Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ja sam nedavno kupila svoju prvu bb kremu. Posto imama jako suhu kozu, bas sam istrazivala po netu i odlucila se za Catrice. Stavila sam je do sad dva puta i moram priznati da mi ne zateze kozu nikako. Trebam potraziti u apoteci i ovo dr.Pashino ulje od marelice jer je i ono izgleda dobro za suhu kozu
Kupila sam skoro BB kremu i kad je stavim vidi se da sam "namazana" i koza mi izgleda kao da je suha. Ali to samo na svjetlosti. To mi se desavalo i sa drugim puderima. S obzirom da sam pocetnica jos, vjerovatno nesto ne radim kako treba. Kako vi nanosite puder, sta prije pudera staviti (samo kremu?), sa cim je najbolje nanositi tecni puder?
Zanima me i koji korektor za lice preporucujete?
< Poruku je uredio Daliyah92 -- 12.1.2014 17:26:40 >
12.01.2014, 17:30
shej
103
Mozda ti ne odgovara taj tip kreme? Ja inace samo prebrisem lice vlaznim maramicama i stavim puder, vecinom onaj u pjeni, on odlicno prikrije a ne izgleda mi pretezak, stavljam ga sa onom "bockalicom" kao za rumenilo.. Ako stavim bilo kakvu kremu prije pudera, onda se sjajim previse
12.01.2014, 17:44
Daliyah92
644
I ja se sjajim Pa problem mi je sto sam blijede puti pa mi lice izbliza izgleda pomalo sareno I onda to pokusavam prekriti, a bolje bi mi bilo mozda da probam neku masku za lice, ili tako sto
12.01.2014, 18:05
Visnja RR
15102
mozda ti ne odgovara ta BB...nr meni nije Nivea BB uopsteodgovarala
uzmem Farmasi CC boju od srednje rema tamnoj i odična .... ali sam korisitila samo ljeti.... prebrisem lice tonikom a onda stavim CC
sad koristim prvo kremu pa onda puder Shiseido ponekad a ponekad max factor face finity
uvjek sam imala lice koje se brzo ucakli...ali s godinama se naviknes...kad pređeš 40.godinu bude ti drago kad skontas da nema bora
12.01.2014, 18:07
Galicia
2433
Ja ne stavljam kremu prije pudera ili BB kreme. Cini mi se da bi bas bila ko porculanska lutka.