Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ja sam primitivna pola vas ne kontam o cemu pisete....haj zdravo
ti si moj covjek...da potpisem i kad citam postove o ovim sminkerajskim kerefekama ,suzi,skrati,izrazi,prikrij odmah mi Madonna na pamet padne,. bez sminke bi najbolje sacuvala svoju privatnost. takvi smo kakvi smo...stvoreni po modelu koji se ne moze promjeniti ,mozda da, sa jedno sto kila sminke.a onda nas ni rodjena mati poznala nebi. prirodna ljepota je najljepsa.
09.11.2013, 18:30
Visnja RR
15102
ovo je ipak tema da razmjenimo iskustva o kozmetici tj šminkanju... koga to zanima , naravno
09.11.2013, 18:30
Galicia
2433
Hebiga koko ima nas koje se volimo sminkati. Vazda kontru udaras. A onako izmedju redova, rekla bih da si ti sebi najveci neprijatelj.
09.11.2013, 18:45
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: MicoTico
IZVORNA PORUKA: Hannica
Pa odluci se za jedno.
Pa ne mogu, kad ona ne spada ni u jednu ni u drugu grupu. Ali, eto ako moram, više četvrtasto.
zato i ne znam kako bih jer se ne vidim ni u jednoj od ove dvije kategorije
09.11.2013, 18:48
teacher75
5394
evo super link, odoh se mjeriti pa vam javim kakvo je :
ja nikako da odgonetnem kakvo mi je lice a neda mis e mjeriti hahah ja mislim da je okruglo a haman da nije hhahahhaha po ovim crtezima