Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
imam masno lice i ne stavljam nista ispod pudera ili bb/cc kreme
12.01.2014, 19:45
Visnja RR
15102
ispod BB/CC je razumljivo ali spod drugih pudera bi krema trebala biti obavezna... usput vam stiti od pudera koji cesto bude vrlo agresivan za kožu
12.01.2014, 23:14
MicoTico
340
Ja sam i ispod bb kreme stavljala dnevnu kremu (imam normalnu kožu, bez masnih i suvih zona). Sad koristim bourjois puder (onaj voćni) koji mi je laganiji od bb kreme, lijepo ujednači ten, a neprimjetan je, ai ton mi ogovara što ni kod jedne bb kreme nisam potrefila.
13.01.2014, 10:33
Daliyah92
644
Pa i nije mi nesto masna koza lica Morat cu malo vise poraditi na tome, da vidim sta mom licu odgovara.
15.01.2014, 22:23
Amelaa RR
3309
Evo preporuka za dobro dobre maskare, a s cijenom jos bolje... Essence I love extreme crazy volume mascara i samo volume mascara. Ni s jednom nema fule..
Samo za bebaa-u, a i za ostale koje hoće pročitati:
Da li je za vas BB ili CC krema?
Znate li koja je razlika između BB i CC kreme i koja je od njih bolja za vaš tip kože BB krema, koža
BB krema je proizvod za koji svi već znaju jer je zahvaljujući višestrukim blagotvornim dejstvima na kožu lica lako našla put do srca žena širom sveta, ali, da li ste čuli za CC kremu? Ako jeste, znate li koja je razlika između BB i CC kreme i koja je od njih bolja za vaš tip kože? Evo u čemu je stvar.
BB krema (ili Blemish Balm) upravo je ono što naziv sugeriše: balzam za mrljice i druge sitne nepravilnosti na licu. Prvenstveno je namenjena mlađoj koži koja ne zahteva teški make-up, ali je već dovoljno zrela za kozmetiku s anti-age dejstvom. Ove "čarobne kremice" uz moć prekrivanja nepravilnosti i borbu protiv starenja koži pružaju potrebne sastojke za sjajan, zdrav i negovan izgled.
CC krema (ili Colour Control) uz sva svojstva BB kreme ima i ulogu kontrole boje tena. Za razliku od BB kreme jače prikriva nepravilnosti i neravnine na koži, smanjuje crvenilo i tamne mrlje na koži nastale usled dugogodišnjeg izlaganja suncu, uticaja hormnona i starenja. Stoga su namenjene nešto zrelijoj koži, a zbog svoje dobre mogućnosti prekrivanja odlična su zamena za puder.
pročitala.....a kad se sjetim kupiti opet ću vas pitati da me podsjetite.............. ipak bi ja kupila BB...jelde,jelde......
18.02.2014, 13:55
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
18.02.2014, 14:06
elmaL
461
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR
Evo preporuka za dobro dobre maskare, a s cijenom jos bolje... Essence I love extreme crazy volume mascara i samo volume mascara. Ni s jednom nema fule..
taman mi treba maskara, a ova moja koju koristim mi trenutno poskupa nadam se da necu pogrijesiti
21.02.2014, 12:20
azra666
12
POGLEDAJTE - ne znam da li sam na pravoj temi, ali sam vidjela super fazon, video kako da napravite fizuru, a objasnjava Elma, odlicna frizerka koja inace radi frizure mnogim tv licima -http://www.backstage.ba/zivot-u-trendu/moda-i-ljepota/minuta-6-i-spremni-za-slavlje-by-slf-ogledalce/
21.02.2014, 20:35
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: elmaL
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR
taman mi treba maskara, a ova moja koju koristim mi trenutno poskupa nadam se da necu pogrijesiti
Ja jucer kupila ovu pinki maskaru, danas probala I odusevljena sam, bas je extra, a cijena sitnica, manje od 7 KM.
27.05.2014, 12:42
Lavić
229
Ispravite me, molim vas, ako postoji posebna tema, nisam mogla naći... Treba mi puder koji prekriva strije, tetovaže i sl. Prijateljica mi rekla da je ona nekad kupovala u apotekama, ali nema ni u jednoj ništa tome slično. Treba mi za ispucale kapilare, nema puno, nekih 5 cm, ali baš mi smeta.
Hvala!
27.05.2014, 13:15
Lavić
229
Coverderm Perfect Leg - to mi treba. Zna li neko gdje ga mogu kupiti?
27.05.2014, 13:43
Emica_sa
1463
IZVORNA PORUKA: Lavić
Coverderm Perfect Leg - to mi treba. Zna li neko gdje ga mogu kupiti?
coverderm je bio u apotekama prije e ima li sada ne znam,a u hrvatskoj ima sigueno u apotekama ali je ovo poprilicno skupo i malo pakovanje
27.05.2014, 22:06
Lavić
229
Hvala Emica, ako ništa, kad odem na more prvi dan ću zaći po apotekama, a na plažu ću tek kad se namažem
ma znam da je skupo al mi haos smetaju ti kapilari, izgleda ko modrica.
"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer
06.06.2014, 18:53
destroj
1
Da li neko ima iskustva sa kamuflaznom kozmetikom i gdje se moze kupiti jer imam problem sa opekotinama na ruci...
16.06.2014, 09:19
MicoTico
340
Kolegica mi je "otkrila" fenomenalnu kremu za stopala. I zaista radi posao. Ima malo jači miris, onako na travke i biljke , mm me hoće u top strpati kad se pred spavanje namažem, njemu se nikako ne sviđa, a meni je OK. Ja sam prezadovoljna, dosad mi je to najbolja krema za pete koju sam ikad koristila, definitivno. Kupila sam je u apoteci, malo "jače" od 8 KM je koštala. http://www.mojaljekarna.hr/njega-stopala/2978-dr-theiss-allga-san-pomaz-za-stopala-s-etericnim-uljem-planinskog-bora.html
16.06.2014, 22:52
lovepower
326
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Kolegica mi je "otkrila" fenomenalnu kremu za stopala. I zaista radi posao. Ima malo jači miris, onako na travke i biljke , mm me hoće u top strpati kad se pred spavanje namažem, njemu se nikako ne sviđa, a meni je OK. Ja sam prezadovoljna, dosad mi je to najbolja krema za pete koju sam ikad koristila, definitivno. Kupila sam je u apoteci, malo "jače" od 8 KM je koštala. http://www.mojaljekarna.hr/njega-stopala/2978-dr-theiss-allga-san-pomaz-za-stopala-s-etericnim-uljem-planinskog-bora.html
U kojoj apoteci si kupovala? Ja bas imam problema sa stopalima a citavo ljeto provedem u sandalama i japankama,a pogotovo ovo ljeto jer evo ulazim u 3. trimestar i treba mi napokon dobra krema da ne razmisljam jos o petama izmedju svega ostalog Hvala na preporuci,nadam se da ce i na mojim petama biti isto dejstvo
17.06.2014, 09:32
MicoTico
340
Lovepower, ja sam iz B.Luke, pa ne znam koliko ti znači kad ti napišem u kojoj apoteci. Vjerujem da ima u svim bolje opremljenim. To je proizvod od Dr Theiss-a, a znam da su naše apoteke dobro opremljene tim proizvodima. I ima Repair i Balsam. Repair je bolja, jača...
17.06.2014, 10:32
lovepower
326
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Lovepower, ja sam iz B.Luke, pa ne znam koliko ti znači kad ti napišem u kojoj apoteci. Vjerujem da ima u svim bolje opremljenim. To je proizvod od Dr Theiss-a, a znam da su naše apoteke dobro opremljene tim proizvodima. I ima Repair i Balsam. Repair je bolja, jača...
Pretpostavljam da ima i kod nas,a vidjala sam negdje kremice od Dr Theiss-a naci cu ja to sigurno,repair mi i treba pa kad ih oporavim onda balsam Hvala ti puno