IZVORNA PORUKA: jasmin
Mene bi licno povrijedilo da mi kaze da spava,a da je ustvari na drugom mjestu.Morao bi imati debeli razlog zasto je tako rekao.Mi smo iskreni,oboje pazimo kako se ponasamo,pazimo da ne povrijedimo jedno drugo i nemamo sta da krijemo.
potpis ko kuća
i ja i moj suprug u gradu kome smo rođeni kao i naši preci imamo poznastava i poznastava...al to nam ne daje za pravo da slažemo jedno drugo.
ne reći za neko sretanje ili eventualni odlazak nakon rečenog sa kolegama meni nije strašno. Ali reći da je na jednom mjestu a biti na drugom...to narušava povjerenje.
nikada mi nije palo na pamet d akžem sa mamom sma u gradu a recimo bila sa kolegom ili kolegicom...zašto.
moj suprug zna moj radijus kretanja, nikada to nije zahtjevao od mene...ali ako nisma kući uvijek zna gdje sam. Ako sam rekla izlazim sa kolegicama nije mu poznat lokal uvijek u kojem sam...al zna sa njima sam...i kad odđem došla sam. i potpuno je obrnut slučaj i kod njega.
Ako je nakon posla odlučio ne doći na ručak jer ide sa kolegama na piće jer neki nešto obilježava uredno će se javiti...mi imamo dvoje djece i ja sma možda planirala da on bude sa njima to veče jer imam obaveza i očekujem da kže gdje je otišao a ne da kaže ostao sma duže na poslu a završio u kafani.
Ja u tome ne vidim ništa loše u našem odnosu...mislim da je sve stvar povjerenja ali i poštovanja mene i moga vremena kao zaposlene žene, majke, supruge, prijateljice i ljubavnice u jednom paketu.
Jednom da ga uhvatim u laži nikada mu više vjerovala ne bih istom mjerom.
na mars da ide sa bivšom djevojkom i to d ami kaže ja strah od eventualno dešenog tamo nemam...al da mi kaže na poslu je a ja čujem bio s abivšom na kafi et u bi mu povjernje poljuljano bilo.