Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ova lorealova me nikad nije izdala, super mi je i rijetko je mjenjam
meni je i lash architect super
Jesi ovu probala? za mene je odlicna, u mene su rijetke trepavice, bas ono dobijes dojam da ih ima, jos kad ih izvucem fino i duzinski, suer bude.. Lash architect je isto
Ova lorealova me nikad nije izdala, super mi je i rijetko je mjenjam
Ova lorealova je super, podsjeca me na CD. Ima jedna plava od maybelline isto sto je dobra.
Ja je prvi put kupim za maturu, odusevi me tada, bas mi odgovara...nisam od tad mozda 2,3 druge maskare kupila, neke dobijem ali kod ove cvrsta joj cetkica, bas se lijepo izvlace trepuske
22.11.2013, 19:19
teacher75
5394
Davno sam je imala, sad uvijek uzmem neku novu da probam kad bude na akciji posto mi obicno jedna traje pola godine nemam ih kad ni sve probati,stalno nove izbbacuju
22.11.2013, 19:21
teacher75
5394
mnogi hvale max factor 2000 calorie a meni ona skroz bezveze, ko da nemam maskaru. ja volim bas da se trepavice vide, da su guste i jake i definisane
22.11.2013, 19:22
teacher75
5394
trenutno koristim false lash telescopic i prilicno je jaka, tesko se skida, pa mi se to ne svidja, mada nije losa na trepavicama
< Poruku je uredio teacher75 -- 22.11.2013 19:23:33 >
22.11.2013, 19:23
mishkica
-231
IZVORNA PORUKA: teacher75
mnogi hvale max factor 2000 calorie a meni ona skroz bezveze, ko da nemam maskaru. ja volim bas da se trepavice vide, da su guste i jake i definisane
Dobila sam je za rođendan, eno je skoro cijela, nekad je stavim, meni ne odgovara, trebam je 3 puta staviti pa da ovo malo trepavica proviri, a ja volim da imam tus i maskaru skoro svaki dan, svijetle oci bas dodju do izrazaja, jos u mene nekakve rovidne oci, bas mi treba maskara dobra
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
22.11.2013, 19:28
teacher75
5394
meni su krupne oci al opet volim stalno da stavljam maskaru i da trepavice budu ogromne doduse nosim i naocale pa mora ici jaca sminka na oci da bi se ista primijetilo
M&M
Sreću čine male stvari...
22.11.2013, 19:58
Galicia
2433
Ja ne volim te gumene cetkice. Probala sam i nikako ne mogu da nanesem maskaru kao sa obicnom cetkicom. Plus, ja ne stavljam maskaru na doljnje trepavice.
22.11.2013, 23:41
Amelaa RR
3309
Ja sam koristila Lancome, i bas kao sto rece galicia sad sad se osuse... i super mi je Loreal telescopic, odavno gledam MAC jer je fakat dobra...samo mi zao se uliva :P i da ako neko hoce dobro dobar puder Revlon color stay je super, ima linija za normalnu i suhu kozu, i za masnu. Prekrivanje i dugotrajnost je odlika ovog pudera ja ga kupujem u Bezistanu u onom butiku na kraju sto ima i torbe i kozmetiku. 23KM.
Foto shop je cudo...Sminkala sam za neki broj Azre glumicu Mariju Petronijevic...znaci smorila se i ja i frizer....da bi na kraju fotograf rekao ma ne moras se truditi toliko..ja to pritegnem Pravilan odabir sminke i boja ucini cudo i transformaciju ali ne bas toliku kao fotograf
23.11.2013, 14:05
teacher75
5394
pa ta glumica je lijepa, sta ste se toliko mucili kako bi bilo da je neka rugoba
23.11.2013, 14:07
Amelaa RR
3309
Mislim da ovdje nije u pitanju photoshop, nego spretne ruke vizaziste i proizvodi koji se koriste.
ja ne nesminkam pretjerano,dovoljan mi je puder rumenilo maskara i to koristim Loreal-ovo ponekad sjena ali rijetko nebitno ko je proizvodi samo da je iz radnje
29.11.2013, 21:26
aazra
2141
Pudere izbjegavam, vecina uzrokuje prerano starenje koze. Jedino od kozmetike sto koristim (osim krema) je maskara. Naravno kupujem je u DM-u, CM-u..uvijek volim isprobati neku novu
Jucer sam kupila dr. pasha grozdjanu mast za usne...nije ruz, ali predivno mirise i nahrani usne