IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Znam da je kod nas tesko naci,odnosno i ne postoje radnje svjetski poznatih dizajnera, a i zasto bi kad bi vjerujem rijetko ko kupovao,ovdije ljudi nemaju novca toliko da bi za jedne hlace,majicu dali 500-600 KM,jer je to necija plata i ljudi prezive citav mjesec sa toliko.
daju vjeruj mi, ja znam dosta njih
prvi moj suprug a i moj brat i još neki momci smanjim primanjima ali nije im problem dati za maicu 200-300 KM il košulju itd
a firmiranih stvari ima kupiti i u Sa
Znam ja to veselaaa ,ne kazem da nema takvih,govorim o vecini stanovnistva,da mnogo ljudi jedva prezivljava. Poznajem i ja dosta nj kojima nije zao,pocevsi od sebe. A reci mi,gdje ima firmiranih stvari kupiti u Sa?
Par radnji u BBI-u.
Posljednje sto znam je da se otvorila u Bosmalu , Cesare Paciotti radnja. Nesto ne kapiram,jer znam da su vani te radnjeni centa sa firmiranim stvarima evo primjer - Armanija,ogromne,jedna je kao nas trzni centar... Ja ne znam da takvo sto postoji u Sa,ili mozda nisam u toku???
Imaju 2 radnje,bas iskljucivo muske firmirane odjece u samom centru,jedna je kod vjecne vatre a druga preko puta Centrala.
Mada ja ne vjerujem u orginale kod nas,primjera radi C. Fashion napucane cijene,skupo do bola,kao sve firmirano ,ma samo sto su na glasu,a sigurno znam da nisu orginali vec dobro uradjene kopije kupljene u Turskoj. Sta dalje pricati. Uzas!