Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ej dina bas ti hvala ( ja sam bila jednom probala al´nisam bila zadovoljna...hmmm...malo sareno izgledalo a nije ni od ardeco bila) hvala jos jednom nemogu vise sama sebe ovaku da gledam, isto ko da me je neko
lp
14.11.2008, 15:09
dupinka
7
jako se malo šminkam.. ujutro se umijem gelom za umivanje, namažem vichy oligo 25 kremom za lice. (ja sam još mlada ) ako nekuda idem stavim maskaru obavezno i sjajilo tu i tamo (ionako ga brzo pojedem ) kosu perem schwarzkopfovim glissom prvi put, a drugi put keuneovim silverom za moje plave pramenove. nokte na rukama grizem tak da ih ne lakiram, a na nogama uglavnom imam french. prek ljeta obavezno, prek zime ponekad. za tuširanje koristim uglavnom dove, ali obavezno kupim svaki novi koji izađe na police dućana. to je to ukratko.. ja mislim.
14.11.2008, 18:26
mamy Sabina
1553
Ma prostireš se koliki ti je jorgan ,a ima i koliko hoćeš! Ja za make up ne bih dala ni u ludilu ove cifre,što travničanka reče i ovo što kupujem a neka je normalna kategorija mi se ponekad čini precjenjeno! Za sjene,sjajila i ostale naprdiće ne dam puno para! Trenutno koristim neku Avene kremu za lice,ona je nekih 40-ak maraka, puno je i to!
14.11.2008, 22:11
Amelaa RR
3309
Kraljice ste...ma ne dam ja vas ni za brdo karamela...Ma eto opet kao sto rece mamy prostires se koliki ti je jorgan...eto ja u tome uzivam...i volim kupiti jedno al eto tupavo...Clan sam isto nekoliko foruma o ljepoti ..tj:kozmetici ...pa me to ubi hehehehe....ma hej eto ja to volim pa sta cu...
< Poruku je uredio Amelaa RR -- 14.11.2008 22:21:13 >
najvise koristim niveine proizvode,sminkam se redovno u tome uzivam,a i u kupovini kozmetike to mi je ko lijek za dusu imam razne kozmetike za sve i svasta,pa se stalno mazem,masiram raznim kremama-dosta toga dobijem u poklonima od mm
15.11.2008, 09:36
Amelaa RR
3309
IZVORNA PORUKA: larina
sminkam se redovno u tome uzivam,a i u kupovini kozmetike to mi je ko lijek za dusu i -dosta toga dobijem u poklonima od mm
i ja kazem muz mi je super stalno mi kupuje i stalno odvede u butik i kaze trpaj kese ja castim,nimalo ne stedi na mojim stvarima,uvijek kupuje skupe stvari,jer samo takve stvari i nosim-jednostavno mi je pruzio sve i ispunjava mi zelje ,sta god pozelim-kupi,donese,vodi po raznim putovanjima-ma ljubav ti je cudo,a i novcanik
15.11.2008, 12:20
Amelaa RR
3309
IZVORNA PORUKA: larina -ma ljubav ti je cudo,a i novcanik
i ja ali sa jeftinijim proizvodom koristim ga vec nekoliko godina u kombinaciji sa olovkom za usne max factor 10 ruby...karmin nikad ne koristim... max factor - silk gloss - sheer frost br 390
19.11.2008, 16:53
Amelaa RR
3309
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR
Ponovila se sjajilom za usne
Dior Addict Ultra-Gloss Reflect No677
Ma draga Visnja nek se samo ponovilo pa sta god...ja malo u bedu bila zbog ...a eto vec se bolje osjecam hehehe sto smo ti mi zene...
< Poruku je uredio Amelaa RR -- 19.11.2008 16:54:12 >
Danas sam kupila ovo malo čudo u Cm -u! 11km,natrackala se kad sam došla kući,super je,nije nimalo ,,teška", koža nije ono neprirodno zategnuta,a pokriva odlično! Hvala Dinchy na preporuci!
21.11.2008, 19:17
Nunichi
4125
Danas sam kupila ovo malo čudo u Cm -u! 11km,natrackala se kad sam došla kući,super je,nije nimalo ,,teška", koža nije ono neprirodno zategnuta,a pokriva odlično! Hvala Dinchy na preporuci!
Ma ova kamuflaza je odlicna i meni se bas pokazala...
21.11.2008, 19:47
maida 28
51
Uh sto je tesko zabu u vodu natjerati . Ja koristim gotovo sve od loreala i nivee. Sutra stvarno moram u kupovinu kozmetike slaba sam na to, potrazicu i kamuflazu inace imam cisto lice ali nesto u zadnje vrijeme imam podocnjake. cim god ih pokusam prekriti koza mi se nekako skupi i izgleda neprirodno. Valjda cu pronaci to malo cudo .
21.11.2008, 22:07
camm
1266
amelaa taj sjaj se ubio za moju bellu molim te racunaj na nju drugi put
21.11.2008, 22:37
Anoniman
ma brate, ako je neko lijep, da je na njemu od 15km šminka ili 115km, svejedno... Važno je samo da nije kakvo smeće, i da ne šteti koži... to je ionako dekoracija...
22.11.2008, 00:56
Anoniman
mamy ... znaci djeluje kamuflaza? super drago mi je da ti je pomoglo, ja sam s tom stvarcicom odusevljena
22.11.2008, 08:09
Amelaa RR
3309
IZVORNA PORUKA: camm
amelaa taj sjaj se ubio za moju bellu molim te racunaj na nju drugi put
Ma nije frka vala..eto ako se nekad vidimo dacu joj pa nek moja maja princeza tracka do mile volje.Ko bi njoj odolio...
ma brate, ako je neko lijep, da je na njemu od 15km šminka ili 115km, svejedno... Važno je samo da nije kakvo smeće, i da ne šteti koži... to je ionako dekoracija...
Ova ti je ko iz ćitaba!
22.11.2008, 08:58
Amelaa RR
3309
Nadam se da ovo nije meni citaj izmedju redova hehehe