cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Kozmetika

clock-img

06.11.2013, 10:57

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: Hannica

Joj sto ja imam zelju te kuglice kupiti.user posted image
Ali nikako da naletim kad su snizene,ne daje mi se puno para jer jis sigurna da cu ih koristiti,a ne znam ni koje su bolje za mene,roze ili smedje.user posted image

Ja sam imala Farmasi kuglice i baš su bezveze.
Ove Oriflame nisam imala ali kad sam davno nekad radila Oriflameom, bile su mi najtraženija roba.

Ja bih one iz avona,nesto sam na njih oko bacila.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

06.11.2013, 11:00

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Imala ja, meni bezbveze. Ništa ne ostaju.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

06.11.2013, 11:02

clock-img

D_K

pencil-img

2669

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

da...uglavnom tako...
nijansiranje definišem u svezi ostale šminke i prilike...dneva potreba mi je manja u donosu na recimo večernji izlazak...
i tako...

inače koristim sjenu boja kože uvijek...
nikada drugu...i nijansiranjem dobijem i onaj luk oka malo mačkastijiuser posted image

to ja sama sebi i šminkam i pričam...nemoj ti mene držat za riječ...
nisam ekspert...
ja ti do svega kroistim
BB kremu, te kuglice, sjenu miss sporty od 4 KM...boja kože...
eh ruž mi je sada crvena koraljna, inače uzimam smeđe nijanse po svoga života pa sma se prešaltala malo...
sjaj imam uvijek al gorištenje eventulano preko ruža...sam ni pod razno nemam usta...
i maskara...

7 minuta traje moje spremnje za svaku priliku u smislu šminkeuser posted image

joj ja juce sa snahom pregledam svoj neseser, bas smo pricale o sminki - kaze ima ponuda Deborah seta u CM i pocnemo o toj temi. fakat imam malo sminke, sto kazes sminkanje traje max. 7 minuta ali ako ubrojim i pranje zuba user posted image . voljela bih kad bih i ovo sto imam bolje koristila. dva odlicna Deborah ruza su mi ostala, moracu ih baciti Bog zna otkad su mi. bas vidim da sam se presaltala na Oriflame, njihova mi je maskara, puder, ruz za usne, nasla sam prelijep ruz, svjijetlo narandzasti, maltene se stopi sa usnama a daje lagani sjaj, to je jedino sto mogu podnijeti na usnama. sve mi ostalo nekako vjestacki, prejako. valjda sto sam svijetlog tena.
mozda kad nabavim ove kuglice dobijem malo vise poleta za doćerivanje user posted image

Onaj pogled :))))

clock-img

06.11.2013, 11:03

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Znaci bolje su oriflame? Koliko su one uopste? Sta mislis jesu li za mebe smedje ili roze?

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

06.11.2013, 11:08

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: palachinken

Imala ja, meni bezbveze. Ništa ne ostaju.

Ja ih imam i OK su. Meni izvrsne za konturiranje.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

clock-img

henna ze

pencil-img

475

kuglice iz oriflema su ekstra..preporucujem..

a cini mi se da sam vidjela na akciji u zadnjem katalogu..

ja sam imala one giordani gold....prefektne

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

clock-img

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

Znaci bolje su oriflame? Koliko su one uopste? Sta mislis jesu li za mebe smedje ili roze?

Ja nisam primjetila razliku.

clock-img

06.11.2013, 11:09

clock-img

henna ze

pencil-img

475

ja sam imala roze..

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

clock-img

06.11.2013, 11:13

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Avon sam dobila jednom na poklon..
samo ih proslijedila...očito sma se navikla na Oroflame dugodišnji...

faramsi sma mislila uzeti, cijena im je povoljna...
međutim odustala sam...
nije mi rkfa u 5 Km cijene jer mi zaista dugo traju da ekperimentimeš

< Poruku je uredio Hanady RR -- 6.11.2013 11:17:52 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

06.11.2013, 11:17

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: henna ze

ja sam imala roze..

Ja smeđe nijanse

clock-img

06.11.2013, 11:21

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Ja sam koristila iluminirajuce perle iz Avona. Imaju oni i još neke smeđkaste perle, te nisam.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

06.11.2013, 11:24

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

Ne trebaju ti kuglice vjeruj mi,ja sam imala sve moguce i meni nisu nista posebno,kupi manhatan rumenilo nije skupo,a odlicnouser posted image

Hello, it's me...

clock-img

06.11.2013, 11:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

06.11.2013, 11:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

06.11.2013, 11:28

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

a meni niko ne rece koliko kosta onaj bronser chocholateuser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

06.11.2013, 11:32

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

ja se sjajim k'o pasje mudo (imam masnu kožu) pa mi nikakvi sti iluminatori ne trebaju. samo obično rumenilo bez ikakvog sjaja. Chanel, naravno user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

06.11.2013, 11:33

clock-img

SREĆNA

pencil-img

-75

Kuglice iz oriflame su stvarno super oko 20 i nešto koštaju, mada budu i snižene.Ja sam ih kupila čisto da ih imam , nešto mi se svidjele, a nikad ih ne koristim, ima im i dvije godine.
Inače od kozmetike maskara oriflame ili maybelin, puder oriflame prilagodljivi, fino se razmaže, nemaš osjećaj betoniranog lica, a nijanse su super, sjene gde koje naletim, korirstim uglavnom smeđu, ali teško nađem nijansu koja mi se sviđa ništa više, baš sam nula što se tiče kozmetike.

clock-img

06.11.2013, 11:34

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: bebacha

a meni niko ne rece koliko kosta onaj bronser chocholateuser posted image

Ja ga dobila za poklon , a čini me oko 20 i nešto KM.

clock-img

06.11.2013, 11:42

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Ne trebaju ti kuglice vjeruj mi,ja sam imala sve moguce i meni nisu nista posebno,kupi manhatan rumenilo nije skupo,a odlicnouser posted image

Ja kupila onaj Manhattan trio: bronzer, rumenilo i hajlajteruser posted image
Elem, rumenilo mi se nikako ne sviđa jer je ona roza-roza ali sam trio i kupila zbog ovo dvoje.
A ni oni nisu nešto...ćorak bašuser posted image

Nisam probala to,ja inace sve kupim i probam,malo toga mi se svidi i onda samo proslijedim sestrama,njima se sve svidauser posted image

Ovo rumenilo sam ja vise puta kupovala i nikada me nije razocaralo Manhattan Powder rouge-Golden Brown,oko 10 KM,ali s tim da je kod rumenila meni bitna i cetka sa kojom se nanosi,treba da bude bas dobra.Ja sam trenutno bez cetke jer je Farah moju ubacila u WC soljuuser posted image tako da moram uzeti jednu,ali ne znam uopce koju da uzmem,nekako mi kod nas pravo slab izbor,pa ako neko ima prijedlog neka me prosvijetliuser posted image

Hello, it's me...

clock-img

06.11.2013, 11:44

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Ja kupila onaj Manhattan trio: bronzer, rumenilo i hajlajteruser posted image
Elem, rumenilo mi se nikako ne sviđa jer je ona roza-roza ali sam trio i kupila zbog ovo dvoje.
A ni oni nisu nešto...ćorak bašuser posted image

Nisam probala to,ja inace sve kupim i probam,malo toga mi se svidi i onda samo proslijedim sestrama,njima se sve svidauser posted image

Ovo rumenilo sam ja vise puta kupovala i nikada me nije razocaralo Manhattan Powder rouge-Golden Brown,oko 10 KM,ali s tim da je kod rumenila meni bitna i cetka sa kojom se nanosi,treba da bude bas dobra.Ja sam trenutno bez cetke jer je Farah moju ubacila u WC soljuuser posted image tako da moram uzeti jednu,ali ne znam uopce koju da uzmem,nekako mi kod nas pravo slab izbor,pa ako neko ima prijedlog neka me prosvijetliuser posted image

giordani gold četka iz oriflamea...predobra...douše na kuglice njihove...ja sma je kupila tek nakon 5 godina korištenja kuglica...razlika drastična u lakoći nanošenja i inače želje za nijansiranjem u prilikama

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

06.11.2013, 11:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

06.11.2013, 11:48

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Poslije Mac rumenila,oriflame mi br.1.Nema zamjenu, jos kad se uz njihovu cetku koristi.....10 cista

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

06.11.2013, 12:00

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

cini mi se da dobri cetki ima u dm-u

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

06.11.2013, 12:09

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

http://www.specijalcetka.com/images/p006_1_00.png
user posted image

clock-img

06.11.2013, 12:14

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

IZVORNA PORUKA: palachinken

http://www.specijalcetka.com/images/p006_1_00.png
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image