Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ja kako skontah kad je to uradio da je i zavrsio posao... E sad postoji sansa i da JE, ako je tu zavrsio hehe a onda prstima radio svasta... A kasni joj dva mjeseca. Nek uradi test. A mozete mislit te sege da jest. Ono ja trudna a nismo imali odnose
po medicinskim knjigama je to vrlo moguce, uvijek pise za peting da ukoliko dodje do gore opisane situacije vrlo lako moze doci i do trudnoce, cak mi je nekad neko i ispricao za slucaj prijateljice sa istim problemom- zatrudnila a nije ga primila
11.02.2011, 01:01
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: teacher75
ma nije netaknuta, citiram:
naslonio glavić između stidnih usana
Ja kako skontah kad je to uradio da je i zavrsio posao... E sad postoji sansa i da JE, ako je tu zavrsio hehe a onda prstima radio svasta... A kasni joj dva mjeseca. Nek uradi test. A mozete mislit te sege da jest. Ono ja trudna a nismo imali odnose
po medicinskim knjigama je to vrlo moguce, uvijek pise za peting da ukoliko dodje do gore opisane situacije vrlo lako moze doci i do trudnoce, cak mi je nekad neko i ispricao za slucaj prijateljice sa istim problemom- zatrudnila a nije ga primila
naravoucenje---perite ruke
11.02.2011, 01:08
Dida79
3252
Dok sam ja a znam necu ostati trudna iako to zelim vi vec dvije stranice napisale...i ustaanovljeno je da se mozes hebati a da ne udje ma krasno sto ti je ova danasnja mladez Kak mi ovo nismo prije znale
11.02.2011, 01:10
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dida79
Dok sam ja a znam necu ostati trudna iako to zelim vi vec dvije stranice napisale...i ustaanovljeno je da se mozes hebati a da ne udje ma krasno sto ti je ova danasnja mladez Kak mi ovo nismo prije znale
brza si mora da ti je samo naslonjen bio
11.02.2011, 01:11
Dida79
3252
IZVORNA PORUKA: noa
brza si mora da ti je samo naslonjen bio
Seks na eks sto bi se reklo
11.02.2011, 08:29
Lulu_08
350
Joj čovječe evo me opet pucam od smijeha hahahahaha...
E tiki cjepidlako hahahahaha, kaže možda je ćelava hahahahahahahahahaahah...
JOj umirem majke mi hahahahhahah...Ode šminka u PM od smijeha hahahaha....
11.02.2011, 11:36
ena0002
8723
IZVORNA PORUKA: ledy blue
ono cenat dva te nece odvesti u pako ili raj...
11.02.2011, 11:38
salmy
5830
Ja mislim da je ovo sestra od Rubi
11.02.2011, 11:43
ena0002
8723
Medice ja mislim da si ti trudna
“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”
11.02.2011, 12:04
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: muaaa
Hebo te zivot i sutra ce se prodati pod NEVINA,a nema gdje nije suplja
Jedino na auto pijaci
11.02.2011, 12:08
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mali.medica
Znam da pitanje malo zvuči čudno i vjerovatno niste do sad imali nikog s ovakvim "problemima" i vjerovatno se pitate kako to da sam jos uvijek nevina a radili smo skoro sve ostale stvari.... Nekoliko godina smo u vezi i odlučili smo da ćemo čekati do braka, ali s vremenom smo počeli s poljupcima,dodirima i ostalim stvarima(jer nijedan muškarac ne bi mogao izdržati u vezi toliko vremena da nema "ama baš nista" s curom?!)...Već sam napomenula da smo i prije radili takve stvari i kasnilo mi je po 2-3 mjeseca...ali...opet se bojim Jedino što je bilo je to (da to doslovno napišem) naslonio glavić između stidnih usana i zbog toga me brine da nije u tom trenutku "nešto slučajno prošlo gdje ne treba"?? Je li to moguće? Unaprijed hvala ....
ja se nadam da se ovo neko zeza
savjet: de živa bila posexsaj se pošteno ili nemoj ići nigdje bez ove sprave
11.02.2011, 12:10
Nedi
1147
Ova tema mi je popravila dan
U svakom slučaju čula sam za jedan takav slučaj trudnoće u Zenici prije 10-tak godina. Ne kontam to "čuvanje" za brak a 'vamo...
11.02.2011, 12:11
Nedi
1147
I molim da neko prebaci kokice
11.02.2011, 13:57
henna ze
475
a kad je neko sretan sretan je šta ćeš..nekom uspije samo što prisloni..a ja i za ovo jedno dijete litre znoja prolila...a čojek mi smršo 10 kg..sav se bio osušio.... eee draga moja.blago se tebi...
11.02.2011, 13:59
malena27 RR
15117
hebote, pa sto mi ova cura ne rece da se tako ? da ne bacam 20 hiljada na vantjelesne oplodnje
nego, znate, i ja sam nevina a nismo nista radili a ja
hebote, pa sto mi ova cura ne rece da se tako ? da ne bacam 20 hiljada na vantjelesne oplodnje
nego, znate, i ja sam nevina a nismo nista radili a ja
malena hajd sad ebo pare nego aBd slijedeci put da znas vazno je samo ''prisloniti''
11.02.2011, 14:06
veeseelaa
20552
ja jesam
11.02.2011, 14:08
veeseelaa
20552
osim toga moguće je da nevina žena ostane trudna ako muškarac ejakulira po vagini
< Poruku je uredio veeseelaa -- 11.2.2011 14:09:09 >
11.02.2011, 14:14
malena27 RR
15117
da, moja mama je ostala tako .... i ja sam plod pettinga ali sad se ne zezam, ozbiljno pricam, tj. pisem....
< Poruku je uredio malena27 RR -- 11.2.2011 14:15:18 >