Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ima li ko preporuciti neku dobru maskaru? ....Do sada sam koristila Maybelline- tamno plavu, pa onu rozu, pa zutu i bila sam zadovoljna ali u zadnje vrijeme se tako brzo osusi da je to katastrofa. ...pa sam odlucila da nesto mijenjam.
l`oreal telescopic mi je super i l`oreal ona sa dvije strane...al ona sto je bocica sa jedne strane bijela sa druge crvena...
20.02.2011, 23:14
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: malena.
IZVORNA PORUKA: Amrino
Ima li ko preporuciti neku dobru maskaru? ....Do sada sam koristila Maybelline- tamno plavu, pa onu rozu, pa zutu i bila sam zadovoljna ali u zadnje vrijeme se tako brzo osusi da je to katastrofa. ...pa sam odlucila da nesto mijenjam.
l`oreal telescopic mi je super i l`oreal ona sa dvije strane...al ona sto je bocica sa jedne strane bijela sa druge crvena...
ja sam nedavno uzela zutu maybelline i uzasno se razmazuje po kapcima, a onda sam kupila max factor false lash effect i super je
21.02.2011, 00:08
malena.
288
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: malena.
IZVORNA PORUKA: Amrino
ja sam nedavno uzela zutu maybelline i uzasno se razmazuje po kapcima, a onda sam kupila max factor false lash effect i super je
maybelline i zuta i ljubicasta su mi grozne...bas sto kazes razmazuju se...a false lash je takodjer pravo dobra
24.02.2011, 11:21
Amelaa RR
3309
Sto se tice maskare...ne volim onaj sljepljeni efekat na trepavicama... Ja koristim Loreal Telescopic, nju zapravo nanosim poslje maskare s obicnom cetkom..sad imam ARTDECO
A extra dobra je i Bobbibrow TrueBlack mascara
A i Clinique Bottom Lash Mascara je bas dobra, al mana joj je sto je malo skuplja
< Poruku je uredio Amelaa RR -- 24.2.2011 11:29:16 >
Je li iko probao Rimelove sjenke? Vidjela sam neke lijepe sa tri i četiri boje. Prije par godina sam uzela jednu mono i bacila. Samo ono malo po vrhu se moglo namazati, ostalo kao pepeo. Ne znam da li su sve takve. Imam rumenilo i karmin, super su.
04.03.2011, 10:45
sandy82
311
Vidjela sam i neku Deborinu trio. I ona lijepo izgleda. Moram kupiti sjenku i neki puder prije dolaska bebe.
04.03.2011, 10:52
palachinken
5397
Meni najbolja dosad se pokazala ova
jer dobro razdvoji trepavice, nema grudvanja ni onog turbofolk efekta po trepavicama, koji mrzim. Produži, progušća i dugo traje. A znaju često staviti gratis 2000calories maskaru ili affinitone puder (koji mi je također odličan) kao gratis, pa se dobije prilično povoljno.
04.03.2011, 10:56
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR
Sto se tice maskare...ne volim onaj sljepljeni efekat na trepavicama... Ja koristim Loreal Telescopic, nju zapravo nanosim poslje maskare s obicnom cetkom..sad imam ARTDECO
A extra dobra je i Bobbibrow TrueBlack mascara
A i Clinique Bottom Lash Mascara je bas dobra, al mana joj je sto je malo skuplja
a ti bas "ne znas" sta valja
posto je bogati ova clinique a posto artd.
04.03.2011, 12:30
lekica83
689
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR
MAC, odoh da ga probam...
I sta bi sa MAC puderom, ja imam neke njihove sjene i odlicneeee su, prezadovoljna sam, ali ih ne mogu nabaviti ovdje.. Kako si dosla do MAC-ovog pudera????
07.03.2011, 09:25
Amelaa RR
3309
Ovaj puder nazalost meni ne odg.ima jako zuti ton...koju su predvidjeni za hladne podtonove koze..ovaj moj je u NC30 a posto sam ga kupila preko neta nisam imala priliku probati..helem prodajem ga jer mi je zao da mi stoji.. Clinique maskara je 43 KM a ArtDeco je sad na snizenju 11,5 KM..
Treba mi kvalitetan lak za nokte. Kvalitetan znači da se relativno brzo osuši, i kad se osuši da bude relativno trajan.
U čemui je fol. Neku noć namažem jednim slojem DM-ovog She, i nakon prosušivanja namažem nekim Oriflame. I kad se to fino učvrstilo odem na spavanje. Znači, imao je vremena da se suši bez uznemiravanja čitavu noć. U jutro dok sam spremala djecu sa jednog nokta se lak bukvalno povukao sa vrha, kao da je ostao mek, pa sam ga "zgurala" prema dole. Ne očekujem ja da lak ne otpada nakon što pola sata perem suđe, ali da ipak drži izgled makar dva tri dana, i da mu ne treba sat da se osuši (kao što sam naletila na neki Deborah french manicure set, taj se nikako nije sušio ).
28.03.2011, 11:48
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
Treba mi kvalitetan lak za nokte. Kvalitetan znači da se relativno brzo osuši, i kad se osuši da bude relativno trajan.
U čemui je fol. Neku noć namažem jednim slojem DM-ovog She, i nakon prosušivanja namažem nekim Oriflame. I kad se to fino učvrstilo odem na spavanje. Znači, imao je vremena da se suši bez uznemiravanja čitavu noć. U jutro dok sam spremala djecu sa jednog nokta se lak bukvalno povukao sa vrha, kao da je ostao mek, pa sam ga "zgurala" prema dole. Ne očekujem ja da lak ne otpada nakon što pola sata perem suđe, ali da ipak drži izgled makar dva tri dana, i da mu ne treba sat da se osuši (kao što sam naletila na neki Deborah french manicure set, taj se nikako nije sušio ).
lorealovi lakovi su meni dobri...ja ih na morEtu stavljam
29.03.2011, 10:11
Lejla Ka
5544
Da li je neko koristio one OPI lakove. Znam da su vani razvikani, predpostavljam da su skuplji pa me interesuje vrijede li?
30.03.2011, 00:20
myb@by
1644
Da li je neko koristio one OPI lakove. Znam da su vani razvikani, predpostavljam da su skuplji pa me interesuje vrijede li?
Nisam probala O.P.I lakove ali moja prijateljica kaze da su ok. Ja koristim Farmasi lakove i ok su kao i MF lakovi.
30.03.2011, 00:26
Lejla Ka
5544
OK mi nije dovoljno za moje prohtjeve. Treba mi neko da kaže da su super
30.03.2011, 00:29
myb@by
1644
sto se tice susenja Farmasi i MF su odlicni , a sto se tice postojanosti svi su ti tu negdje i oni sa pijace i chanelovi
30.03.2011, 02:27
Galicia
2433
Super su. Ja samo i samo njih koristim. Treba im malo duze da se osuse, ali su dugotrajni. Do sad su mi najgori Revlon i L'Oreal lakovi.
30.03.2011, 11:20
Lejla Ka
5544
IZVORNA PORUKA: Galicia
Super su. Ja samo i samo njih koristim. Treba im malo duze da se osuse, ali su dugotrajni. Do sad su mi najgori Revlon i L'Oreal lakovi.
Samo mi još reci koliko guza dnevno pereš i koliko često pereš suđe u danu. Znam da zvuči smješno, ali ja stavrno mislim ozbiljno. Ne bi mi bilo žao dati malo više para (ne baš 50KM, ali više nego obično) ako će mi uz dvije guze (2x) i dvije ture suđa potrajati makar dva do tri dana.
30.03.2011, 11:55
Galicia
2433
Lejla Ka, ovdje ja platim lak oko $10. S tim sto ja svaki dan premazem providnim lakom, onaj za ucvrscavanje noktiju i no sikiriki. Na dan, kad radim, operem oko 12 pacijenata, sto obrisem guza, sto ih okupam, naravno sve u rukavicama, ali posle svakog dodira sa pacijentom ruke moraju obavezno biti oprane. Lak se odrzi do nekih 7 dana, s tim sto meni alkohol isusi ruke i nokte. Inace bi mogao trajati i duze.
30.03.2011, 12:52
Lejla Ka
5544
Bogme Galicia, ti daješ bolje reference od mojih guza i ako ja svoje ne perem u rukavicama
Ovo zvuči kao super lak
30.03.2011, 19:44
Pantera.
28
Maskara preporučujem Artdeco...
31.03.2011, 23:59
ladyblue RR
1848
I meni su OPI daleko najbolji od svih koje sam probala. Ne kupujte Chanel osim ako nemate kućne pomoćnice