Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
U centru grada, preko puta City Fashion. U Merkatoru, parfimerija preko puta Lota.
ako nema u cm dzaba sve...nisam iz sarajeva
Imas u skoro svim drogerijama i parfimerijama.U Mercatoru Plaza nema..samo u Mercatorovim parfimerijama
< Poruku je uredio salmy -- 9.11.2012 21:14:03 >
10.11.2012, 23:08
teacher75
5394
ima li neko iskustva sa trajnom sminkom obrva u salonu archy u intershopu? imaju povoljnu ponudu pa me zanima kakvi su...
03.12.2012, 23:24
bambi7
672
ima li koja zeMska da preporuci highlighter koji ne šljašti previse a da je dostupan u BiH?
04.12.2012, 00:12
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: bambi7
ima li koja zeMska da preporuci highlighter koji ne šljašti previse a da je dostupan u BiH?
Imas ga u svakoj bolje opremljenoj parfimeriji...savrsenstvo
15.12.2012, 15:10
jasmin
4600
Uzeh da `procistim` ladice s kozmetikom i uvidjeh da sam,pored kozmetickih proizvoda drugih firmi koje imam,zesce ovisna o jednoj.
15.12.2012, 15:15
bambi7
672
hehehe Avon zakon! u zadnje vrijeme i kod mene pretezu njihove stvarcice, nemam kad da se ganjam sa djecom po dm i cm-ovima.
15.12.2012, 16:08
MicoTico
340
Od Avona nemam baš ništa! A i inače nisam "vjerna " jednoj kozmetičkoj kući. Jedino čega se nikada nisam odrekla jeste Max Factor maskara 2000 calorie i to dramatic look. Nju kupujem ni ne sjećam se od kada i ni jedna mi nije tako dobra.
15.12.2012, 16:26
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Od Avona nemam baš ništa! A i inače nisam "vjerna " jednoj kozmetičkoj kući. Jedino čega se nikada nisam odrekla jeste Max Factor maskara 2000 calorie i to dramatic look. Nju kupujem ni ne sjećam se od kada i ni jedna mi nije tako dobra.
ovo ko da sam ja pisala...od rijeci do rjeci
15.12.2012, 18:01
Hannica
2920
Ni ja nisam "vezana" za jedan brend kozmetike,volim da probavam nove stvari i uvjek nesto novo uzmem.Mislim da trenutno imam najvise lorealove kozmetike. Avon ne volim jer se uglavnom prodaje kataloski a ja ne volim tako da kupujem,uzivam razgledjuci po dm-u.
15.12.2012, 18:01
jasmin
4600
Ja sam ju probala,ali mi ne odgovara. Imam puder ove marke i ok je. Nivea krema za lice je uvijek br.1 u mojoj kozmetickoj torbici,ali Avon prednjaci .
15.12.2012, 18:24
malena sharena
1196
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
ovo ko da sam ja pisala...od rijeci do rjeci
Takodje. U neseseru jos imam Max Factor ruzeve, labello Nivea (nijedno drugo), olovku za oci koju stignem, a puderi i sjene mi mogu trajati godinama koliko ih cesto koristim. Sto se tice ostale kozmetike uvijek uzimam nesto drugo... Lush, Dr.Pasha, Becutan, Nivea, Balea, Afrodita... Jedino ne volim Dove, sva sam nekakva skliska i slipava poslije njihovih sapuna, losina i sampona.
15.12.2012, 18:26
koka i po
7309
Max Factor no1. jedino njihov puder odgovara mojoj problematicnoj kozi lica.
15.12.2012, 18:27
*pcelica*
1815
IZVORNA PORUKA: jasmin
Uzeh da `procistim` ladice s kozmetikom i uvidjeh da sam,pored kozmetickih proizvoda drugih firmi koje imam,zesce ovisna o jednoj.
Meni od avonovih proizvoda jedino odgovara ova velika family krema mislim da je body care. Na ove body solutions proizvode sam alergicna. Odmah dobijem alergijsku reakciju tako da sve kreme koje sam dobila ili kupila u avinu sam podijelila
20.02.2013, 09:04
Hannica
2920
Da li je neko koristio chanelov puder i da li ste zadovoljni?
20.02.2013, 09:20
canim
4126
Ja sam Avon kupovala kad mi je jedna zena svracala na posao i nudila Oriflame i Avon kozmetiku i onda ja to fino pregledam i uvijek po nesto kupim, sad kako nemam nikoga da se zanima s tim i ne kupujem a od njih jedino upecatljivo mi je ostalo ono rumenilo u kuglicama i tecni puder od Oriflame.
20.02.2013, 09:23
draguljče
1049
Ja odavno koristim MaxFactor puder Lasting Performance, i najbolje pokriva, on mi je zasad najbolji. Koristim Evelin silikonsku bazu, Loreal prajmer, i nakon milion kupljenih Artdeco maskara otkrijem Maybelline maskaru Illegal Lenght koja stvarno produži i uvije trepavice. Meni je ekstra, a i cijena joj je super. Sjene uglavnom koristim Rimmel i Astor, mada imam i neke Artdeco. Ruž imam jedan jedini, Artdeco i njega stavim jednom u sto godina. Bronzer takođe MaxFactor, a rumenilo ne stavljam. Kupila sam neke kuglice iz Avona i nisu loše, ali meni nije to to.
20.02.2013, 09:24
dady
495
IZVORNA PORUKA: Hannica
Ja sam koristila onaj s mat efektom,jer mrzim kakd mi se lijepi za lice sve i svasta,ne znam kako se tacno zove! Sjecam se samo da sam ga masno platila! al nisam nesto posebno bila zadovoljna,malo mi je bio potezak!
20.02.2013, 09:26
dady
495
IZVORNA PORUKA: draguljče
Ja odavno koristim MaxFactor puder Lasting Performance, i najbolje pokriva, on mi je zasad najbolji. Koristim Evelin silikonsku bazu, Loreal prajmer, i nakon milion kupljenih Artdeco maskara otkrijem Maybelline maskaru Illegal Lenght koja stvarno produži i uvije trepavice. Meni je ekstra, a i cijena joj je super. Sjene uglavnom koristim Rimmel i Astor, mada imam i neke Artdeco. Ruž imam jedan jedini, Artdeco i njega stavim jednom u sto godina. Bronzer takođe MaxFactor, a rumenilo ne stavljam. Kupila sam neke kuglice iz Avona i nisu loše, ali meni nije to to.
sta ti svasta koristis! ja sretna kad stavim puder i maskaru...i to jedva stignem!
20.02.2013, 09:31
draguljče
1049
Dady. Vjerovala ili ne, ja se našminkam za 15 minuta. Ma sve ti je stvar organizacije, mada mi nije mrsko ustati malo ranije da bih sve stigla.
20.02.2013, 09:32
Hannica
2920
sta ti svasta koristis!
Ma sve mi mozemo stici i nasminkati se tip top svaki dan,samo nam mrsko pa trazimo izgovore. I ja cesto kazem nemam vremena,ovako,onako...a umjesto da tipkam ovdje mogla sam otici srediti nokte,nasminkat se...ma da budem ko iz casopisa.
20.02.2013, 09:32
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: Hannica
Jesam...meni je bio dobar...obzirom da imam jako suhu kozu koristila sam samo tecni... sad koristim shiseido novi koje je super...ima dobro prekrivanja,nije tezak da stvara masku na licu i malkice ima lifting efekat..predobar Mah...svi visokoselektivni puderi su dobri,samo ja stvar tvoje koze da li tebi odgovara ili ne
20.02.2013, 09:33
dady
495
Stignem ja jedva nekako .Al za 5 min,uvijek mi stoje na vratima i cupkaju jesil,jesil? a meni mrsko skinuti,nije mrsko staviti!
20.02.2013, 09:34
canim
4126
Ja u zadnje vrijeme koristim BB kremu, ona mi taman tonira lice onoliko koliko je potrebno a nije toliko teska za lice.Maskara mi je trenutno Rimmel kao i sjajilo za usne, olovka za oci artdeco i to je to uglavnom, ono ostalo sjene,rumenila, puder i ostale djidje rijetko kad stavim.