Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Drage moje meni ce godisnjica braka prekosutra, a ujedno i godisnjica veze.
Ne znam sta da mu kupim? Parfema ima, a i nije im nesto ljubitelj.
Sat nikada nije nosio, niti voli satove, narukvicu vec ima.
Patike voli, jer jedino njih nosi, ali od njegove drage tetke ja nikad ne mogu doci na red, jer mu ona za svaki rodjendan kupi patike.
Voli i tehniku, ali sam mu za rodjendan kupila LCD monitor i graficku kartu da moze bolje da igra igrica.
E vise stvano ne znam sta bih, a jako je teskog ukusa, znam da trazi neku originalnu trenerku, ali ovdje su sve preskupe pa mu se ne daje sad puno novca za to.
Imate li vi neki prijedlog sta bih mogla da kupim?
30.07.2009, 16:26
Hannan
135
Dzeni, ne znam koliko navca dolazi u obzir, ali ako voli igrice, sigurno bi mu se svidio XboX360. Ako je to malo preskupo, onda vidi neku dobru igricu za PC, sigurno znas kakve mu se svidjaju. Sta bi jos mogla uraditi napravi cestitku i poslati mu postom, vjerujem da bi se iznenadio.
30.07.2009, 16:40
Ilhana RR
6113
ja i moj muz neslavimo godisnjicu... za nas je to svaki dan al eto natjerala nas svekrva i svekar da odemo negdje tako da smo bili u avazu u ponedeljak i "proslavili" 4 godine bracnog staza :D
ja poklone od mog muza svaki cas dobivam a takodjer i on od mene... i kad gledam da mu uzmem nesto uzmem mu nesto sto znam da on "ludi" za tim... naprimer kad je trebao doci uzela sam mu tene marke Fred Perry jer on stvarno lud za tom markom... on presretan bio... a meni neki dan dao pare da odem na carsiju da uzmem sebi prsten jer on nije stigao da ode sam radi nekih poslovnih obaveza...
Nemoze niko dati "idealan" prijedlog sta da se uzme jer ti moras poznavati svog partnera da bih znala sta je idealan poklon za njega... a poklon nije bitan pa makar bilo to i knjiga neka... od srca je pa sta god da je ;)
30.07.2009, 16:43
Misica84
174
Ja sam mome kupila za 1. godisnjicu braka suncanice od Armania - orginalne. I super mu se poklon svidio!
30.07.2009, 16:47
žana o8
707
aparat za brijanje
30.07.2009, 19:54
bebana27
1642
ja sam svome mm za godisnjicu braka poklonila pozitivan test i objavila mu najljepsu vijest da ce postati tata ja mislim da mu je to bio najljepsi poklon
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
30.07.2009, 20:15
Anoniman
A zašto ne pokušaš nešto sama napraviti npr. tortu u obliku srca ili u obliku iPod-a, imaš temu torte tu sam stavila nekoliko sličica kao ideje pa prelistaj. I moj muž voli tehniku i ja bi voljela kad bi mu mogla za godišnjicu braka pokloniti nešto najnovije od Apple- npr.iPhon ali ne mogu pa ću mu to napravit u obliku torte a i za tortu ću trebat pomoć ...
< Poruku je uredio Breskva -- 30.7.2009 20:17:27 >
31.07.2009, 12:09
dzeni_nl
1326
Drage moje hvala vam puno sa zprijedloge.
Sto se tice igrica, voli ih, ali on to sebi sve skine sa neta. Jednom sam mu tako htjela kupiti igricu i i izgalamio se na mene zasto da kupujem kad on moze besplatno da skine sa neta. Tako da mislim kada bih mu kupila igricu zadavio bi me
Aparat za brijanje ima, ali je u skripcu sa nozicima, jer su ovdje jako preskupi, pa sam mislila njih da kupim, ali mi on rece kako ih je vec narucio, jer mu treba sad za godisnji.
Sto se tice torti, ja bas i nisam neki strucnjak za njih, a i srece mi je sto mm ne voli torte zbog krema koje idu u njih. On voli obicne kolace i da nisu puno preslatki, tako da cu mu napraviti cupavce, njih nenormalno voli.
iphon vec ima, tako da ni od toga nista.
Sinoc sam ga pitala sta zeli posto ja vise stvarno ne znam sta da kupim, on kaze kako mu nista ne treba i da nista ne kupujem.
Uspjeli smo se dogovoriti kada odemo na godisnji da ce mo nesto isplanirati da na bas poseban nacin proslavimo godisnjicu braka.
31.07.2009, 12:13
bubuli
412
kupis mu nesto sto mu treba...mora nesto biti...nemora uvijek biti wow...bitno se sjetiti i radovati...
ja sam svom kupila torbicu (ove sto muski nose) jer ona koju je imao poderala se...
on meni nije nista al nas je odveo u extra restoran na veceru...
ja nikad nisam bila tamo a svi pricaju da je aman i bilo je aman...tako da skromno a fino
31.07.2009, 13:36
milenium
6133
Pošto je rekao ''ništa'',Ja bih mu napisala jednu pjesmu,posvećenu samo njemu(ako imaš dara,a ako nemaš opet ti napiši onda će je još više cijenit ). To je ništa a opet je sve!
31.07.2009, 13:50
Anoniman
Iako je bilo za rođendan, MM mi je prošle godine dao predivan poklon. Bio je to tekst pjesme "I drove all night" od Roya Orbisona, a ispod teksta je pisalo: Ovo sam napisao za tebe, draga, samo je Roy Orbison ukrao moj tekst. Pored toga poslao mi je video klip sa tom pjesmom na moj e-mail.
To mi je bilo predivno
31.07.2009, 13:53
milenium
6133
,,,mmmmm što volim tu pjesmu.Ali ja sam stihoklepac i sama pišem
31.07.2009, 13:55
Anoniman
Ma, i ja sam... I ja volim MM napisati koji stih. Ipak, ova njegova gesta me oborila s nogu
01.08.2009, 23:00
žana o8
707
Ja sam muža za godišnjicu izvela na večeru. Prvi put ja njega izvela ( i platila) u ovih 13 godina koliko smo skupa.
02.08.2009, 00:46
veeseelaa
20552
šta mu imam poklanjati?! dobio je džek pot kad je mene oženio sve za njega radim po vazdan čak i odgovaram za njega kad ga neko šta upita da se ne zamara pričajući, o svemu vodim računa, njegovo je samo da pare donese i ponekad nešto iz kakvog restorana za ručak il večeru
02.08.2009, 00:47
remzy
1380
IZVORNA PORUKA: mamine oci
ja sam mom muzu najveci poklon 173cm
dobra!!!!
02.08.2009, 00:48
remzy
1380
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
šta mu imam poklanjati?! dobio je džek pot kad je mene oženio sve za njega radim po vazdan čak i odgovaram za njega kad ga neko šta upita da se ne zamara pričajući, o svemu vodim računa, njegovo je samo da pare donese i ponekad nešto iz kakvog restorana za ručak il večeru
zeno sto me nasmija!!! svaka cast,ma kraljica si!!!
02.08.2009, 00:49
tea lana
2255
IZVORNA PORUKA: remzy
IZVORNA PORUKA: mamine oci
ja sam mom muzu najveci poklon 173cm
dobra!!!!
02.08.2009, 00:58
Doraa
445
Ja sam neumorna s tim poklonima za rođendane i godišnjice...nepopravljivi romantičar,šta mogu?! Ali nekad mi baš dosadi smišljati pogotovo kad je on sav bitan s onim:"nemoj ništa!" a ja ga vazda iznenadim opet...E pa zadnji put,tj.sad za godišnjicu braka mu stvarno nisam ništa kupila,jer je to bio dogovor.OK-što ću se ja džaba trudit najbolje se nekad napravit budala i poslušati ga.
Ako baš želiš da ga iznenadiš možeš staviti nekoliko poruka na papiru otprilike onim redoslijedom kojim će ih vidjeti na posljednjoj bi trebalo pisati tvoj poklon je blizuuuu i tu negdje si ti (sa mašnicom ) -znaš kao oni fazoni u rom.filmovima i to je zabavno a ne trošiš keš. svaka poruka može sadržavati neki stih ili jednostavno osjećaj prema njemu...
02.08.2009, 01:01
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Dina_has
Ako baš želiš da ga iznenadiš možeš staviti nekoliko poruka na papiru otprilike onim redoslijedom kojim će ih vidjeti na posljednjoj bi trebalo pisati tvoj poklon je blizuuuu i tu negdje si ti (sa mašnicom ) -znaš kao oni fazoni u rom.filmovima i to je zabavno a ne trošiš keš. svaka poruka može sadržavati neki stih ili jednostavno osjećaj prema njemu...
ma nisu muškarci neki romantičari, ne bi ja to dobar sex i eto njima romantike , halteri i sl
02.08.2009, 01:03
tea lana
2255
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Dina_has
ma nisu muškarci neki romantičari, ne bi ja to dobar sex i eto njima romantike , halteri i sl
veselaaa vala bas,moj ko maljom da si ga opalio romantican svake predstupne godine
02.08.2009, 01:04
Doraa
445
pa mašnica je ukras uz ostalo To sam prepustila karakteru one koja se poklanja da kombinuje... Podrazumjeva se šta ide kad primi poklon..hmmmmmmmmmm
ufff ne mogu ja o sexu zagorila sam k'o...ma i gore
02.08.2009, 01:11
Doraa
445
šta je ovo sve se razbježalo?! Ma samo spomeni sex i svi u odoše akciju
18.10.2009, 16:47
Hocu bebu
703
hahahahahhahahhaha
26.10.2009, 17:46
dinaaaa
1
ej gdje si kupila ovaj stick?? koliko para?
IZVORNA PORUKA: Emina*
Nije za godisnjicu, ali je za rodjendan, ja sam mu kupila LG Platinum USB Stick, predobro izgleda, kao lancic, i jos je upakovan u elegantnu kutijicu, zasita kao za poklon stvoreno .. MM je inace lud za tehnikom i sl. stvarima...