IZVORNA PORUKA: jasmin
Hany duso,pa ima mnostvo radnih mjesta gdje ne moras biti u komunikaciji sa zenama.To sto prolazi pokraj zena ne znaci da ce sa svakom ostvarivati komunikaciju,da tako radi pitala bih se je l` ok?!Zet je npr.cuvar i nema zena tu gdje on radi.Covjek moze biti cak i uspjesan medicinar bez toga da pita kolegice kako im moze pomoci(ovo nikako ne govorim za tvog muza,njegova struka je drugacija i vi uostalom imate svoj nacin zivota koji vam odgovara).Bitno je da svoj posao obavljas kvalitetno i da biras drustvo u kojem uzivas a ne koje ti se namece.
I osobe koje rade privatno ne moraju imati kolege suprotnog spola.Doduse,i da se desi komunikacija(kao npr.trgovinske usluge) ne znaci da sa zenama mora stupiti u prijateljsku vezu.Posluzi,naplati -ugodan dan i lijep pozdrav :).Sve se moze :).
ma Boga vam jeste vi muževe tražile tako što ste provjerile gdje radi i imal žena...
Kako može biti dobar medicinar insan koji je 8 godina išao u osnovnuškolu, 4 u srednju i 3 na falkultete i 8 radi u toj strusi i da nema niti jednu prijateljicu iz tog cijelog perioda nego mene našo prije 5 godina i ja mu sve i prijeteljica i ljubavnica.
pa kako žive ti ljudi....
Nemojte mi ba šuplju...
Nije aida. kolega i prijetlj jedno te sito, al kad nema prijateljica nema taj ni kolegica vjeruj....
ja ne kontam....
Ja kad bih znala da je mom suprugu doktorica pred očima imala infarkt a on sa njom u ambulanti i on joj nije priskočio u pomoć, dotako je i podvukao na Cum ja bih ga ostavila...
ta žena je postala njegova prijteljica...
mlađa doktorica, redovno odu i na kafu, ta žena nama dođe, kad sma rodila prva je bila na mojim vratima....
ma baš su prijatelji....
pa meni je KUM vjenačni žena...haloooooooooo...
meni je muževa prijateljica sa fakulteta KUm vjenačni....
a meni je Kuma vjenačana muškarac moj najbolji prijetlj životni, ne bih ga bolan mjenjala za 1000000 žena...
A baška trgovinska usluga...
jelde ako živite u jednom naselju 35 godina, i u tom nasleju granap...i odrastate za gazdaricom i njenom djecom ženskom sasvim slučajno...
35 godina obavljaš kupovinu heljab tu i pitaš se sa tim ženama...
šta su ti one....ništa jel...jer su žene
ne kontam, da se svako malo selim da slučajno ne postanu bliski nakon 35 godina ulaska u isti granap