cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Kozmetika

clock-img

06.11.2013, 12:14

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

06.11.2013, 12:18

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

bjezi ba chiken neozbiljna siuser posted image user posted image

Hello, it's me...

clock-img

06.11.2013, 12:44

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: Hannica

Znaci bolje su oriflame? Koliko su one uopste? Sta mislis jesu li za mebe smedje ili roze?

Ne trebaju ti kuglice vjeruj mi,ja sam imala sve moguce i meni nisu nista posebno,kupi manhatan rumenilo nije skupo,a odlicnouser posted image

Ja kupila onaj Manhattan trio: bronzer, rumenilo i hajlajteruser posted image
Elem, rumenilo mi se nikako ne sviđa jer je ona roza-roza ali sam trio i kupila zbog ovo dvoje.
A ni oni nisu nešto...ćorak bašuser posted image

Nisam probala to,ja inace sve kupim i probam,malo toga mi se svidi i onda samo proslijedim sestrama,njima se sve svidauser posted image

Ovo rumenilo sam ja vise puta kupovala i nikada me nije razocaralo Manhattan Powder rouge-Golden Brown,oko 10 KM,ali s tim da je kod rumenila meni bitna i cetka sa kojom se nanosi,treba da bude bas dobra.Ja sam trenutno bez cetke jer je Farah moju ubacila u WC soljuuser posted image tako da moram uzeti jednu,ali ne znam uopce koju da uzmem,nekako mi kod nas pravo slab izbor,pa ako neko ima prijedlog neka me prosvijetliuser posted image

giordani gold četka iz oriflamea...predobra...douše na kuglice njihove...ja sma je kupila tek nakon 5 godina korištenja kuglica...razlika drastična u lakoći nanošenja i inače želje za nijansiranjem u prilikama

mogla si ovo napisat ranije...user posted image tražim dobru četku

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

06.11.2013, 12:48

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

ova...
ti je sebi doziraš u zavinsoti kako želiš anijeti jer se okretom izvuče do kraja i vraća unutra...:)))
ne znam dal me skonta...bolje da ti pokažem svojuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

06.11.2013, 13:43

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Da pokazes svoju Hanady? user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

06.11.2013, 13:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

06.11.2013, 14:12

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

Ova cetka i oriflamea je genijalna. Ja je koristim 100 godina i jos uvijek je extra. Perem je redovno i dlake joj uopste ne ispadaju. Sa njihovim kuglicama ide bas dobro - eh eto dovoljno ih izreklamirah user posted image

Sto se tice kuglica, ja sam prvo narucila smedje i onda jednom kod rodice slucajno probam roze i jednostavno vidim svojim ocima da mi bolje odgovaraju. Nekako su mi ljepse istaknute jagodice i idu ljepse uz moj ten. Ja npr imam jako svijetlu kozu, tamno smedju kosu i crvenkaste obraze. Tako da mi rumenila treba bas samo malo i da ne bjezi puno od te moje vec prirodne roze boje.

Sto se tice sjena, dosta zena fali ArtDeco, njihove su dosta postojane, i na snizenju se mogu kupiti za bas extra cijenu.

Palac velis birajte si velicinu user posted image user posted image

< Poruku je uredio mala_sa -- 6.11.2013 14:13:28 >

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

clock-img

06.11.2013, 14:14

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

Iman zamoli koga od rodbine da ti kupi cetke u Sephora, kad su na snizenju; stvarno su im extra.

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

clock-img

06.11.2013, 14:15

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

Dobre,ali previse ovih malih cetkica za oko ociju,niko ih od nas ne bi koristio i jos jedna mana ovdje nema cetke za rumenilouser posted image

Hello, it's me...

clock-img

06.11.2013, 14:21

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

Dobre,ali previse ovih malih cetkica za oko ociju,niko ih od nas ne bi koristio i jos jedna mana ovdje nema cetke za rumenilouser posted image

Ja sam se isto par puta opekla sa ovim setovima cetkica, dobijes hiljadu nekih malih koje nikad neces iskoristiti.
Bolje kupiti odvojeno 4 cetkice i imas za sve sto ti trebaju.

clock-img

06.11.2013, 14:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

06.11.2013, 14:26

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

divne!!
I ja bih! I sve mi trebaju!user posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

06.11.2013, 14:27

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

Meni trebaju ova za tečni puder ravna, pa ona za puder u prahu, pa za rumenilo, pa za nanošenje sjenila, pa za creasing, pa za blending.
Gledam previše make up videa na YT očito user posted image

Ista samuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

06.11.2013, 14:27

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

Meni trebaju ova za tečni puder ravna, pa ona za puder u prahu, pa za rumenilo, pa za nanošenje sjenila, pa za creasing, pa za blending.

ha sta user posted image user posted image
ja tecni puder nanosim prstimauser posted image jel to greska

rumenilo one debelom cetkom
sjenom jedno
i to je to

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

06.11.2013, 14:28

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Ja sve to prstima :D

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

06.11.2013, 14:28

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Ja nisam ni znala da postoji cetka za tecni puder. Izgleda da prsti vise nicemu ne sluze.user posted image
Nemam nikakvu cetku za kuglice,znaci odustajem od njih,previse mi oboje kupovati.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

06.11.2013, 14:29

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Ja ga izblendam prstima samo tako!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

joj a ja ti i ne znam šta ti je sve touser posted image

ja smao ovu veliku za kuglice...sve ostalo rpstima bonauser posted image ako ništa dugotrajni su i jefitniuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

06.11.2013, 14:30

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

Pa to i ti kazem, kupis sebi cetke koje ti trebaju i koje ces stvarno koristiti. Ovu za tecni puder, jednu za pup i jednu za rumenilo. I kupis jos dvije za oci, jednu finu deblju, alo siru za nanosenje sjene i blendanje, a drugu koso odsjecenu i ostru za izvlasenje ravnih linija. I to je to, ukupno 5kom.

clock-img

06.11.2013, 14:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

06.11.2013, 14:31

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Moram pitati po cijenu da sw prospem user posted image
Sta vam je blending i creasing,nikad cula za to nisam.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

06.11.2013, 14:31

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Pa kako sjenke nanosite?

prstom...kažiprstom njihuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Zadnji članci

article-img