Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
18.05.2012, 08:21
mamabb
1235
IZVORNA PORUKA: Hannan
Joj, ni ja se sa tusem ne snalazim, jednom sam kupila vjezbala i vjezbala i uvijek krivudava linija :( skoro sam uzela ELF olovku, mada bih ja rekla prije da lici na tus jer je bas tanka, nesto kao flomaster i s njim uspijem nekako izvuci liniju, ali tek poslije maskare.
Moze li ova neka iskusnija sminkerica dati ideju kako sminkati "tuzne" oci,znate na sta mislim, imam hvala Bogu lijepe oci, ali oblik kao da placem, spustene dole...voljela bih ih razveseliti :).
A inace, ne koristim puno preparata, sjena ponekad, tecni puder, rumenilo, maskara i crna olovka, labelo i ja gotova...
kad izvlačiš olovkom ili tušem nemoj ići uz liniju oka do kraja nego negdje od pola polako odvajaj liniju prema gore tako ćeš postići efekat koji želiš, i da bude malo deblja na kraju, tako i sjenkom uradi, mslim, na uglovima očiju nijansu tamniju sjenku i isto izvlači prema gore. Joj, jesam objasnila, valjda me razumiješ.
18.05.2012, 12:49
Hannan
135
Razumjela :) odo vjezbat...cccc po stare dane :) Hvala vam.
18.05.2012, 13:44
zvončica
1115
Eko beba, ja bila danas na Al. polju u CM-u i nemaju ni oni baze, al' mi rekose da ce im stici uskoro...pa eto, ako ti nije zurba sacekaj malo
18.05.2012, 13:55
eko beba
265
IZVORNA PORUKA: zvončica
Eko beba, ja bila danas na Al. polju u CM-u i nemaju ni oni baze, al' mi rekose da ce im stici uskoro...pa eto, ako ti nije zurba sacekaj malo
meni u robotu rekoše da ima roba iz centralnog skladišta stiže srijedom, ali ne znaju šta će im stići, dugo ih ne dobijaju. Sačekaću svakako.
A zna li neko ima li dostave za BiH, ako se naručuje sa e.l.f.co.uk stranice? Vidjela sam onaj proffesional 9 piece kit kistova?
20.05.2012, 16:15
eko beba
265
eh ... u vzi eyelinera ... uzeh onaj gelliner essence i njihovu četkicu za gelliner ... rezultat nikakav ... tj. ja ne uspijevam izvući tanku liniju kao kad su u pitanju olovke za oči, (ni upola tanku), a to mi je bio cilj, izvući tanje nego što se može olovkom. Pokušah i naruci da izvučem i niš'. Zaključak, on dolazi u obzir samo u nekoj varijanti smokey eyes, ali i to je bolje olovkom zbog blendanja. Eto, bacih pare (sreća, pa nije skup ). Idući put kupujem onaj tečni, standardni tuš, možda i uspijem
20.05.2012, 16:46
eko beba
265
sad vidjeh da na četkici piše eyeshadow brush ... a na rafu pored četkice stajalo četkica za geliner ... u ovom grmu izgleda leži zec ..
21.05.2012, 09:32
idana_85
1752
Sto ne probas sa tusem u olovci, izgleda poput flomastera i pravo ga je jednostavno nanijeti.
21.05.2012, 09:35
Visnja RR
15102
eko beba ja vec neko vrijeme koristim essence ali pakovanje kao hmmm maskara... ali njihova cetkica je tvrdja pa se lakse nanosi...znaci sama cetkica nije savitljiva sto pocetnicima odgovara a i meni jer tus nanosim za par sekundi... inace za skroz tanku liniju uvjek gledas da je cetkica sto tanja...
21.05.2012, 11:04
zvončica
1115
Eko beba, imas ovu cetkicu za tus od Catrice-a, kosta oko 5km, mislim da bi mogla sa njom da se ustelis:
22.05.2012, 23:50
eko beba
265
Zvončice, juče sam i uzela ovu četkicu. Večeras isprobah taj tanji dio. I evo da vam javim, iz prve sam postigla ono što sam željela ... ne znam zašto mi je toliko trebalo da se odlučim na eyeliner ... valjda zbog toga što sam mislila da ne mogu postići tanku, diskretnu liniju za dnevni make-up, a da je fino precizno iscrtana. ali eto, uspjela sam I hvala vam od što ste imale vremena za moja pitanjca i nedoumice
04.06.2012, 17:22
Amelaa RR
3309
IZVORNA PORUKA: salmy
IZVORNA PORUKA: emma.L
Nadam se da netko zna gdje u Sa mogu naći četkice i kistove za profesionalno šminkanje?
Imas u svakoj bolje opremljenoj parfimeriji
cijena je od 70-150KM.prava dlaka ja ih imam sigurno 7 godina...perem samponom i traju i traju
Salmy jel mislis na MAC kistove il? Sto se tice eyelinera...tuseva..ja sam vec dugo na gel eyelineru kojeg nanosim s MAC 209 il sigma eyeliner kistom... ELF gel eyeliner je super... Sto se tice baze za sjenu..najbolja i testirana na svim mogucim uvjetima..vreline..znoj ..urban decay, imam i Artdeco nije losa...al postojana je nekih max 3-4 sata....
Ja trenutno u potrazi za NARS sjajem Turkish delight...prefino..prelijepo..al nekako mi "mlogo" para..
< Poruku je uredio Amelaa RR -- 4.6.2012 17:24:24 >
Nadam se da netko zna gdje u Sa mogu naći četkice i kistove za profesionalno šminkanje?
Imas u svakoj bolje opremljenoj parfimeriji
cijena je od 70-150KM.prava dlaka ja ih imam sigurno 7 godina...perem samponom i traju i traju
Salmy jel mislis na MAC kistove il? Sto se tice eyelinera...tuseva..ja sam vec dugo na gel eyelineru kojeg nanosim s MAC 209 il sigma eyeliner kistom... ELF gel eyeliner je super... Sto se tice baze za sjenu..najbolja i testirana na svim mogucim uvjetima..vreline..znoj ..urban decay, imam i Artdeco nije losa...al postojana je nekih max 3-4 sata....
Ja trenutno u potrazi za NARS sjajem Turkish delight...prefino..prelijepo..al nekako mi "mlogo" para..
ima li dostava za BiH ELF ... ne nadjoh na njihovoj stranici?
05.06.2012, 12:26
zvončica
1115
Gdje se ima kupiti surma i koliko kosta....voljela bih probati
05.06.2012, 12:33
Medić*
29
Gdje se ima kupiti surma i koliko kosta....voljela bih probati
Surmu mozes kupiti na carsiji preko puta Begove dzamije i znam da ima kod Fahdove dzamije, ispred. Ne znam koliko su, ali ne vjerujem da su preko 5 km. Ja inace imam sa hadza mi svekrva donijela u prahu i kao olovka.
05.06.2012, 12:34
zvončica
1115
Hvala medic
Jos mi reci kako se ta u prahu stavlja...uz pomoc nekog kista ili...
05.06.2012, 12:37
Medić*
29
Hvala medic
Jos mi reci kako se ta u prahu stavlja...uz pomoc nekog kista ili...
Nesto poput kista ima dodje uz surmu, to je ustvari pklopas sa produzetkom dole, metalna bocica, umocic i naneses. Imam i sivu i crnu, ali volim crnu
< Poruku je uredio medic slatki -- 5.6.2012 12:38:48 >
19.06.2012, 12:31
djoisa
-220
koji tecni puder za masnu kozu preporucujete, da nije "tezak" neki za ljeto?