IZVORNA PORUKA: veeseelaa
pa ja znam jednu državnu službenicu koja je jako angažirana u političkim vodama
Nisam znala da je to nespojivo, ma kod nas je sve ok i sve može
Znam da npr Općine uslovljavaju nevladine organizacije odnosno njihove rukovodioce da ne mogu biti poltički angažirani ako žele da im država finansira projekte a za ovo što ti reče nemam pojma
ja bi s eipak laktala u nekoj političkoj partiji, bar vijećnik da budem, 300 - 400 KM mjesečno a jedna sjednica, malo koju baciš šuplju za govornici a para legla
Ma extra, eto ako je kom mrsko za dalje se laktati dobro je i u općinsko vijeće ući
a možda s eupadne i u koju komisijicu i tu ti je stoja mjesečno
Državni službenik ne može biti u stranci dobro kotirajući niti na nekom položaju. ta tvoja možda radi u državnoj službi ali nije državni službenik.
ja jesam član stranke ali ne mogu bti aktivna, ne mogu biti na listi...prije nego sam položila u ADS-u bila sma na listi u novog gradu i odradila mandat vjećnika
i bila u komisije dvije...
i nije to vesela bacanje šuplje na govornici...upravo radi takvih koji smao radi tih 400 Km idu u stranku i u vijeća i pralamenet ovako nam je...ja sma radila i naradila se kao vjećnik...i zahvalnice dobuila od onih koji su mi glasove dali po završenom mandatu.
no to su bila prošla vremena.
sada mi moj posao i pozicija to ne dozvoljavaju.