Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
dobih na poklon ovaj puder, na licu mi je prosto savršen, jedina zamjerka je što je prilično tečan.
19.11.2014, 17:05
Gaga1990
1
pozdrav, molim vas da li neko zna dobar puder i kremu za lice za masnu kozu, jako mi je osjetljivo lice..
19.11.2014, 17:30
ljubi_1985
84
IZVORNA PORUKA: Gaga1990
pozdrav, molim vas da li neko zna dobar puder i kremu za lice za masnu kozu, jako mi je osjetljivo lice..
Mislim da bi ti Lorealov puder odgovarao onaj s crvenim poklopcem a mislim za dodatni savjet da mozes pitat i prodavacice u Dm ili slicno
19.11.2014, 18:23
Galicia
2433
Ja sam dobila alergiju na naked paletu. Oci mi se crvenile, suhe, iritirale me. Napravim pauzu 5 dana i zaista skontam da je od njihovih sjena. Sad mi zao baciti, ali sta cu.
19.11.2014, 18:25
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: Galicia
Ja sam dobila alergiju na naked paletu. Oci mi se crvenile, suhe, iritirale me. Napravim pauzu 5 dana i zaista skontam da je od njihovih sjena. Sad mi zao baciti, ali sta cu.
Pošalji meni. Ni Iman se neće ljutiti ako njoj pošalješ, vjerujem
Visnja RR
15102
baci preko bare ko uhvati njegovo
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
baci preko bare ko uhvati njegovo
Pik, ja prva
19.11.2014, 19:57
Galicia
2433
Ostadoh bez sijena. Kakve sad uzeti, imate li kakve prijedloge? Koristi li ko Mac?
19.11.2014, 20:17
teacher75
5394
Ostadoh bez sijena. Kakve sad uzeti, imate li kakve prijedloge? Koristi li ko Mac?
koristi moja drugarica, kaze da su dobre
19.11.2014, 20:20
salmy
5830
Mac je extra samo kod nas los izbor...sto s tobom nije problem ja koristim Dior,imam nekih lancome.. Ako neznas sta bi sa tom paletom sto izaziva alergiju ja sma za da mi prodas dugo je smekam..a ovdje je nema
19.11.2014, 20:45
Galicia
2433
Salmy, koristena je, neke sjene sam bas koristila puno. Radije novu naruci sebi. 54$ je nova. Nije to tako ni skupo.
20.11.2014, 20:36
salmy
5830
Salmy, koristena je, neke sjene sam bas koristila puno. Radije novu naruci sebi. 54$ je nova. Nije to tako ni skupo.
ok..hvala
28.11.2014, 13:59
niki83
2113
Moze li preporuka za dobru maskaru!? Ja vec dugo ne mogu ponovo da nadjem odgovarajucu..tacnije od kako nema vise na trzistu one cuvene maxfactor plave, sa zlatnim poklopcem..ovako nekako je izgledala..ali nije to ta
Ja kupila, probala i sad da proslijedim. Maskara je stavrno dobra, trepavice izgledaju odlicno al meni iritira oci.
ja pročitala kako ste vi nahvalile ovu maskaru i kupim je,užas živi,toliko se trusi a pola sata nakon nanošenja izgledam kao panda jel do mene ne znam
01.12.2014, 22:45
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: krofnica Mo
ja pročitala kako ste vi nahvalile ovu maskaru i kupim je,užas živi,toliko se trusi a pola sata nakon nanošenja izgledam kao panda jel do mene ne znam
Ja nemam taj problem. Ništa od ovog što si navela.
01.12.2014, 22:50
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: ziki
Ja kupila, probala i sad da proslijedim. Maskara je stavrno dobra, trepavice izgledaju odlicno al meni iritira oci.
prije nego je naneses skini visak sa cetkice i bice normala...ili jednostavno uzmi neku drugu cetkicu umoci i nanesi..cinjenica jeee da se ova maskara razmazuje i previse je nekako blatnjava..samo skini visak i bice ok koristim razne maskare uskljucujuci i one preko 60 KM.i mogu ti reci da je ova super...
krofnica Mo
137
ne znam šta je al treba mi nova maskara
Hanady RR
18727
ja crnu koristim, mislim ovo crno pakovenje... meni je super... mada sam sada na Dior maskari koju sam dobila nedavno
e dobila sma žene neke šminke pa me zanima jel ima neko isksutav sa njom...Italija proizvodi al sam dobila nešto novo na tržitu...Revelique koezmetika elem njihova prozirna baza za dugotrajni make up je super totalno...koža ko svila nakon mrve nanošenja... a dobih i korektor sa viskoim stupnjem prekrivanja u tri nijanse...e to ja ne znam šta da prekrijem, nemam baš podočnjake ...jesma dodouše neku tačkicu na bradi, fino pokrije...al mi nije jasno žuta, oket i maslinasto zelena boja...mislim šta ću tom zelenom prekriti i njigov brozer..fin je...on mi je baš super...
01.12.2014, 22:51
krofnica Mo
137
salmy ti si majstor eto probat ću to ujutru pa se javim
01.12.2014, 22:53
salmy
5830
salmy ti si majstor eto probat ću to ujutru pa se javim
i nikad nemoj slojevito nanositi ono po par puta umocis pa naneses..i da je muckas ulazi zrak i brzo se susi... ova jeste vise blatnjava pa jedan pozet je sasvim dovoljan
01.12.2014, 22:54
Visnja RR
15102
meni je ova crna s četkom bila bezveze ...ali ova pink skroz ok...
pa ipak cu opet kupiti max factor 2000 kalrija ove sedmice
01.12.2014, 22:55
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ja crnu koristim, mislim ovo crno pakovenje... meni je super... mada sam sada na Dior maskari koju sam dobila nedavno
e dobila sma žene neke šminke pa me zanima jel ima neko isksutav sa njom...Italija proizvodi al sam dobila nešto novo na tržitu...Revelique koezmetika elem njihova prozirna baza za dugotrajni make up je super totalno...koža ko svila nakon mrve nanošenja... a dobih i korektor sa viskoim stupnjem prekrivanja u tri nijanse...e to ja ne znam šta da prekrijem, nemam baš podočnjake ...jesma dodouše neku tačkicu na bradi, fino pokrije...al mi nije jasno žuta, oket i maslinasto zelena boja...mislim šta ću tom zelenom prekriti i njigov brozer..fin je...on mi je baš super...
nisam cula za taj brend moguce da je super..zelenim prekrivas crvenilo i kapilare..a ostale dvije nijasne moguce za neke nedostatke ili podocnjake sto zavisi od boje koze probaj pa ces skontat sta ti dogovara
01.12.2014, 22:57
Hanady RR
18727
ja ću salmy ovo na bazar d aponesem da me našminkaš ... znaš kako je fina u korištenju i stavljanju na lice kozmetika... baš bi voljela da znam i da koristim