mi šetnja, mi smo ozbiljan posao user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

clock-img

12.11.2013, 11:18

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

Drage buduće i sadašnje mame, najavljujemo novi susret Grupe za podršku dojenju, u subotu, 16.11. u 12h.
Ovaj put ćemo pričati o dvije teme: "Dojiti je lako, pokazat ću ti kako" i "Šta se to događa sa mojim novorođenčetom?". Teme će obuhvatiti osnove dojenja namjenjene trudnicama i procese i pojave koje se najčešće susreću tokom uspostave dojenja kao i kasnije u toku dojenačkog staža. Vaša iskustva su nam uvijek dobro došla, a posebno se radujemo pitanjima.
Djeca su uvijek dobrodošla.
Predviđeno trajanje je 90 minuta. Učešće je kao i do sad besplatno, samo vas molimo da nam se prijavite na mail dojenje@djeca.org ili SMS-om na 061 538 467. Susret će biti održan u našim prostorijama, Nadežde Petrović b.b. - do br. 18, Dobrinja. Dobro došle!

Kako nas pronaći na Dobrinji možete vidjeti na ovom dijelu karte. Ako se ne uspijete snaći u subotu, možete pozvati broj telefona koji je dat za SMS prijavu.

user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

clock-img

23.12.2013, 14:33

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

Drage trudnice i mame, ponovo se družimo u subotu, 28.12.2013 u 12h, na susretu Grupe za podršku dojenju.

Tema kojom ćemo zaokružiti ovogodišnje susrete je "Dojenje zimi". Kakve su to specifičnosti koje u dojenje unosi zima i sve što ona nosi, kako se ponašati tokom bolesti (majke ili bebe), kako se hraniti, porazgovarajte sa našim mamama savjetnicama. Savjetnice su kao i uvjek otvorene za sva vaša pitanja, nedoumice i iskustva.

Susret je kao i obično, u prostorijama Udruženja DjeCa, Nadežde Petrović b.b. (do br. 18), sa početkom u 12h, i trajanjem do 31:30.
Zbog ograničenog broja mjesta molimo vas da nam se prijavite na mail dojenje@djeca.org ili SMS-om na 061 538 467.

Preporučujemo da ponesete neke papuče ili deblje čarape jer se u prostoru skidaju cipele.

Djeca su naravno dobro došla.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

clock-img

27.12.2013, 09:53

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

Da podsjetim na sutrašnji susret user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

clock-img

27.12.2013, 09:55

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

I nisam gore napisala, bit će i nekih prigodnih poklončića za naše gošće user posted image . Bit će nam drago da našu radnu godinu završimo sa još jednim lijepim druženjem.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

Zadnji članci

article-img