Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
¨šta god svome kupim obavezno uz to ide torta,tortu mu pravim i za rođendan i za godišnjice
28.01.2010, 12:29
sporty mamaa
3211
nama je u utorak 2.godisnjica braka ne znam ni sama sta da mu kupim...Pravit cu neki super rucak i kolacic ili tortu, a on ce mene navece voiti na palacinke, mljac... Samo sam u dilemi sta da kupi, on kaze ne treba nista, al ja opet bi neku sitnicu bar, majicu ili slicno. uhh
28.01.2010, 15:08
milenium
6133
napravi mu tortu ili kolač a ručak ni pod razno!ima da idete na ručak u restoran ,ili na večeru! kupi mu neke tenisice moćne ili igricu neku ...
28.01.2010, 18:53
mama2009
2192
]
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
nama je u utorak 2.godisnjica braka ne znam ni sama sta da mu kupim...Pravit cu neki super rucak i kolacic ili tortu, a on ce mene navece voiti na palacinke, mljac... Samo sam u dilemi sta da kupi, on kaze ne treba nista, al ja opet bi neku sitnicu bar, majicu ili slicno. uhh
ja sam svom kupila novcanik ......
18.08.2010, 01:15
Ilhana RR
6113
Posto uskoro idemo na godisnji ja sam mom neki dan za godisnjicu uzela (bilo snizenje nevjerovatno hahah)
2 polo majice, 2 majice kratki rukava, 2 bermuda, 1 kajis, 1 jaknu jezensku... i plus uzea mu set od srebra... privjesak zakljuc, ona stipaljka za novac i kutijica za vizitke/kartice =)
18.08.2010, 08:15
veeseelaa
20552
uz romantičnu večeru dajte mu dobar sex i kud ćeš mu veće hedije
18.08.2010, 13:05
dacy
360
Sat jako lijep poklon (ukoliko ga nema i voli nositi), još iza ugravirati neku lijepu posvetu. Ja najviše volim kad mi muž pokloni knjigu, to je isto lijepi poklon.
18.08.2010, 13:13
sara.at
2183
ja i mm vise neznamo sta jedno drugom pokloniti kod nas nemora biti neki specijalni dan il godisnjica da meni moj mm dodje sa peketicem od swarovski il prelijepim cvijecem il da ga ja izvedem na veceru il kupim sat,parfem jednostavno kad osjetim potrebu i mislim da ce mu se svidjeti ja kupim negledam koji je dan... ja sam prije rodjendana dobil iPad kaze da mi je lakse da sa svojim hanumama mahalam da nepalim lap svaki put,za rodjendan prelijepu bjelu orhideju a sad u ovaj koji dan dolazi i moj iPhon4 znaci nemora biti neki dan bitan je taj neki znak paznje da mi i drugim danima se volimo i postujemo
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
18.08.2010, 13:16
Mirkica
6978
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
hahhahahahah moaj vesel aja sma i zaboravila sta je to a znalis mo si tako ugoditi da zgrada se trese a sada se trese od mene kad ja hodam
18.08.2010, 13:18
sara.at
2183
IZVORNA PORUKA: Mirkica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
hahhahahahah moaj vesel aja sma i zaboravila sta je to a znalis mo si tako ugoditi da zgrada se trese a sada se trese od mene kad ja hodam
opce poznato mi stanje,kad ko spomene keks ja prvo pitam sta je to
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
18.08.2010, 16:00
emma.L
2731
Ništa mi niste pomogle - opet moram sama dumati, sve već probano osim ovog aparata za brijanje, a nisam baš sigurna da je tip od toga.
18.08.2010, 16:03
sara.at
2183
IZVORNA PORUKA: emma.L
Ništa mi niste pomogle - opet moram sama dumati, sve već probano osim ovog aparata za brijanje, a nisam baš sigurna da je tip od toga.
kupi sebi neko sexi rublje al ono da glava boli,flasu dobrog vina, friz sredi, sminku onako bas upadnu nabaci, stiklice vrtoglave i masnu za poklone oko vrata, a prije toga ga odvedi negdje na klopu da covjeka ne isporsiras gladna cuj netreba mu bolji poklon, mm kaze da su mu takve vrste najdrazi jer sve ostalo moze kupiti kad god mu zatreba al ovo nemoze kad on oce
18.08.2010, 16:04
dacy
360
onda probaj aparat za šišanje
18.08.2010, 16:37
emma.L
2731
Mokro-suhi brijač sa trimerom za dlake u nosu i ušima . Ojoj, baš sam na belaju, ali evo imam brijač i pade mi na pamet dobar kaiš. A to rublje, vino i večera se podrazumijeva, meni treba poklon .
18.08.2010, 22:13
Mona Mohamed
1443
Prva godina braka je jos uvijek medeni mjesec..Makar bi trebala biti.. Imam namjeru pokloniti drvenu kasiku, metlu, deterdzent za brisanje poda i strik..Prvo troje navedeno da koristi, a posljednje oko vrata ako mu se ne svidi.
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
18.08.2010, 22:29
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: Mona Mohamed
Prva godina braka je jos uvijek medeni mjesec..Makar bi trebala biti.. Imam namjeru pokloniti drvenu kasiku, metlu, deterdzent za brisanje poda i strik..Prvo troje navedeno da koristi, a posljednje oko vrata ako mu se ne svidi.
ha, ha - jesam se ismijala.. taman tako, neka se srodi sa njima jer ce ga duugo pratiti u zivotu :)))
19.01.2011, 00:52
idacha
1681
uh, evo citam i citam sta ste sve poklanjale i predlagale... ima bas slatkih stvari...
eh, posto je nama 6ta godisnjica u subotu, htjela sam ipak nesto malo drugacije... mislila sam o sljedecem: obzirom da mm prvi ustane ujutro, znam tacno sta ce i kojim redom raditi i uzimati, polijepiti svugdje naljepnice sa porukicama i srcima; zatim, kupila sam knjigu, taaaako slatku... zove se ''''Volim te'''', simbolicno, i sadrzi niiiiiz lijepih ljubavnih tekstova.. i, milila sam, napraviti ja komiplaciju najljepsih ljubavnih balada... svakako non stop putuje Sarajevo-Tuzla, pa neka slusa
sjetila sam se nekoliko lijepih pjesama, poput W.Houston-I will always love you, B.Adams-Because I love you i jos nekoliko na taj fazon.. izmedju ostalog i jednu od snjezane djurisic, staru, ali prelijepu-evo ti srce na dlanu
ima li neko jos neki prijedlog????
kiss i sretan vam svaki dan vase ljubavi
< Poruku je uredio Amelaa RR -- 19.1.2011 8:30:57 >
19.01.2011, 01:19
Dida79
3252
Prije neki dan ja mu govorim da mu kupim brijac nos i uho kaze on ne nosi ga kuci.Ma reko sto?Ni cega se vise ne bojim kao tog brijaca i prva pomisao na njega je da ce mi se zaglaviti u nosu Rece on i ja se upisah A on inace nije strasljiv covjek
< Poruku je uredio Amelaa RR -- 19.1.2011 8:30:31 >
19.01.2011, 13:25
SdZ
2784
IZVORNA PORUKA: idacha
uh, evo citam i citam sta ste sve poklanjale i predlagale... ima bas slatkih stvari...
eh, posto je nama 6ta godisnjica u subotu, htjela sam ipak nesto malo drugacije... mislila sam o sljedecem: obzirom da mm prvi ustane ujutro, znam tacno sta ce i kojim redom raditi i uzimati, polijepiti svugdje naljepnice sa porukicama i srcima; zatim, kupila sam knjigu, taaaako slatku... zove se ''''Volim te'''', simbolicno, i sadrzi niiiiiz lijepih ljubavnih tekstova.. i, milila sam, napraviti ja komiplaciju najljepsih ljubavnih balada... svakako non stop putuje Sarajevo-Tuzla, pa neka slusa
sjetila sam se nekoliko lijepih pjesama, poput W.Houston-I will always love you, B.Adams-Because I love you i jos nekoliko na taj fazon.. izmedju ostalog i jednu od snjezane djurisic, staru, ali prelijepu-evo ti srce na dlanu
ima li neko jos neki prijedlog????
kiss i sretan vam svaki dan vase ljubavi
Super ideja! Mozda nesto kopiram za nasu prvu godisnjicu braka.
kupi sebi neko sexi rublje al ono da glava boli,flasu dobrog vina, friz sredi, sminku onako bas upadnu nabaci, stiklice vrtoglave i masnu za poklone oko vrata, a prije toga ga odvedi negdje na klopu da covjeka ne isporsiras gladna cuj netreba mu bolji poklon, mm kaze da su mu takve vrste najdrazi jer sve ostalo moze kupiti kad god mu zatreba al ovo nemoze kad on oce
slazem se mislila sam isto napisati
ma gdje ce mu bolji poklon od nezaboravne noci sa zenom (pokusaj biti domisljata i puna noviteta)
02.02.2011, 13:25
emma.L
2731
Ja kontam neke nove ideje za poklone, kad ono opet večer udvoje . To nije poklon za godišnjicu, to je poklon za svaki tjedan zajedno, nije to iznenađenje neko (iako priznajem da je lijepo) . OK, pored vina, muzike, osamljenosti, pišite o materijalnim poklonima koji se mogu pokloniti muškarcu za godišnjicu :-). I može li mi itko objasniti zašto se ne poklanja dobar kuharski nož?
02.02.2011, 13:31
Visnja RR
15102
kad su materijalni pokloni u pitanju ja sam uvjek za NIŠTA... MM i ja ne poklanjamo jedno drugom za bilo kakve datume... u početku braka smo to nešto kao pokušali ali skontasmo da nam je to bzvz... više volimo neočekivan poklon bez datuma...
obično smo pravili derneke za raju...
02.02.2011, 13:38
koka i po
7309
Ja kontam neke nove ideje za poklone, kad ono opet večer udvoje . To nije poklon za godišnjicu, to je poklon za svaki tjedan zajedno, nije to iznenađenje neko (iako priznajem da je lijepo) . OK, pored vina, muzike, osamljenosti, pišite o materijalnim poklonima koji se mogu pokloniti muškarcu za godišnjicu :-). I može li mi itko objasniti zašto se ne poklanja dobar kuharski nož?
iz predostroznosti
02.02.2011, 15:00
emma.L
2731
Ne fakat, MM jako jako jako voli kuhati i kupovati sve za kuhinju. I gledala sam taj super nož u WMF-u i spomenuh na poslu slučajno, umalo mi glavu ne otkidoše - NI SLUČAJNO. A objasniti ne znaju kome i zašto bi to donijelo kao nesreću . Mislim, kupit ću ja to njemu sad za useljenje u novi stan, ali me čisto zanima u čemu je problem.