cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: savjet za domaćice

clock-img

14.08.2013, 16:51

clock-img

EEDITH

pencil-img

1217

http://www.zenasamja.me/domacinstvo/1386/najbolje-domace-sredstvo-za-ciscenje-prozora
jutros pročitala,nisam probala

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

clock-img

29.08.2013, 11:21

clock-img

Fleks

pencil-img

39

Ja sam isto cula za sirce, al mu miris ne volim nikako..ovo mi malo komplikovano, ako se natjeram, mozda i probam :)

clock-img

08.07.2014, 13:05

clock-img

Crnkica

pencil-img

130

Najefikasnije sredstvo za čišćenje kupatila KLIK

< Poruku je uredio Crnkica -- 8.7.2014 13:06:13 >

clock-img

08.07.2014, 15:37

clock-img

Edita1989

pencil-img

-48

Da i ja dam svoj doprinos temiuser posted image ne znam je li vec neko pisao o tome,lak za kosu skida mrlje za koje sam prije mislila da ih nista ne moze skinuti....maleni je posarao bez najmestaj hemijskom olovkom,naspricala sam lakom za kosu i samo krpicom ocistila...Nedavno smo imali belaj u autuuser posted image ,lakirala sam nokte crvenim lakom i "zakacila" mm kosulju,novuuser posted image ..I na to sam naspricala lak za kosu,otisla je mrlja,oprala kosulju i sve superuser posted image

clock-img

08.07.2014, 22:53

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: Crnkica

Napravila sam maloprije i nije lose..samo mi malo smeta miris sirceta,ali sto uglanca slavine malo je rec..i ja sam dodala vode nesto mi jako samo sirce

< Poruku je uredio salmy -- 8.7.2014 22:54:32 >

clock-img

09.07.2014, 22:48

clock-img

Alma_27

pencil-img

1326

IZVORNA PORUKA: salmy

IZVORNA PORUKA: Crnkica

Napravila sam maloprije i nije lose..samo mi malo smeta miris sirceta,ali sto uglanca slavine malo je rec..i ja sam dodala vode nesto mi jako samo sirce

Ja sam imala ovo http://www.lookerweekly.com/zivotni_stil/kreativnost/napravite-prirodno-sredstvo-za-ciscenje/ i to kombinovala umjesto cistog sirceta i poprskala tus kabinu maloprije. Ne osjati se jako miris sirceta. meni mirise na narandzu jest da malo stipa za nos posto sam vazda prskala user posted image

Sad cekam da odstoji.

Zadnji članci

article-img