Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Pripazite malo na odstranjivač šminke Essence. Povlači se s tržišta zbog neke opasne bakterije, ali nije još utvrđeno je li bio u prodaji na području BiH:
Htjela sam kupiti ovdje cetku za rumenilo, i kad sam cula cijenu odustala sam jer meni je fakat preskupa. Ona je preko 50 KM Kazu da je iz amerike, vjerovatno neka marka, nisam pitala.
Meni ta cetka nije toliko bitna da bih je toliko platila. Kako se krecu cijene tih cetki u BiH? Je li uredu da kupim neku od oko 10-20 KM? Mislim, hoce li se brzo pokvariti?
02.09.2013, 14:40
draguljče
1049
Ima u Sa puno jeftinijih, a baš dobrih. Oko 20-ak KM. Mada ja imam neku iz Ovnaka, bila je oko 6-7 KM i super mi je.
02.09.2013, 14:44
Daliyah92
644
IZVORNA PORUKA: draguljče
Ima u Sa puno jeftinijih, a baš dobrih. Oko 20-ak KM. Mada ja imam neku iz Ovnaka, bila je oko 6-7 KM i super mi je.
Na zalost ja ne mogu u Sa, samo sam radi usporedbe pitala. I ja cu onda uzeti nesto jeftiniju. Samo sam se bojala da se ne bi brzo pokvarila, ali eto ti kazes da ti je dobra.
02.09.2013, 15:33
draguljče
1049
Artdeco četke su odlične pa ako ih ima tamo super.
02.09.2013, 15:36
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: Daliyah92
Htjela sam kupiti ovdje cetku za rumenilo, i kad sam cula cijenu odustala sam jer meni je fakat preskupa. Ona je preko 50 KM Kazu da je iz amerike, vjerovatno neka marka, nisam pitala.
Meni ta cetka nije toliko bitna da bih je toliko platila. Kako se krecu cijene tih cetki u BiH? Je li uredu da kupim neku od oko 10-20 KM? Mislim, hoce li se brzo pokvariti?
Cetke koje kostaju od 40-120 KM su odlicne..to su profi cetke sa pravom dlakom..peru se samponom i traju vjecnost...mojima ima 8 godina.... A ti se svakako mozes odluciti za neku jeftiniju fus varijantu....sigurno nisu lose...
02.09.2013, 16:19
Daliyah92
644
Artdeco mislim da ima ovdje, potrazicu.
A salmy, ne sumnjam u njihovu kvalitetu, ali ja se skoro nikako ne sminkam tako da bi mi to bilo bacanje para. A vidjela sam i dodirnula tu skupu, pravo je dobra i mekana, vidi se da je kvalitetna. Samo sumnjam da nesto ekstra bolje nanosi rumenilo, samo duze traje.
Odlucila sam se ipak za jeftiniju varijantu. Bilo mi je bitno cuti samo da se nece raspasti u kratkom vremenu.
04.09.2013, 07:25
idana_85
1752
Dalyah u Oriflameu imas cete za 10-20 KM, jedna. Nekad set cijeli od tri cetke bude 20 KM. Sada je na ponudi nesesr plus tri kista (za rumenilo, puder i korektor/ruz) nekih 25 KM. Kistovi su fantasticni. Ja svoje koristim vec tri godine i nimalo se nisu promijenili,a odlicno nanose.Odrzavam ih tako sto ih perem samponom i regeneratorom s vremena na vrijeme, kao svoju kosu :)
04.09.2013, 08:39
Amelaa RR
3309
Vec sam pisala o elf cetkama za sminkanje, ja imam MAC,Sigma, i elf ...vjerujte da dvije tri cetke od elf idu rame uz rame s MAC-ovim...
A joj, nece se otvoriti odmah stranica, na 57. str. kataloga.
< Poruku je uredio Daliyah92 -- 4.9.2013 10:36:34 >
04.09.2013, 10:54
Daliyah92
644
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR
Vec sam pisala o elf cetkama za sminkanje, ja imam MAC,Sigma, i elf ...vjerujte da dvije tri cetke od elf idu rame uz rame s MAC-ovim...
"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."
A 16.6.2012. :) D 14.5.2016. :)
04.09.2013, 10:58
Amelaa RR
3309
Ja ih redovno kupujem online, i njihov sampon za pranje kistova je super... ako ko bude htio mogu mu ucinit uslugu i narucit pa kad dodju da platite...
Bas sam i rovila da ovo izrovim U S.Arabiji sam pa tako moram i kupovati odavde
Kupila sam cetke i zadovoljna sam. Samo za one tri male nisam sigurna za sta sluze Ako neko moze da pogleda pa da mi pojasni. Mislim da znam, ali opet..
E i A=<3 "Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."
Ja nisam bas zadovoljna lorealovim puderima,maxfactor mi je bolji,a cijena je sl.
ma ja inače puder ne koristim,samo toniranu kremu ili bb garnier a reko da probam jer baš mi treba mat i da se ne zacaklim nakon 3 sata.
12.09.2013, 12:31
idana_85
1752
dalila ovi veliki a tanki sluze za sjenu za oci,za za nanosenje korektora i za ruz. a ovi mali u ovoj dodatnoj kutijici mislim da imaju istu funkciju samo su namjenjeni za nosenje u torbici