Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ovaj, primer, tj. baza za sjenu, nije skup. Catrice je marka koju sam prije uvijek zaobilazila jer sam mislila jeftino=nekalitetno, ali imaju zaista dobrih stvari
29.05.2013, 15:27
canim
4126
A ko proizvodi ovu catrice kozmetiku, odakle su, ja nesto nisam upucena
29.05.2013, 15:29
zvončica
1115
IZVORNA PORUKA: canim
Njemacka....ja kupih dosta njihovih proizvoda i zadovoljna sam....ima u CM-u.
29.05.2013, 15:30
maci
17
IZVORNA PORUKA: zvončica
A jesi li probala možda njihov primer za lice????
29.05.2013, 15:31
maci
17
IZVORNA PORUKA: maci
A jesi li probala možda njihov primer za lice???? Prime And Fine Illuminating Baza Prime And Fine Illuminating Base
29.05.2013, 15:33
muaaa
2911
Pa dali ce sjena biti postojana ili ce se skupljati zavisi i od koze a ne samo od sjene, postoji podloga koja se moze nanijeti kako bi dala postojanost sjene tj da se ne skuplja.
ArtDeco ima bas jaku sminku tj ono kad je stavis jedva je maknes
Meni od Oriflame GG puder odlicno se je pokazao, sad ga ne kupujem jer nemam od koga da kupim, dok sam radila jedna zena mi je redovno te kataloge donosila tako da sam tad isprobala svasta od njih a dan danas jedino hvalim taj puder koji se na mojoj kozi super pokazao i rumenilo.
Znaci citava kolekcija ova je extra.
29.05.2013, 15:34
canim
4126
aha, bas cu da pogledam sta imaju.
29.05.2013, 15:36
Emica_sa
1463
Sve zavisi od osobe do osobe,meni 100 ljudi pohvali Max Factor ja se zaletim kupim nesto,a znam da je lose kvalitete i svaki put se razocaram,ja nemam puno sminke,par komada ali sve je kvaliteno
29.05.2013, 15:38
zvončica
1115
A jesi li probala možda njihov primer za lice???? Prime And Fine Illuminating Baza Prime And Fine Illuminating Base
Nisam jos....dvoumim se izmedju njega i onog u kutijici
29.05.2013, 15:41
maci
17
Odoh sad u CM da kupim onaj u tubici pa javim kakav je :)
29.05.2013, 15:43
maci
17
Hajd ako i ne valja neće me gristi savjest jer nije puno skup... Pa valjda i mi mame možemo sebe počastiti... Dječica su svakako uvijek "nambr" 1
29.05.2013, 15:46
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Zna li iko gdje mogu naći Catrice-ovu BB kremu u Sarajevu????
Ja sam vidjela, čini mi se, u DM-u. Idem za nekih pola sata do tamo, pa ti provjerim. I da, ja nisam iz Sa, ali kontam DM je svugje isti.
I nema u DM-u.
29.05.2013, 15:46
zvončica
1115
Hajd ako i ne valja neće me gristi savjest jer nije puno skup... Pa valjda i mi mame možemo sebe počastiti... Dječica su svakako uvijek "nambr" 1
Javi kakav je.....i imas na stalku sa kozmetikom Catrice njihovu knjizicu u kojoj su svi proizvodi i cijene....ja to obavezno uzmem pa kuci razmatram sta da uzmem
29.05.2013, 15:47
zvončica
1115
Zna li iko gdje mogu naći Catrice-ovu BB kremu u Sarajevu????
Ja sam vidjela, čini mi se, u DM-u. Idem za nekih pola sata do tamo, pa ti provjerim. I da, ja nisam iz Sa, ali kontam DM je svugje isti.
I nema u DM-u.
Ima u CM-u na Otoci.
29.05.2013, 15:51
Anoniman
Ja ne volim da experimentisem. Ako mi nesto godi, furam to dok se proizvodi ili dok se ne pokvari na meni. Kozmetika mi je L''Oreal, Max factor, Bourjois, Nivea, Rimel i to je to.
zaboravih i Deborah
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 29.5.2013 15:53:19 >
29.05.2013, 15:58
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Ja ne volim da experimentisem. Ako mi nesto godi, furam to dok se proizvodi ili dok se ne pokvari na meni. Kozmetika mi je L''Oreal, Max factor, Bourjois, Nivea, Rimel i to je to.
zaboravih i Deborah
Ni ja. Vazda se zeznem kad odlučim da promijenim malo , a zadovoljna sam tim produktom.
Ženice drage ima li ikakav kozmetički proizvod krema ili slično koja je dobra za ispucale pete ? Sad mi u trudnoći tabani izgledaju očajno, iako ih stalno turpijam i namažem nakon kupanja pete su uvijek suhe i ispucale a to mi se baš gadi